Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 05, 2025, 22:35:32
↓
Buradan sitemiz içinde arama yapabilirsiniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»
Konu:
Artık bana "Mudurum" diyemiceksiniz :)
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Gönderen
Konu: Artık bana "Mudurum" diyemiceksiniz :) (Okunma sayısı 2248 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
Kan Grubu: ---
2 kere teşekkür edildi
Ynt: Artık bana "Mudurum" diyemiceksiniz :)
«
Yanıtla #20 :
Ağustos 28, 2010, 14:16:58 »
Bir aralar babam bana sizin şahitliğiniz kabul edilmiyordu dedi.Bende dedim ki niye çocuk ruhlu oluyorsunuz dedi.
Hakikaten çocuklara sözünüzü geçirtmek için türlü oyunlarla onları derse sevkediyorsunuz.Bağırma çağırma hiç bir zaman işe yaramıyor.Oyunlarla dersi öğretiyorsunuz.Tabiki de bu yaşantınıza sirayet ediyor.Ben bazen hayatı çok ciddiye almıyorum.Çoğu iş oyun gibi geliyor.
Toyota Club Türkiye
«
Yanıtla #20 :
Ağustos 28, 2010, 14:16:58 »
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
Araç: Auris
Kan Grubu: 0+
Kilometre: 59088
Model Yılı: '12
312 kere teşekkür etti
512 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #21 :
Ağustos 28, 2010, 14:19:32 »
hakkınızda hayırlısı olsun ismail bey
arikushimikato
Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/
Aurise dair her şey
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
GÜMÜŞ BALİNA
Araç: Avensis
Kan Grubu: A-
Kilometre: 20000
Model Yılı: -
3 kere teşekkür etti
7 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #22 :
Ağustos 28, 2010, 17:06:22 »
Merhaba İsmail bey
Merak etme her yerde aynı. 15 yılllık idareciyim ( 5 yıl md.yrd, + 10 yıldır okul müdürü)
Rotasyon uygulaması nedeniyle maalesef cezalandırıldık.
5,5 yıldır çalıştığım okuldayım (EML). Meslekçiyim , branşım Elektrik öğretmenliği.
sadece burda son 4 yılda 10-12 tane taktir - teşekkür ( ortalama her yıl 2-3 tane) verdiler.
İlde AB projelerini ilk uygulayan ve sürekli her yıl uygulayarak şu ana kadar 400 bin € civarında bütçeyi ile okula getiren, her yıl en az 8 - 10 tane öğrenciyi yurt dışına gönderen, okulda yurt dışına gitmeyen meslekçi öğretmenin kalmadığı bir okul haline getir, halen 2010 yılında yeni bir projesi (LDV- PARTNERSHİP) kabul edilmiş bir okuldan al, sanki ceza verir gibi hadiiii TİCARET lisesine (İlin en kötü, en bakımsız, virane Maaş karşılığı dersimin bile olmadığı bir okula ver.
Neymiş efendim ROTASYON.
Yapılan uygulama hem kanunlara ve yönetmeliklere aykırı, hem de hukuka ve anayasaya.
Öncelikle yönetmeliğin 8. maddesine göre ve 80 sayılı TTK ya göre alan itibariyle maaş karşılığı dersimin olması gerekirken maalesef AKP ZİHNİYETİ- biz yaptık oldu mantığı ile hareket ediyorlar ve sonuçta ortaya böyle ACUBE durumlar çıkıyor.22. madde ve geçici 1. madde yine rotasyonun uygulanmamasını gerektiriyor. Fakat bunlar biryerlerden emir almış gibi, fırsat bu fırsat bahaneyle yıldırıp pes ettirip bıraktıralım yerlerine AKP nin piyonlarını, maşalarını getirelim diye uğraşıyorlar. bir yandan da vah-tüh yapacak bi şey yok -- TİMSAH GÖZYAŞLARI.......
neyse nasılsa sonunda hak yerini bulacak, mahkemeden dönecek. o zaman göreceğiz o zihniyetinhalini.
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #23 :
Ağustos 28, 2010, 22:52:27 »
Valla Cafer Müdürüm Allah size de kolaylık versin. Biliyorum bu durumu. Burada Rize'de bizimde çok değerli müdür arkadaşlarımız rotasyondan yer değişti. Hatta çok sevdiğim bir arkadaşım, hemşehrim ilköğretimden, ilçe öğretmen evine verildi. Adam ben ne yaparım orda diye dövünüyor
Meslekçinin dersinin olmadığı bi yerde ne işi var? Geçmiş olsun sayın müdürüm.
Bizde işte samimi bir arkadaşım kurucu müdür verildi Rize Güzel Sanatlar Lisesine. İl Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmeniydim. Israrı üzerine gittim, kıramadım. Bilgisayardan anlamaz, yazıcıdan çıktı alamazdı. Sonrasında sınavlarla müdür atandı o gitti ben kaldım. sınavlarla müdür yardımcısı atandı ama haziran sonuna kadar gelmediler. Gelenlerden biri okula gelmeden il dışı tayin istedi gitti ( gitmeseydi ben zaten geri dönüş yapmıştım) ve ben devam ettim. 1 yıl emek verdim. 300 kiloluk piyanoları sırtladık taşıdık, yeni okul kurduk 2 arkadaş. Yeni bina yapılırken biz ordaydık. İnşaatta amelelik yaptık. Gelen malzemeleri kurdururken elemanlarla çalıştık. Hizmetli yoktu sınıfları süpürdük okul dağılınca. Okul aile birliği yoktu, para yoktu, arabalarımızın benzinleri cepten gitti. Bir günde 20 km lik merkeze uzak olan okulumuzda 500 km yol yaptığımı bilirim gidip gelmekten. Neye yaradı. Bi teşekkür alacağımıza, hadi okuluna dediler. Şimdi verirler işten anlamayan birini uğraşırlar
Müdürüm dediğim gibi Meslek Lisesinde branş olmayan bir idarecinin işi ne? Güzel sanatlar lisesinde müzik yada resim öğretmeni olmayan idarecinin işi ne? Biz yaptık deyin, adam akıllı mantıklı yapın. Çocuklara yazık. Sonra eğitimin kalitesi neden düşük diye fırçalamayı iyi biliyorlar. Bu yıl Rize'den 400 akabinde 150 öğretmen eş durumundan gitti. Neden gidiyorlar kendi kendilerine soruyorlarmı acaba?...
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
GÜMÜŞ BALİNA
3 kere teşekkür etti
7 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #24 :
Ağustos 28, 2010, 23:07:48 »
maaş karşılığı gireceğimiz dersin olduğu okullara verseler canımız yanmayacak. Hadi diyeceğiz orası da aynı burası da aynı. Gel gör ki verdikleri okula (Ticaret Lisesine ) hayatımda misafir olarak bile girmedim. neymiş efendim gerekçeleri, İstersem o bölümü açabilirmişim.
Müdür kendine maaş karşılığı ders çıksın diye bölüm açacakmış? ayrıca sanki meslek liseleri ful kapasite ile doldu, mezunların hepsi isdihdam alanı buluyor da yeni okullara yeni meslek lisesi bölümleri açacağız. sırf onlar istedi diye!!!!!!!!!!!!!!!!
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #25 :
Ağustos 28, 2010, 23:16:25 »
Al birini vur ötekine müdürüm. Biz ne dersek diyelim. Bu milli eğitim bakanlığının üst düzey bürokratlıklarına işin kökünden gelen, köyde çalışmış, soba yakmış, okul süpürmüş, sırtında öğrenci için yük taşımış, kar küremiş, aç kalmış bi öğretmen kökenli kişiler getirilmedikçe, öğretmenin derdini buna bağlı olarak okulların ve öğrencilerin derdini kimse anlayamaz. Avukattan bakan olursa anca savunma yapar bunada savunma bakanı güleeer geçerrr işte.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Kan Grubu: A+
«
Yanıtla #26 :
Eylül 11, 2010, 13:32:01 »
Türkiyede çalışma hayatı çok zorlaştı hele yaşadığımız ekonomik kriz bunu daha da tetikledi.
şuan devlet memuru olmak büyük nimet . hakkınız da yense grurunuz da incinse boşver deyip devam etme şansınız var. benim eşim de beden eğitimi öğretmeni ancak devlet kadrosuna giremiyor. bu nedenle 5 yıl özel kolejlerde öğretmenlik yaptı. sistem o kadar ilginç ki sizin işinizi iyi yapmanızın başarılı ve çocukların sevdiği ve işini iyi yapan öğretmen olmanızın değeri yok. maaşınız biraz yükseldiğinde yeni öğretmene tercih ediliyorsunuz tek amaç daha fazla kazanmak adına. eşim artık ev hanımı kızımıza hamile kalmadan önce okul seneye sizinle çalışmayacağız dedi . neden yok. boşlukta kızımız oldu. 2 yıl çalışmasını istemedim kızımızı büyüttü anne sevgisi ile. tam yeniden çalışma hayallerine girerken kriz çıktı. yaprak kımıldamadı. bu arada beden eğitimi ders saati 2 saatten 1 saate düşürüldü. sonuçta beden eğitimi öğretmeni fazlalığı ve okulların da beden eğitimi dersini başka öğretmenlere yaptırmaya veya kadroyu daraltmalarına neden oldu. bu faktörler bizm kızımızın kardeşimiz olsun mu olmasın mı konusunu ciddi olarak ele almamıza neden oldu. sonuçta Allah izin verirse 2 hafta sonra kızımızın erkek kardeşi olacak. eşim yine en az 2 yıl çocuklarımıza bakacak.
sonuç itibariyle devlet öğretmeni olsa idi bunları maaşını alarak izinlerini ve sosyal haklarını kullanarak yapabilirdi . maddi ve ciddi emeklilikten kaybı var. ancak en büyük kazancımız çocuklarımız anne sevgisi ile büyüyecek.
hayat mutluluk üzerine kurulmuştur. nerede ve nasıl mutlu iseniz o şekilde yaşamak en doğrusu bence. şuan mutluyuz.
iş hayatında ne kadar siyaset entrika yalan dlan da olsa eve geldiğinizde mutlu iseniz ya da işten bir an önce eve kendiniz atma düşüncesinde iseniz demekki mutlusunuz.
Aile hayatındaki mutlu olmanın tadını çıkarın evli de olsanız bekar da olsanız anne-bana kardeşinizle de yaşasanız hep aynı.
sağlıklı ve mutlu kalmanız dileğiyle ...
Çıkarım senle her yola Toyota
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #27 :
Eylül 12, 2010, 17:44:44 »
Serdar kardeşim, haklısın. Benim ilk oğlum daha 5 aylıkken bakıcı kucağıyla tanıştı. Ve ardından 6 ay sonra bakıcı değiştik. 1 yıl sonra oda bıraktı başka bir bakıcı daha geldi. Çocuk şimdi çok zeki ama içine kapanık ve antisosyal bi çocuk. Bizle bile konuşmaz.
2. oğlumda biraz biriktirdik. Ekimde doğdu. Yıl sonuna kadar doğum izniyle idare ettik. 2. dönemde aylıksız izin kullandık. bu arada bi kaza geçirdik eşimin kolu kırıldı. Eylül ayında doktor çaktı 2.5 ay heyet raporunu. Kolu askıda bile olsa anne yanındaydı. Sonra bi rapor daha 1. dönemi kapattık. Oğlum 1.5 yaşında ilk kez bakıcıyla tanıştı. ama o şanslıydı ki bakıcısı çok iyi biri. Hala da bizimle. Ve benden çok onu seviyor diyebilirim.
İşte bunla mutluyum. Ama ilk oğlum için mutsuzum. Onla ayrı uğraşıyoruz. Pisikiyatrisler, Rehberlik servisleri filan. Ha kazanıyoruz onlar için kazanıyoruz, onlar için harcıyoruz. Varsın fazla harcamayalım, bi kalite,2 kalite düşüğünü alalım ama onlarla olalım. Onlarında istediği bu. Onlar öyle daha mutlu. Onlar mutlu olunca bizde mutluyuz.
Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın. Allah her şeyi gönlünüze göre versin. Umarım bi gün yenge hanımda atanır ama şu saatten sonra artık iş hayatına da geri dönmez. İstemez de. Eşim 1.5 yıl kopunca "ben geri dönmek istemiyorum" demişti. Allah 2. evladınızıda hayırlı eylesin. Allah ayırmasın kardeşim.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #28 :
Eylül 13, 2010, 00:28:41 »
Dediğim gibi eşim şimdi en az 2 yıl daha çocuklara bakacak. 10 sene kedin için çalış 45 inde toptan bıraksın diyorum ben emekliliğini ödemeyi düşünüyorum kalan günleri için.
Bankacı olduğum için çalışma saatimiz uzun iş gereği stresli ve yıpratıcı ama eşiniz sizi tamamlarsa işle ilgili bir çok sorunu işte bırakabiliyorsunuz
ben insanları mutlulkukları ile ölçerim. Rahmetli babamın bir sözünü hiç unutmam. Ben Sakıp Sabancıdan daha mutluyum derdi . çünkü çok param yok.
şimdi düşünüyorum çok doğru.
aile huzuru olmayan işinden çıkıp evine gitmeyi istemeyen insan ayda 20.000 TL maaş alsa kaç yazar ömür dediğin göz açıp kapayıncaya kadar . Yolu nerede ise yarıladık neyle hep mücadele ile
atımız yatımız katlarımız olmadı aileden kalan.
ha şimdi bir kat bir araba yeter diyorum bunların yanında huzur sağlık mutluluk olsun birde çocuklarımın geleceğini hazırlama gücüm olsun
arabanın kaatın 2. sine gerek yok .
Allah bu günlerimizi aratmasın
bilmem yanlış mı düşünüyorum
Çıkarım senle her yola Toyota
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #29 :
Eylül 13, 2010, 14:21:33 »
Aynen öyle. Yoktur yanlışın
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
GÜMÜŞ BALİNA
3 kere teşekkür etti
7 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #30 :
Eylül 13, 2010, 23:08:11 »
Aslında eksik bile söylüyorsunuz.
Hani derler ya azıcık aşım, Kaygısız başım. diye.
Şimdiye kadar öbür tarafa götüren var mı? Ya da götüreceğini düşünen.
Bu dünya da kimseye muhtaç olmadan her istediğni (aşırıya kaçmadan) yapabileceğin kadar olsun yeter.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #31 :
Eylül 14, 2010, 00:35:09 »
DİKKAT
Ya ben gittim şimdi Anadolu liseleri öğretmen seçme sınavından 40 ile 59 arası alıp atananların kadroları bi sendikanın açtığı dava neticesinde iptal oldu. Şimdi eşimde 58 aldığı ve mülakatından 100 aldığı sınavla atandığı güzel sanatlar lisesindeki kadrosundan oldu mahkeme kararıyla. "Gururumla oynadılar" deyip 2 gündür ağlıyor. "İstifa edeceğim, bu yıl ücretsiz izin alacağım" filan diyor.
Değerli meslektaşlarım, varsa burada avukat arkadaşlarım bi karşı dava filan açamaz mıyız? Mart ayından beri orada çalışıyor ayıp yaa. Kadın perişan oldu. Geldiği ilköğretim okuluna eğer orası doluysa ilde başka bir ilköğretim okuluna atanacak.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Corolla
1 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #32 :
Eylül 14, 2010, 00:44:17 »
Babası neredeyse 25 senelık öğretmen olan bir emniyet mensubu olarak allah yardımcınız olsun.Babam neredeyse emekli teşkilatlanma yüzünden sabrediyor.Velileri izin vermıyor ama bakalım.
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...
Artık coca colaya,aside son..
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: B+
15 kere teşekkür etti
84 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #33 :
Eylül 14, 2010, 01:15:31 »
Ulaaa , tam zamanında emekli olup paçayı sıyırmışım; ne olmuş bu MEB ya, zaten rezalet bi kurumdu , şimdi hepten,kokuşmuş, allah yardımcınız olsun genç arkadaşlarım
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #34 :
Eylül 14, 2010, 01:39:15 »
Zilli eğitim oldu Kemal ağbi.
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Toyota Club Türkiye
»