Gönderen Konu: Artık bana "Mudurum" diyemiceksiniz :)  (Okunma sayısı 2249 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Artık bana "Mudurum" diyemiceksiniz :)
« : Ağustos 27, 2010, 03:07:53 »
     14 Ağustos tarihinde 1 yıllık olan görevlendirmem sona erdi. Rize'li olmayışımız ve bazı siyasi nedenlerden ötürü de görevlendirmem yenilenmedi. Kadromun bulunduğu okulda öğretmen olarak meslek hayatıma devam edeceğim. Artık bana "Mudurum" diyemeyecekseniz. :D Artık okul idari işleri sıkıntısı yok :) Dersine gir-çık rahatlığı var. 3 de evimdeyim. 15 tatil ve yazında 2 ay tatilim var. Bundan sonra çocuklarıma daha çok vakit ayırabileceğim. Bunun yanında foruma ve siz değerli arkadaşlarıma da :)  Maddi yönden maksimum aylık 600 tl ye kadar kaybım var ama manevi yönden daha çok kazancım olacak :)  Bu manevi kayıp haliyle cebimdeki paraya göre araç almamda  dahada etkin rol oynayacak. Araç konumdaki Verso da askıya girdi. 

Görevin uzatılıp uzatılmaması önemli değil eninde sonunda kadrolu biri mutlaka gelecekti ama kendimi kullanılmış gibi hissetmek ağır geliyor. O okul yüzünden forumdaki yöneticiliğimden oldum. Belkide yerli yersiz tartışmalar atışmalar oldu bazılarınızla aramızda. O okul yüzünden çocuklarıma hele hele 1.sınıfa başlamış oğlumla pek ilgilenemedim. Ama hepsi onların mutluluğu içindi yinede. Daha fazla kazanma durumu. En azından işi öğrendim. Dursun cepte :) Ama 1 yılda saçlarımdaki beyaz sayısı arttı. Sıkıntı stres midemi alt üst etti.  Ama teşekkür edeceklerine, kıçına tekme basar gibi oldu bu iş ona üzülüyorum. Öğrencilerde çok üzgün. Faceden mesajlar, teller, mailler geliyor. Hocam eylem yaparız, bırakmayız sizi diyorlar. Bu bana inanın yetiyor. Gönülleri fethetmek çok güzel. Sizlerlede paylaşmak istedim.  Artık "Mudurum" yok, "öğretmenim" var...

Toyota Club Türkiye

Artık bana "Mudurum" diyemiceksiniz :)
« : Ağustos 27, 2010, 03:07:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
Ynt: Artık bana "Mudurum" diyemiceksiniz :)
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2010, 03:29:21 »
ismail bey müdürlüğün 600 tl lik avantajı öğretmen maaşına göre fena değilmiş gerçi ama boşverin geri kalsın...uğraş uğraş bürokrasi...milli eğitimde bulunan dangalaklar ayrı,müfettiş bozuntuları ayrı dert...
yaşanan tecrübeler en kötü en zararlı işten bile alınan tek kar olur:=))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2010, 03:47:58 »
Üzüldüm vallahi hocam! Ama sizin için değil o okul için üzüldüm. Genellikle o koltuğun rahatlığına alışmış müdürlere göre, vekaleten görevinin hakkını vermeye çalışan insanlar çok daha verimli oluyor. Aslında sizin açınızdan iyi olmuş , Okul müdürü olan insanlar genellikle maaşını yiyemiyor bile. Bence henüz gençsiniz şimdilik bir Astranız yada beş yaşındaki bir corollanızda olsa önünüzdeki 10 yıl içinde keyifle yaşamaya çalışmalısınız. Sonuçta Şu anda yapıp bundan 5 yıl sonra yapamayacağınız bir çok şey var. Okula bağlanmakta iyi birşey değil. Bence Daha iyi bir arabaya binmek için değmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 27, 2010, 04:50:22 »
Hayırlısı olsun İsmail Hocam. Sizin derecenizde olamasakda bende 7 senelik öğretmenim. Öğretmenlik mesleğimden de oldukça keyif alıyorum. Öğrencileriniz üzülmesinler bilakis öğrencilerinizle daha yakın olacaksınız.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 27, 2010, 08:30:05 »
Hocam herşeyin hayırlısı.600 TL ti seni sıkıntıya sokmaz.Erken çıkıyorsun,2 tane öğrenci bulur özel ders verirsin bu sıkıntını da gidermiş olursun.
Nekadar sorumluluk o kadar kısa hayat :D
Bende apartman yöneticiliği,güvenlik teşkilatı yöneticiliği,birde bir holding de satınalma müdürlüğü yapıyordum.37 yaşında yorgunluktan bitap düştüm.Apartman yöneticiliğini verdim.Diğer ikisi kaldı.Önümüzdeki ay otopark yöneticliğini vereceğim ve rahatlayacağıma eminim.Hiç üzülme.Hayatın ne göstereceği belli olmaz.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 27, 2010, 09:11:33 »
aslında aylık 600 tl iyi paraymış, herşeyin para olmadığını da iyi ifade etmişsiniz.... olayları bazen dolu tarafından görmekde güzeldir...

yeni göreviniz hayırlı olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 27, 2010, 09:56:43 »
Hayırlısı olsun Abi. Babamda 3 yıl Bölge Müdürlüğü yaptı ama Karayolları kanununun çıkamaması sebebi ile müdür yardımcılığına geri döndü :).
Bakalım Referandumdan sonra belki hareket olur.

Sizde de böyle bir durum söz konusu olur mu acaba?
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 27, 2010, 10:22:44 »
6 yıl başhekimlik yaptıktan sonra ben de oralı olmadığım için türlü türlü eziyetlere maruz kalmıştım.... ama inanın sizin adınıza sevindim... bu ülkede devlette idareci olmak kadar gereksiz bir iş olamaz parası batsın.... ben şimdi daha mutluyum sizde mutlu ve huzurlu olacaksınız eminim......

ama bu "müdürlük" yapıştı üstünüze artık kusura bakmayın kolay kolay silemem ben hafızamdan.... :D :D :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 27, 2010, 10:24:59 »
aman arkadaşlar müdürlükmü...
eskiden makineler ile uğraşırdım. söz dinlerlerdi.
şimdi insanlarla uğraşıyorum hiç söz dinlemiyorlar.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 27, 2010, 10:26:53 »
annemin bir lafı vardır "insana sorumluluk verir yetki vermezler" diye debelenir durursun vallahi... amaannn sefam olsunnn koltuk sevdalısı çok nasılsa.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 27, 2010, 10:31:27 »
ah o yetki ahhh..
despot olsan  >:(dostsuz kalırsın içine sinmez.
candan olasan tepene çıkarlar kafanı kaldıramazsın. :wacko:
arasını bulmak o kadar zor ki :olu:
Pruva Neta

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ağustos 27, 2010, 15:13:13 »
    Valla benim üzüldüğüm filan yok. Dediğim gibi 600 tl ye yakın bi ek ders ücreti sadece çocuklarım içindi. Daha iyi bir arabaya binme niyetiyle yapılmış bi şey değil. Artı başka bi okulda idarecilik görevi zaten üstlenmezdim, üstlenmem de. Branş Resim ve Güzel Sanatlar Lisesindeydim. Öğrencileri en iyi bizler anlarız. Aslında MEB in bunu düşünmesi lazım. Nasıl bir meslek lisesine meslekçi olmayan branştan kimse atanamıyorsa, güzel sanatlar liselerine de müzik yada resim öğretmeni idarecilerin atanması daha mantıklı.

Vekaleten bakanlar hakikaten daha verimli. Kadrolu 2 kişi geldiği halde, yıllık iznimde olduğum halde 2 günde bir okuldan aranıyorum. Hatta telefon kapalı olunca "nerdesin yaa" gibi sitem alıyordum müdür beyden :) İşleri yürüten okulda olmayınca işler yürümüyor işte. Çocuklara acıyorum valla. Koltuk sevdalısı filan değilim. O koltuğa oturuyorsan hakkını vereceksin. Hatta son gününe kadar üzerine düşen vazifeyi yapacaksın. Şimdi 30 Ağustos tatil 31 Ağustos da son kez okulda bulunup, 1 Eylülde kadromun bulunduğu okula başlayacağım Allah'ın izniyle.

Rize'ye Bilim Sanat Merkezi yapıldı. Oraya yine iyi bir ağbimiz, meslektaşımız atandı müdür olarak. Ve müdür yardımcılığını teklif etti. Ben da kabul etmedim. Kırıldı valla. Güzel sanatlardaki görevime devam etmemi istemeyen il milli eğitim, senin okuluna mı görevlendirecek beni dedim. Bırak görevlendireceğiz dese bile benim anlımda enayimi yazıyor. Seneye yine aynı duruma düşürmeyecekler mi? Uğraş didin, kur her şeyi, hazırla sonra bi teşekkür bile etmeden, hocam dön okuluna :) Bu Rize'liler milleti aptal sanıyor herhalde :) Yalnız müdür olarak görevlendirilen arkadaşta Trabzon'lu. Bakıyorum nerde bi hamallık yıkmaya çalışıyorlar.

Bu arada Rize/Gündoğdu mevkiinde meydena gelen sel ve heyelan felaketinde hayatını kaybeden 11 kişiye Allah'tan rahmet geride kalanlara sabırlıklar diliyorum. Dün gece gök yüzü delinmişti. Trabzon maçına bakanlarınız da varsa orda da durum aynıydı. Görmüşsünüzdür. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 27, 2010, 18:30:36 »
Hayırlısı olsun İsmail Abi, sınava girmemiş miydin sen?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 27, 2010, 18:36:44 »
hayırlısı olsun eski mudurum..:D daha huzurlu mutlu ve sıkıntısız günler yakın belki yarın belki yarındanda yakın :D hayırlı uğurlu olsun..öğretmenlik hayatınızda hayırlı evlatlar yetiştirmeniz dileği ile..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Ağustos 28, 2010, 01:25:35 »
   Sınava girmiştim ama çalışamamıştım o ayrı bi mevzu. Okulda hem müdür yardımcısı, hem memur, hem muhasebeci, hemde 6 saat zorunlu dersten öğretmen olunca ve her akşam minimum 19 da eve gidince yüzüne bakamadık aldığımız kitapların Emre'ciğim.  Bu nedenle 50 de kaldık. Artı kazansam bile bu okula atanamazdım. Yaş olmadığı gibi puanda yoktu :)

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Zaten 3 yıldır İl Eğitici Bilgisayar Formatörlüğü, akabinde bir yıl müdür yardımcılığı yaptım. 4 yıldır okulumdan uzaktım. Şimdi zamanla tekrar öğretmenliğe,derslere, yıllık - günlük planlara, nöbetlere, sınıf ve kulüp çalışmalarına alışacağız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 28, 2010, 11:46:32 »
Bence en güzeli olmuş.Yukarıda arkadaşların çoğu özetlemiş.Bende 11 senelik öğretmenim.İlk başladığımız yıllarda Müdür yetkili öğretmenlik yaptım.O zaman dedim ki kendime kesinlikle idareci olmam.Bu belki fıtrat meselesi.Ben yaparım diyenler çıkabilir.Parayı tabi ki çocuklara harcıyacaksınız ama onlarla geçirmediğiniz vakitlerin parayla alınacağını zannetmiyorum.
Fizik mezunuyum ama sınıf öğretmeniyim.Özel ders verebilirim.Hatta sistemimi ona göre uyarlayabilirim.Veren arkadaşlarımda var.Veren arkadaşlarım ölçüyü kaçırınca evi ve çocuklarını ihmal etmeye başladılar.Bende çocuklarımla ilgilenmek için hep özel ders ikinci planda kaldı.Çocuklarımın büyüdüğünü görmek istedim.Onlarla çoğu şeyi paylaşmak istedim.

Birde tespitim var.Dedeler torunlarını niye çok sever biliyor musunuz?
Çocuklarını büyüdüğünü göremedikleri için,
Çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece gündüz çalıştıkları için,
Yaşlılıklarında geçinebilecekleri rahat edebilecekleri bir yaşam için  vs....

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Ağustos 28, 2010, 12:55:14 »
Haklısın Süleyman bey. Seneye hep çocuklarımın olacağım :) Ama bende idarecilik benim işim diyenlerdenim. Aslında ilköğretimde öğretmenlik daha zor liseye göre. Küçükler büyükler kadar söz dinlemiyor. Susun durun demekten ders işlenmiyor ilköğretimde. Hele bizim derslerde araç - gereçte yoksa tamam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 28, 2010, 13:02:29 »
   Sınava girmiştim ama çalışamamıştım o ayrı bi mevzu. Okulda hem müdür yardımcısı, hem memur, hem muhasebeci, hemde 6 saat zorunlu dersten öğretmen olunca ve her akşam minimum 19 da eve gidince yüzüne bakamadık aldığımız kitapların Emre'ciğim.  Bu nedenle 50 de kaldık. Artı kazansam bile bu okula atanamazdım. Yaş olmadığı gibi puanda yoktu :)

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Zaten 3 yıldır İl Eğitici Bilgisayar Formatörlüğü, akabinde bir yıl müdür yardımcılığı yaptım. 4 yıldır okulumdan uzaktım. Şimdi zamanla tekrar öğretmenliğe,derslere, yıllık - günlük planlara, nöbetlere, sınıf ve kulüp çalışmalarına alışacağız :)

En kısa zamanda tekrar hedeflediğin yerlerde olman dileğiyle İsmail Abi, Allah gönlüne göre versin ;)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Ağustos 28, 2010, 13:21:05 »
   Amin sağol kardeşim :) Cemii cümlemize...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 28, 2010, 13:39:00 »
   Her şeyin hayırlısı be Örtmenim..Sıkma canını.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR