arkadaslar 1.3 teera enjeksıyonlu arac ıcın acık hava fılıtresı taktıran varmı? bu uygulamanın arabay artısı ve eksısı ne olur teskkkurler
Ben bugün 2000cc taktım güç biraz fark etti gibi ama bir anda motora yüklenınce filtre acayıp bağrıyor:)
Simota ısı kalkanlı
kımse kullamıyor galıba?

?forumda konu acıyoruz kımse cevap yazmıyor bızde kendı capımızda bıldıgımızı paylasıyoruz .her konu actıgımda konular es gecılıyor
erdı fıyat nedır sımota ıyı marka dıyorlar.benzınlımı arac benım 1.3 oldugundan performans dusuk devırde bıraz artsın dıye taktırıcam.tesekkurler
65 tl hepsi burada güzel ama mal sana 10 gün içersinde geliyor 15 de sipariş verdim bu gün geldi .Ama kaliteli .
guzel tesekkur ederım . sımota ıyı dıyorlar bende sımota taktırıcam.gule gule kullan tesekkurler
erdi yakıtta fark oluyormu?sen yanı almıssın ama bırsey daha sorıcam motora bır zararı olurmugıbı sorular va aklımda
erdi yakıtta fark oluyormu?sen yanı almıssın ama bırsey daha sorıcam motora bır zararı olurmugıbı sorular va aklımda
Daha yakıtı bilemem bugün taktım (e ses almak için motora bir anda yüklenmen lazım )
Motora şöyle zararı var eğer kalitesiz marka kullanırsa hava süzmüyor .Kaliteli markada ise bir zararı yok .
ercümentimle bizde yapmayı düşünüyoruz. simota var aklımızda. özellikle mesut abi biliyor bu işleri. mesut abiii duy sesimizi simota nasıldır?
erdi simotanın hangi modelinden taktın? sensör için ne kullandın?
İlk ben zaten mesut abiye modelleri gönderdim o seçti.
Sensörü : Eski filtre kutusunu çıkardım orda filtreye hava yerine koydum .
Yorumlara bak orda model ve link var
sağol erdi. taktıktan sonraki resmi varmı varsa msn e atarmısın?
vayy erdim hayırlı olsun kardeşim , güzel seçim
simota carbon charger Can'dır

Tunç abi sesi bu kadar güzel olacağını bilseydim çoktan almıştım.

egzozdan daha güzel sesi var .

(en azından istediğinde bağırıyor

)
Arkadaşlar ve araca eksi yönde katkısı varmı?
benımde 4000 d/d den simota carlıyoo, egzoz da tık yok