Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 06, 2025, 20:15:42
↓
Buradan sitemiz içinde arama yapabilirsiniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sorunlar & Çözümler
»
Genel
»
Konu:
netten parça alımı
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: netten parça alımı (Okunma sayısı 1490 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: 0-
2 kere teşekkür edildi
netten parça alımı
«
:
Ağustos 26, 2010, 14:00:12 »
arkadaşlar dün gece kaza yaptım sağ taraftan kasalı renault masterin altına girdim ön kaput tampon far sinyal lambası gitti (çok içim yandı bu arada) fethiye de sordum 385 tl hesap çıkardılar ama netten parça treni com da 275 tl gercekten malzemeleri internetten alsam bi sakınca olurmu acaba ne dersiniz birde çıkma tampon sordum orjinal olduğunu söyledi 100 tl istedi ne yapayım bilmiyorum fikirlerinizi yazarsanız gerçekten sevinirim zaten gitti arabanın orjinalliği çok canım sıkıldı bu arada usta 500 tl ye yaparım dedi işinde iyi olan bi usta pasta cilası ile birlikte..
Toyota Club Türkiye
netten parça alımı
«
:
Ağustos 26, 2010, 14:00:12 »
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
Kan Grubu: 0+
1 kere teşekkür edildi
Ynt: netten parça alımı
«
Yanıtla #1 :
Ağustos 26, 2010, 14:14:16 »
öncelikle geçmiş olsun ...parçalar konusunda yardımcı olayım..ama önce aracınızın marka ve modelini rica etsem..... öncelik...daha faydalı olamsı açısından netteki kaporta aksamı paraçalr orjinal olmayabiliyor birebir irtibata geçerek bunu sorun derim yani gönderecekelri çamurluk taiwan malı vs vs olabilir ha sakınca yoksa kullanın ama parça oturtulduğunda her ne kadar olsa yan sanayi hatlar çizgileri birebir uyum sağlamayabilir belki..tampon için ise çıkma ise mutlaka orjinaldir..100 tl iyi bri fiyat ama.. hangi model için bu önemli marka ve modeli belirtiniz..eğer mümkünse..forum ilanlarına bir göz atın üyeelrimzden belki paraça satan olabilir işinize yarayacak...
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..
(Gizli Üye)
TcT Teknoloji Müdürü
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: A+
Kilometre: 10300
Model Yılı: '23
424 kere teşekkür etti
983 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #2 :
Ağustos 26, 2010, 14:21:29 »
parça trenindeki parçaların %90ı yan sanayi, bazı motor parçalarında falan fark etmiyor ama kaportada farklılıklar olabilir, bence orjinal ürün alın.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #3 :
Ağustos 26, 2010, 14:33:38 »
arkadaşlar araç xli 1,6 corolla 1997 model orjinal parçalar gerçekten pahalı sadece tampon 350 tl diyor 700 tlye yakın kaput olur diyor hep yan sanayi satıyoruz diyor parçacı netteki parçalar taıvan malı evet
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #4 :
Ağustos 26, 2010, 14:41:58 »
murat bey teşekkür ederim öncelikle o zaman çıkma tamponu alayım ben ne de olsa orjinal
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
always toyota!!!(corolla t-sport)
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: A+
Model Yılı: '11
1 kere teşekkür etti
6 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #5 :
Ağustos 26, 2010, 15:00:00 »
Selam abi otomotiv sektöründe çalışan biri olarak sana tafsiyem hayati önem taşımayan bütün parçaları gönül rahatlığıyla yan sanayi alabilirsin bi problem teşkil etmez saygılar...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #6 :
Eylül 03, 2010, 15:35:32 »
parçalarım hepsi tamam güzelde oldu yanlız yan farların biri orjinal biri yan yanayi olunca sırıttı kaldı resmen çıkma orjinal sağ far bulabilirmiyiz acaba ? bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim...
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Kan Grubu: 0+
Kilometre: 288000
Model Yılı: '06
19 kere teşekkür etti
929 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #7 :
Eylül 03, 2010, 16:59:53 »
kardeş öncelikle büyük geçmiş olsun .benimde taş vurmasından ötürü farlarımı degiştirmek zorunda kalmıştım.ama piyasada satılan yan sanayi farlar ayar tutmuyor kardeş ne yaparsan yap bir anyayı biri konyayı gösteriyor .babam ostim hurdacılarda biryer bulmuş çıkma farın tanesine 100 tl istemiş takımına 2 olur demiş . orjinali ise 267 tl + kdv diye duydum.bakalım eski farların camını çıkartıp degiştirmeyeçalışacagız olur inaşallah
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR
1996 GLİ - COROLLA " EFSANE "
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Sorunlar & Çözümler
»
Genel
»
Konu: