0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah kazasız belasız.erdem bey bursanın neresinde oturuyorsunuz?[/quote]teşekkür ederim iyi temenının için bursa askeri hastanede ( çekirge ) oturuyorum bılırmısın buraları
-jantt , jantt ,jantttdiye bağırıyor [/quote]evet kardeşim aynen bende duyuyorum hemde her bindiğimde amaaaaaaaaaaaaaaa cep delik depten delik 1 cisi bu 2 cisi ise orjınal jantlar çok ta hoşuma gitmedi pitline dışında diğer jantları yemiyo nasıl durucak diye bu yuzden resimlerini cekip jantların photo shop yerleştirecem araca ama tabııı para para para parada para para
teşekkür ederim iyi temenının için bursa askeri hastanede ( çekirge ) oturuyorum bılırmısın buraları[/quote]bilmem mi hemde çok iyi bilirim bi dönem yani bekarken çok dolaştım oralarda.
bilmem mi hemde çok iyi bilirim bi dönem yani bekarken çok dolaştım oralarda.[/quote]şimdi nerelerdesin ben bekarım ve hala buralarda do-la-şı-yo-rum yani piyasa yapıyorum!!!!
şimdi nerelerdesin ben bekarım ve hala buralarda do-la-şı-yo-rum yani piyasa yapıyorum!!!![/quote]şimdi küçük sanayi-demirtaş arası mekik dokuyorum.anlıycan evden işe işten eve.hafta sonları ise fırsat bulursamkopuyorum biyerlere
şimdi küçük sanayi-demirtaş arası mekik dokuyorum.anlıycan evden işe işten eve.hafta sonları ise fırsat bulursamkopuyorum biyerlere [/quote]sende n var olmazsa bı gün buluşalım
sende n var olmazsa bı gün buluşalım[/quote]bende 2006 hb terra var.buluşuruz ya ne demek.05427635131 tel numaradan bana ulaşabilirsin.[url]http://www.toyotaclubtr.com/forum/index.ph...owtopic=651&hl=[/url]
Erdem bey. Valla süper. Yanıyor araba. Kazasız belasız kullanın.[/quote]teşekkür ederim