Gönderen Konu: Sansin Bu Kadari  (Okunma sayısı 1141 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Sansin Bu Kadari
« : Ağustos 26, 2010, 11:41:10 »
     Herkese selamlar

Bugun 38000 km deki 2006 corolla hb aracimi 40000 bakim icin Zeytinburnu Derindereye goturdum. Erken goturmemim sebebi aracin garantisinin onumuzdeki ay bitmesi idi ve  bir sey cikarsa garanti extra dan faydalaniriz dusuncesi idi. Gunun bombasi sans eseri arac bekleme salonundaki en yakin liftte olan aracimi izlerken servis danismanindan geldi. Tayfun Bey, V kayisi gerdirme amortisorunden yag kacagi var degismesi lazim 367 tl. Aracin garantisi var ordan degistirin dedim. Servis danismaninin kisa saskinligindan sonra tamam sorup geleyim garantiden oluyormu diye. Mutlu son tamam garantiden halledebiliyoruz. Araci alirken vermis oldugum yuz kusur dolarin karsiligini almis olduk boylece. En iyi tarafi hic kem kum etmeden direk garantiye sokmalari. Bilmiyorum diger firmalarda bu kadar insafli oluyorlar mi? Gunun kotu haberi ise saat 11 de teslim edilecegi soylenen aracimin saat 17 ye kalmasi ne diyelim buna da sukur. Bu arada 40000 bakim ucreti yaklasik 420 civari tutuyo bilgilerinize.   

Toyota Club Türkiye

Sansin Bu Kadari
« : Ağustos 26, 2010, 11:41:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Sansin Bu Kadari
« Yanıtla #1 : Ağustos 26, 2010, 12:05:55 »
tayfun bey geçmiş olsun, bence bu bir şans değil, aksine olması gereken ama şirketlerin çoğu zaman yapmamak için işi yokuşa sürüp kendilerini küçük düşürdükleri bir durum. sizi zorlamadan, üzmeden ikiletmeden yapmış olmaları gerçekten çok hoş olmuş, keşke hep böyle olsalar...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ağustos 26, 2010, 12:23:17 »
Sagolun Murat Bey, Lakin oyle bir ulkede yasiyoruzki bu kadar olumsuzlugun yasandigi ve haksizligin cereyan ettigi bir ulkede, bu tarz dediginiz gibi olmasi gereken standart bir islemde bile insan ister istemez bu kez hakkim yenmedi ben karli ciktim psikolojisi altinda kaliyor. Acikcasi servisten o kadar mutlu ayrildimki, simdi saat biran once bes olsada arabama kavussam diyorum.   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 26, 2010, 12:30:56 »
Tayfun Bey, V kayisi gerdirme amortisorunden yag kacagi var degismesi lazim 367 tl. Aracin garantisi var ordan degistirin dedim

peki siz demese idiniz garantisi olduğunu sizden mi alacaklardı acaba?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ağustos 26, 2010, 12:43:17 »
Kesinlikle evet Osman Bey, cunku garanti extrayi kullanmadigim icin sistemlerine islememisler. Dolayisi ile sistemlerinde gozukmuyordu. Ben garanti extra kitapcigini onlara verince garantiyi isleme soktular. Aksi halde canim toyotam periyodik harici beni ilk bakim masrafina sokacakti   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 26, 2010, 12:43:59 »
garanti ekstra, 2006 aracın garantisi olduğunu kimse tahmin falan etmek istemez, satarken, parasını alırken garanti olur adı ama serviste kimsenin aklına gelmez. ama bence çok olumlu bir davranış toyotanın yaptığı, istemeseler garantiye sokmamak için taklalar atarlardı, sonra uğraş dur tüketici mahkemelerinde...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ağustos 26, 2010, 12:54:50 »
murat bey haklı bazıları takla atmaya alışkın oldukları için hertürlü zorluğu çıkarıyorlar yinede şanslı gününüzdesiniz bir sayısal oynadınız mı bu gün perşembe hem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Ağustos 26, 2010, 13:04:18 »
Osman Bey hayirlisi ile arabayi baska bir problem cikmadan teslim alabilirsem iste o zaman gunun sanslisiyim. Cunku toyota servisleri iyi fakat giren arabada sevisten kolay cikmiyor. En azindan derindere oyle sadece bir gerdirme amortisor degisimi arac teslimini 7 saat atti. Bakalim teslimattan sonra belki dediginiz gibi bir sayisal oynarim:) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ağustos 26, 2010, 13:12:09 »
bol şanslar şimdiden :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 26, 2010, 23:21:50 »
Öyle bir hale geldik ki olması gerekenler ile karşılaştığımızda şaşırıyoruz. Halbuki kanunen yapılması gerekmiyor mu bunların. Garantinin son günü ile 1 sene önceki günü arasında hiçbir fark yok
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra