Merhaba ;
Toyota Corolla D-4D almayı düşünüyorum fakat D-4D motorun bu kasaya hafif kalacağı konusunda tereddütlerim var . Aynı motor Toyota Yaris te de kullanılmış. Araba tam dolu iken sorun yaşayan veya performanstan şikayet eden arkadaşlar var mı . Görüşlerinizi almak istedim. Gerçi corolla ile test sürüşü yaptım ama tabii düz yolda ve iki kişi ile ne kadar yapabildiysem )
Teşekkürler.[/quote]
Bülent Yavuz kardeşim; Dediğin gibi bu kasaya 1.6 110 beygir bi motor yapsalar çok daha güzel olurdu bence. Hyundai bile 1.5 110 beygir güce sahip. ama kullananlar mazot içiyo diyolar. Bende bir D-4D sedan kullanıcısı olarak alırsan HB al derim. Bagajıda fazla küçük değil ama HB ler direk terradan başlıyo ve yurt dışında üretiliyolar. Daha performanslı ve daha az yakar bence. ama test ettinmi diye sorarsan etmedim. sadece tahmin ediyorum ve kataloglarda 0-100 HB sedana göre daha kısa sürede çıkıyor. Yaris 10 sn de çıkıyor. Aynı motor her üçündede var. eğer istanbulda yaşıyosan
www.araba.com sitesinde 2. el az km de ihtiyaçtan satılık dizel araçlar var. bağlantı kur ve 2. el al. çünkü sıfır linea d-4d 37 milyar. ben 18 mayısta 32 milyara almıştım banka faizleride 0.99 du. şimdi faizleri bile 1.76. Performans konusuna gelince yaklaşık 60 derece eğimli bir bayırda full 5 kişi çıktık ama banamısın demedi. bizim buralar biraz dağlıktır (karadeniz) yaylalara köylere ancak tırmanıyosun. ama tırmanırken mazotu içiyor harbiden. bu yüzden 1.6 110 beygir gibi bir motor olsa daha az yakar ve daha performanslı tırmanır. geçenlerde servise gittim 2.0 dizel leri geliyomuş corollaların. ama tabi onlarında vergisi fazla. 225 1.4 motorun vergisi. 570 2.0 ın.