0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar arkadaşlar verso almak istiyorum ama 2008 2007 düşük km bulamadım bugün 2005 model 44000 de bir araç gördüm 29250 fiyat veriyorlar,bu araçları test etmiş olanınız yada halihazırda kullanmakta olanınız vardır mutlaka fikirleriniz benim için önemli paylaşırsanız sevinirim. ve son bir sorum daha olacak.verso mu? grand scenic mi? yol ayrımındayım bu konuda ne düşünüyorsunuz,sevgiler.
Merhaba,Bende 2005 verso comfort var. Bu yılın mayıs ayında almıştım. Arkadaşlarımda corollanın başka modelleri var, zaman zaman biniyoruz. Ama versonun her şeyi farklı. Arabanın sesi, soluğu yol tutuşu, kapılarının kapanışı, göstergeleri vs. her şeyi kullanıcının rahat edebileceği en iyi şekil tasarlanmış. Yol tutuşu ve sürüş keyfi de ona keza tabii. Benim arabada memnun olmadığım tek kusur, koltuk altlarında kalan bölümlerde eşya koyacak küçük bağajlar tasarlamamışlar. Kapı içlerinde ve ön koltukların sırt kısmında gözler ve cepler var o kadar. Hatta çöp koyacak bir yer de ayarlamamışlar. Ön koltukların arasında üç adet bardak koyacak yer var. onlardan birini kağıt vs. çöpler için kullanıyoruz artık. Onun haricinde araç her şeyiyle mükemmel. selamlar
orta bö orta bölmede yer alan 3 adet bardaklık yerin aslında bir tanesi çöp haznesi ve onun çıkan bir parçası vardır sanırım sizin aracınızda bu parça eksik kaldıki ön / arka kapı içi saklama bölümü yine orta konsoldaki derin bölümde yeterli, dashboard da yer alan iki kapaklı bölüm son derece rahat