Gönderen Konu: 2005 model verso  (Okunma sayısı 5089 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 model verso
« : Ağustos 25, 2010, 00:05:42 »
merhabalar arkadaşlar verso almak istiyorum ama 2008 2007 düşük km bulamadım bugün 2005 model 44000 de bir araç gördüm 29250 fiyat veriyorlar,bu araçları test etmiş olanınız yada halihazırda kullanmakta olanınız vardır mutlaka fikirleriniz benim için önemli paylaşırsanız sevinirim. ve son bir sorum daha olacak.
verso mu? grand scenic mi? yol ayrımındayım bu konuda ne düşünüyorsunuz,sevgiler. :-\ :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: 2005 model verso
« Yanıtla #1 : Ağustos 25, 2010, 00:59:40 »
Beyfendi bunu bir toyota fanatikliği gibi yorumlamayın lütfen.Versonun fiyatları hakkında çok bir bilgim yok.Dediğiginiz elegant donanımı ise edebilir o fiyatı birde aracın kaporta boya durumuna göre değişir.Ancak Verso 2.eli zayıf bir arac corollayı elden çıkarmanız daha kolay olur.Verso kullanıcılarıda kolay satmıyor zaten.Siz scenicle arada kalmısınız.Belki o fiyata 2006-2007 donanım olarak daha iyi scenic bulabilirsiniz ancak 2.elde verso scenicten daha iyi ve mekanık olarak sizi yomaz.En azından benim aracımla aynı yasta olan 2004 meganı olan arkadasım 2-3 ayda bir aracında sorun yaşıyor ev bir sürü para harcıyor.Sağlamlık ve konfor konsuunda toyota daha önde bunu herkeste biliyor zaten..
2011 d4d Corolla

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2010, 01:26:29 »
değerli fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim efendim ,toyota kalitesi ve adı piyasadaki saygınlık açısından çk iyi dediğiniz gibi.aslında 2008 corollo mmtelegant almayı planlamıştım ama eşim bu verso modelini dahaçok beğendi.peki mmt viteslerde kaç ileri vites oluyor acaba biliyormusunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 01, 2010, 23:16:20 »
verso alacaksanız muhakkak elegant versiyonunu tercih ediniz.2 elde (donanım olarak )fazla bi fiyat farkı vermeden kullanmaya doyamayacağınız bi araca sahip olmuş olursunuz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2010, 21:48:27 »
kesinlikle verso tabii.haa unutmadan ikinci elde elegantta ile comfort arasında 2 bin lira kadar fark var..
ben de 2006 verso comfort var.. keşke 2-3 bin lira fazla param olsaydı da elegant alsaydım diyorum tabi...aldıktan sonra tüp taktırdım..o kadar güzel uyumlu oldu ki sıralı tüple..16-17 kuruş yakıyor uzun yolda..içi o kadar ferah ki versonun..sanki evde aturma salonundasınız..kendimi o kadar güvende hissediyorum kullanırken..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #5 : Kasım 08, 2010, 22:18:43 »
merhabalar arkadaşlar verso almak istiyorum ama 2008 2007 düşük km bulamadım bugün 2005 model 44000 de bir araç gördüm 29250 fiyat veriyorlar,bu araçları test etmiş olanınız yada halihazırda kullanmakta olanınız vardır mutlaka fikirleriniz benim için önemli paylaşırsanız sevinirim. ve son bir sorum daha olacak.
verso mu? grand scenic mi? yol ayrımındayım bu konuda ne düşünüyorsunuz,sevgiler. :-\ :(

Merhaba,
Bende 2005 verso comfort var. Bu yılın mayıs ayında almıştım. Arkadaşlarımda corollanın başka modelleri var, zaman zaman biniyoruz. Ama versonun her şeyi farklı. Arabanın sesi, soluğu yol tutuşu, kapılarının kapanışı, göstergeleri vs. her şeyi kullanıcının rahat edebileceği en iyi şekil tasarlanmış. Yol tutuşu ve sürüş keyfi de ona keza tabii. Benim arabada memnun olmadığım tek kusur, koltuk altlarında kalan bölümlerde eşya koyacak küçük bağajlar tasarlamamışlar. Kapı içlerinde ve ön koltukların sırt kısmında gözler  ve cepler var o kadar. Hatta çöp koyacak bir yer de ayarlamamışlar. Ön koltukların arasında üç adet bardak koyacak yer var. onlardan birini kağıt vs. çöpler için kullanıyoruz artık. Onun haricinde araç her şeyiyle mükemmel.
selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 09, 2010, 15:58:17 »
orta bö
Merhaba,
Bende 2005 verso comfort var. Bu yılın mayıs ayında almıştım. Arkadaşlarımda corollanın başka modelleri var, zaman zaman biniyoruz. Ama versonun her şeyi farklı. Arabanın sesi, soluğu yol tutuşu, kapılarının kapanışı, göstergeleri vs. her şeyi kullanıcının rahat edebileceği en iyi şekil tasarlanmış. Yol tutuşu ve sürüş keyfi de ona keza tabii. Benim arabada memnun olmadığım tek kusur, koltuk altlarında kalan bölümlerde eşya koyacak küçük bağajlar tasarlamamışlar. Kapı içlerinde ve ön koltukların sırt kısmında gözler  ve cepler var o kadar. Hatta çöp koyacak bir yer de ayarlamamışlar. Ön koltukların arasında üç adet bardak koyacak yer var. onlardan birini kağıt vs. çöpler için kullanıyoruz artık. Onun haricinde araç her şeyiyle mükemmel.
selamlar
orta bölmede yer alan 3 adet bardaklık yerin aslında bir tanesi çöp haznesi ve onun çıkan bir parçası vardır sanırım sizin aracınızda bu parça eksik :)

kaldıki ön / arka kapı içi saklama bölümü yine orta konsoldaki derin bölümde yeterli, dashboard da yer alan iki kapaklı bölüm son derece rahat
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 09, 2010, 16:54:24 »
Bendede 2008 model comfort Extra var. donaım olarak kesinlikle elegant yada comfort extrayı tercih edin. tabi maddi imkanlar ölçüsünde. Renault ile Toyota arasında marka farkı bence secinec ile verso arasındada aynen var. Dış görünüş olarak ta grand secienic arkası çok uzun ve kaba görünüyor. verso nun ise 7 koltuk olmasına rağmen çok derli toplu bi görüntüsü var. Bilmeyen zor inanıyo 7 koltuklu olduğuna. Tek fark ve artısı eğer dizelse ki oda temiz kullanılmış olmak şartıyla bir artısı var secienic in. Tabi son kara sizin. Benim aracımda lpg var. Ben şimdilik memnunum herhangi bir sorun yada uyumsuzluk yaşamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 15, 2010, 10:21:57 »
orta bö orta bölmede yer alan 3 adet bardaklık yerin aslında bir tanesi çöp haznesi ve onun çıkan bir parçası vardır sanırım sizin aracınızda bu parça eksik :)

kaldıki ön / arka kapı içi saklama bölümü yine orta konsoldaki derin bölümde yeterli, dashboard da yer alan iki kapaklı bölüm son derece rahat

Sedat Bey, soyadınızı öğrenebilir miyiz lütfen?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #9 : Aralık 01, 2010, 11:04:29 »
toyota ile renault kıyaslanmaz tabiki toyota