Gönderen Konu: 2000 avensis sol extra ile merhaba :)  (Okunma sayısı 4880 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
2000 avensis sol extra ile merhaba :)
« : Ağustos 24, 2010, 13:58:58 »
Öncelikle tüm toyotacılara selam aradaşlar gecen sene ilk arabam olan Skoda Fabia 2001 model almısdım arac 140bindeydi ve 68 bgdi araç bir senede ömrümden ömür yedi ve zorda olsa elimden cıkardım ve sorunsuz bı araba aramaya basladım aklıma babamın 10 sene bindiği Corolla geldi sıfır sorunla 98 kasasına 10sne binmişdi..

uzun lafın kısası Toyotaları araşdırdm ve sahibinden 110binde 2000 model Avensis Sol modelinden buldum aracı kaporta ve motor ustalarına gosterdıgımde sadece on çamurluklar ve bagaj kapagında lokal boya oldugunu soledıler ve kaçırma dediler Sahibi bana aracın Sol Extra modeli oldugnu soyledi araçda Sanruff dahil hersey var lpg ruhsatına işle garantisi hala devam ediyor

Aracı 16500 e aldım yaklasık 2 haftadı bııyorum arabada çıt ses yok sizce fiyatı normal mi ve bu arabalara hakkında bilmem gerekenleri arkadaşlar yazarsa sevinirim

Şimdiden Saolun
İposible is nothing...

Toyota Club Türkiye

2000 avensis sol extra ile merhaba :)
« : Ağustos 24, 2010, 13:58:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 2000 avensis sol extra ile merhaba :)
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2010, 14:02:47 »
Bence güzel bir araç bulmuşsunuz km gayet ideal fiyatta.Aramıza hoş geldiniz.Lütfen profil bilgilerinizi doldurur musunuz?
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2010, 14:13:07 »
Teşekkür ederim peki araç hakkında bilmem gereken birşeyler varmı ?
İposible is nothing...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2010, 14:15:55 »
Aracınız makyajlı kasalardan mı ve motor hacmi nedir?
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2010, 14:25:12 »
Makyajlı kasasını nasıl oldugunu bılmıyorum ama dıştan görünümü şağıdai resimdeki gibidir özellik olarak Çelik jant 4 am otomatik deri koltuklar ve direksiyon 6 hoparlor abs otomatik klima elektrikli sanruff çift hava yastıg var özellik olarak bildiğim

İposible is nothing...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 24, 2010, 14:30:54 »
aracınız bakımı yaptırın yıllarca binin.Hiç bir kronik sorunu yoktur taş gibidir.Tekrar hayırlı olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #6 : Ağustos 24, 2010, 14:45:30 »
aracınız 2000 model .makyajlı ve motoru  d4 olanlardan degil , sizin aracınızda triger kayışı mevcut km. ve zamn itibariylede onun degişimi gerekmekte  sizden önceki kullanan degiştirmişmi onu  kesin bir ögrenin eger yakın zamanlarda degişmedi ise mutlaka degiştirin. extarlarda digerlerinden farklı olarak sunrooof ve deri döşeme mevcut almış oldugunuz fiyatta aracın temizligine göre normal hayırlı olsun çok güzel bir araç almışsınız kazasız belasız güle güle kullanın :)
AKTİF SERVİS - ÇORUM   TOYOTA   özel servisi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2010, 14:48:39 »
Makyajlı kasasını nasıl oldugunu bılmıyorum ama dıştan görünümü şağıdai resimdeki gibidir özellik olarak Çelik jant 4 am otomatik deri koltuklar ve direksiyon 6 hoparlor abs otomatik klima elektrikli sanruff çift hava yastıg var özellik olarak bildiğim

hava yastığı çift değil, 4 tane, ön koltuklarda da var, motor hacmini ben de merak ettim, D4 motor mu aceba, yoksa benim arabanın kasasından mı? ne olursa olsun güzel araba bulmuşun, kazasız, cezasız iyi günlerde kullan inşallah...

edit: fotoyu benden kaynaklanan problem nedeniyle göremiyorum...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2010, 14:50:45 »
Çok teşekkürler allah cümlemize kazasız belasız binişlernasip etsin bu arada eskisahibi aşırı takıntılıydı arabasına(Saolsun klima peteklerini bile düzenli olarak tek tek temizlemiş ) 85 binde değişmiş kayış..
İposible is nothing...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #9 : Ağustos 24, 2010, 15:11:14 »
hoş geldiniz.. :)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #10 : Ağustos 24, 2010, 23:21:23 »
Arkadaşlar forumda bu arabaların kullanıcıları yokmu bana yardımı olup arç hakında bilmem gerekenlerianlatıcak
İposible is nothing...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #11 : Ağustos 31, 2010, 23:20:36 »
Toyota'cı arkadaşlarım aranızda avensis kullanan arkadaş yokmu bana tavsiyelerde bulunacak
İposible is nothing...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 31, 2010, 23:35:37 »
Ufuk Bey Merhaba,
Öncelikle şunu söylemeliyim ki arabaların babasını almışsınız. Yani temiz bir araçsa ve adam gibi bir adamdan aldıysanız ne mutlu size. Güle güle kullanın. Bu araçtan (2000 Model) ağabeyimde var ve ben onun hayranlığı ile 2005 modelini aldım. Araç hakkında soracaklarınız varsa isterseniz sizi ağabeyime yönlendirebilirim. Sevgiler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 01, 2010, 15:36:10 »
Teşekkür ederim peki araç hakkında bilmem gereken birşeyler varmı ?
Toyota'cı arkadaşlarım aranızda avensis kullanan arkadaş yokmu bana tavsiyelerde bulunacak
Arkadaşlar forumda bu arabaların kullanıcıları yokmu bana yardımı olup arç hakında bilmem gerekenlerianlatıcak
arkadaş, araban hayırlı olsun. arabanla ilgili bilmen gerken şey; benzin mi gaz mı neyse artık, koyup bineceksin.
bu kadar. he arada bir yağına, cam suyuna da bakarsın. skodada alışkanlık haline getirdiğin şeyleri "malesef" yapamayacaksın.  örneğin sanayiciler artık seni unutacak, yedek parça için para harcamayacaksın. avesisin okuma yazması yoktur "kimsenin canına da okumaz". neyse geri kalanını aracınızın kitabından okuyun. tekrar hayırlı olsun
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Eylül 01, 2010, 18:54:12 »
Çok güzel bir araba almışsınız hayırlısı olsun ve kazasız belasız binmek nasip olsun. Aracınızı kullandıkça daha çok seveceksiniz:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 01, 2010, 20:01:56 »
aramıza hoş geldiniz keyifli forumlar kazasız belasız cezasız sürüşler
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..