Gönderen Konu: corolla 2011 NECVOX  (Okunma sayısı 7384 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
corolla 2011 NECVOX
« : Ağustos 24, 2010, 12:28:44 »
merhaba arkdaşlar

uzun bir beklemeden sonra geçen hafta  arabamı teslim aldım ve extra para ödeyerek multimedia systemi eklettim ki forumda bir arkadaşın hongkongtan getirtiği ile aynı.Ben garantisi olsun sorunum olursa muhatap bulayım diye  toyota bayiiden aldım Fakat sonuç kocaman bir hayal kırıklığı.
radyo açıkken ses var dvd yada cd açıkkken ise ses kısık geliyor.Telefon sesi de aynı dvd gidi kısık son ses verdiğimde bile tatmin edici bir sonuç alamıyorum.Servisten bugün saat 14:30 randevu aldım bu konuyla ilgili bakalım ne diyecekler.
ayrıca aracı alırken (corolla 1,6 elegant a/t +vsc+xenon) bana 6 hoparlör var dendi hoş açıp bakmadım ama hiçte 6 hoparlör varmış gibi ses yok

servisten verim alacağıma inanmıyorum ama önce bir gidip denemek lazım  EGER ÇÖZERLERSE zevkle düzeltmemi yazarım buradan

sonuç olarak bu necvox u alan varsa izlenimlerini yazarsa güzel olur
         kocaelide araç ses sistemleri konusunda tavsiyesi olan varmı 
forum kurallarına göre adres yada telefon belitmek yasak ise bana forumdan mesaj yada metro_star@hotmail.com  adresinden yazabilirsiniz.
herkese iyi günler.
servis sonucunun akşama doğru buraya yazarım.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Toyota Club Türkiye

corolla 2011 NECVOX
« : Ağustos 24, 2010, 12:28:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla 2011 NECVOX
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2010, 14:50:18 »
Bende aracıma taktıracaktım ama yaptıgım araştırmalar da yüksek verim alamayanları okudukça vazgeçtim.Ayrıca hoporlor sayısı dogru ama ses kalitesi düşük.
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2010, 14:53:47 »
Necvox için extra ne kadar ödediniz?
Hoparlör aslında 4+2, 4 asıl+2 tweeter tarzı küçük hoparlör.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2010, 15:19:58 »
Mehmet ali bey bu tarz doubledin rünlerinde ses herzaman kötü olmuştur benimde çok merakım vardı ama sırf bu yüzden almıyorum ve aracımda kaliteli bir teyip + anfi + 2 takım mid bas ve bir adet subwoofer ile çok iyi ses alıyorum,

Gebzeye gelebilirseniz sizi arkadaşım olan Metin elektroniğe yönlendirebilirim, birçok fuar için Acura , M5 , Porschee gibi araçlar hazırlamıştır ve kocaeli ve çevresinde çok tanınan biridir, işçiliğinden çok memnun kalırsınız, fiyat konusundada yardımcı olur mutlaka, dilerseniz bende gelirim sizinle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ağustos 26, 2010, 10:17:00 »
merhaba mesut bey 
ilginize teşekkür ederim en kısa zamanda gebze ye gelip sizinle baplantı kurduktan sonra sözettiğiniz yere gideriz ve inşallah guzel alıiveriş olur

levent bey  system için  1650 lira extra para ödedim.taksit yapabileceklerini söylediler 6 taksit fakat ben peşin verdim bir an önce borcum bitsin diye
SERVİS e gelince
randevu saatinde gittim  çok güzel bir şekilde iki efendi bey ve gayet kibar bir bayan personel tarafından karşılandım. Problem konusunda servis elemanının dürüstlüğünü tebrik ederim aynen şöyle dedi "bu ürünler toyota orjinal ürünleri değil bizim firmaların yani bayilerin özel antlaşmalarla getirdiği ve müşterinin tamamen seçimine göre monte edilen aygıtlar.Bunlara biz herhangi bir müdahale etmiyoruz sadece eger sorun var ise söküp ESSE GROUP a (satıcı ithalatçı firma) gönderiyoruz.Ufak tefek sorunları deneme yanılma yöntemiyle edindiğimiz tecrübelerle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz."

benim systemdeki sorun  ayarlarla ilgiliymiş vede çözüldü.Sorun yok yani
aracın ses sistemine gelince yapacak bir şey yok arkadaşlar benim gibi memnun olmayan varsa verecek parayı alacak daha güçlü bir system :)))))))
kızıma kalırsa ses yeterli ama ben kaliteli ses istiyorum yüksek ses değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #5 : Ekim 27, 2010, 00:37:43 »
Mehmet Ali bey sorunun çözüldüğüne sevindim ne mutluki aracınıza göre bir sistem bulmuşsunuz ben 22 sinde aldığım Verso da sizin ses sıkıntısını yaşıyorum ancak uygun cihaz malesef bulamadım çin honkong yazışmama rağmen araç türkiyede üretildiği için herhalde tanımıyorlar darısı başıma diyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 27, 2010, 10:59:28 »
Mehmet Ali bey sorunun çözüldüğüne sevindim ne mutluki aracınıza göre bir sistem bulmuşsunuz ben 22 sinde aldığım Verso da sizin ses sıkıntısını yaşıyorum ancak uygun cihaz malesef bulamadım çin honkong yazışmama rağmen araç türkiyede üretildiği için herhalde tanımıyorlar darısı başıma diyorum
şenol bey profilede yazmadığı için nereden oldugunuzu yazık ki bilmiyorum ancak izmit ve gebze olmak üzere iki yer önereceğim
izmit entegre elektronik  mustafa bey ile görüşün hatta dünkkana gidip kendiniz bakınız tabi araçla birlikte
gebze metin elektronik  gebzede tanımayan yok rahat bulursunuz.

Çin e göre pahalı ama garanti oalyı var ayrıca görüp deneme şansınız var.Mesela ben kafalık tipi monitor almak için gittiğimde farklı bir öneride bulundular hem daha kaliteli hem 2 yıl garantili hemde işimi çok rahat gören bir alışveriş yaptım  içimede sindi ki tavsiye ediyorum
çözüm bulmanız dileği ile

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 27, 2010, 11:05:54 »
mehmet bey,

aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız emniyetli sürüşler dilerim.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 27, 2010, 11:33:46 »
şenol bey 
verso multimedia system için bizim araçalrın üretim yeri olan belçika toyota fabrikasını aradım ve istenirse bedeli karşılığı gönrederebileceklerini söylediler.Yada şöyle yapalım  belkiçada tanıdık varsa alsın size yollasın en kestirme yolu bu

toyota adres ve telefon aşagıda

Toyota Motor Europe NV/SA – Head Office
Avenue du Bourget 60 – Bourgetlaan 60
B-1140 Brussels
Belgium

Tel: +32 (0)2 745 2011
 birde  şu linkte yer alan tüm ülkelerde bu ürün var bilginize http://www.toyotainbusiness.com/fleet_content/contacts.aspx

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 28, 2010, 16:29:17 »
Mehmet Ali Bey, bir yurtdışı seyahatinde kafalık tipi monitör alıp getiren biri olarak size sunulan çözümü, dolayısıyla çektiğim zahmetin değip değmediğini merak ediyorum. Sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz?

Bu arada servis genellikle Navitech'i öneriyor sanki Necvox'a göre. En azından bana en ufak bir sorunda tamir prosesi yerine hemen yenisiyle değiştirmeyi tercih ettiklerinden, mallarının arkasında durduklarından falan bahsedildi. Araç henüz gelmediği için kullanmadım, birşey söyleyemeyeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #10 : Ekim 29, 2010, 00:19:37 »
Mehmet Ali bey
merhaba Ankarada yaşıyorum yazmayı unutmuşum kusura bakmayın gösterdiğiniz yardım severliğe teşekkür ederim Belçika merkez toyota da eniştemiz geçen sene döndü ama bulgaristan ve hırvatistan da bir kaç ahbabım var bu ülkeleri seçme nedenim İngilreye Almanyaya göre ucuz olabileceği için umarım yanılmam ve çözüm bulurum verdiğiniz firmalardan izmit olabilir Telefon numarası verebilirseniz sevinirim kurallara aykırı ise cartoonman30@yahoo.com adresine mail atabilirseniz sevinirim aracınızı güle güle kullanın selam ve saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ekim 29, 2010, 10:48:33 »
Mehmet Ali Bey, bir yurtdışı seyahatinde kafalık tipi monitör alıp getiren biri olarak size sunulan çözümü, dolayısıyla çektiğim zahmetin değip değmediğini merak ediyorum. Sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz?

Bu arada servis genellikle Navitech'i öneriyor sanki Necvox'a göre. En azından bana en ufak bir sorunda tamir prosesi yerine hemen yenisiyle değiştirmeyi tercih ettiklerinden, mallarının arkasında durduklarından falan bahsedildi. Araç henüz gelmediği için kullanmadım, birşey söyleyemeyeceğim.

önce bir düzeltme yapalım ben yurtdışından almadım izmit ten aldım ancak yurtdışından getiren arkadaşlar var mesela benim önceki arabam için çin den alış veriş yaptım ve sonuç öok iyi idi fakat biziö forumdan aynı ürünü sipariş eden başka bir arkadaşm hem gümrükte sorun yaşadı hemde ufak bir arıza çıkmıştı. 50 tl kaşılığı ankarada tamir ettirmişti .Ha çin li firma ürününe sahip çıkıyor gönderin değiştirelim gibi önerileri oluyor ancak bu defa kargo ücreti yüzünden tamir ettirmek daha mantıklı oluyor.
size tavsiyem navitech  ben necvox aldım fakat ufak tefek sıkıntılarım var aslında kişiye göre sıkıntı.mesela 1
led ışıkları bana turuncu olur demişlerdi toyota gösterge rengi yani  bende sadece kırmızı var ve gıcık oluyorum.
usb desteği var dende kullanan arkadaşlarda var ama ben verim alamadım.bunun dışında herşey çok iyi
sonuç,
eger yurtdışında tanıdık varda gelirken yanında getirsin hem yarı fiyatına hemde avrupada satılanlarda öyle kolay kolay arıza çıkmaz çıksa bile halletmesi kolay.
yada Türkiyeden alın.Ben vatansever manasında milliyetciyim ve elin adamı kazanacağına vatanım insanı kasansın mantığı ile buradan aldım  garanti filan olayıda  var tabi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ekim 29, 2010, 10:55:40 »
Mehmet Ali bey
merhaba Ankarada yaşıyorum yazmayı unutmuşum kusura bakmayın gösterdiğiniz yardım severliğe teşekkür ederim Belçika merkez toyota da eniştemiz geçen sene döndü ama bulgaristan ve hırvatistan da bir kaç ahbabım var bu ülkeleri seçme nedenim İngilreye Almanyaya göre ucuz olabileceği için umarım yanılmam ve çözüm bulurum verdiğiniz firmalardan izmit olabilir Telefon numarası verebilirseniz sevinirim kurallara aykırı ise cartoonman30@yahoo.com adresine mail atabilirseniz sevinirim aracınızı güle güle kullanın selam ve saygılar

şenol bey  merhaba
entegre elektronic  0262 321 7101 mustafa kor.
cep  0 532 5262381
son 15 günde iki toyota system taktılar işlerinde iyiler.
ancak sunu söyleyim bu insanları sahsen tanımam,iş yaptık memnun kaldım tavsiye ediyorum.Her ne kadar tavsiye etsemde görün içinize sinsin öyle alın...mustafa bey oranın sahibi
iyi günler  dilerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 29, 2010, 11:50:40 »

Mehmet Ali Bey bir yanlış anlaşılma olmuş. Benim aracımdaki ürün zaten Navitech, orjinal, serviste takılacak (Araç henüz gelmediği için gelecek zaman kipi kullanıyorum). Yurtdışından alış veriş konusunda da sorunum yok. Hem çok sık yurtdışına gidiyorum, hem de e-bay'den senelerdir alış veriş yaparım. Sorun olduğunda uğraşmak istemediğim için servis aracılığı ile aldım ürünü. Benim kastettiğim kafalık monitörü idi. Öndeki ekran arkadaki çocuklar için anlamsız ve seyretmesi riskli olacağından, kafalık monitörüne yansıtmak istedim. Sonra bunları düşünüyorken yine bir yurtdışı seyahatim oldu. Aslında başka bir markayı daha çok beğenmiş ve daha ucuza bulmuştum ancak kafalığın ayak mesafelerinden emin olamadığım için ayakları ayarlı olan Necvox'u aldım. Gayet de yakışıklı ürünler aslında. USB ve flash card'tan doğrudan veri de okuyabiliyorlar, ayrıca öndeki multimedia aracına bağlı da çalışabiliyorlar. Ki benim asıl amacım oydu. Siz ben kafalık monitörü düşünürken beni başka bir şeye ijkna ettiler deyince, acaba başka tür monitör var ve bu daha mı cazip diye düşündüm. Koltuk arkası monitörü, tavan monitörü vs gibi. Ya da kafalık monitörünü multimedia aracınızla verimli kullanmakta sorun yaşayabileceğinizi mi söylediler diye merak ettim. Sonuçta koskoca bir kutuyu elimde dünyanın bir ucundan buraya getirdim. Zahmetine değmeyecek bir kronik sorunu yoktur inşallah diye düşünerek bunu sordum. Kısaca bende önde Navitech multi media, arkada da iki adet kafalık monitörü olacak kısmetse.

Saygılar, kazasız belasız sürüşler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ekim 29, 2010, 13:01:01 »
merhaba emrah
evet bende necvox multimedia system var ve toyotayı sıfır alırken takılmıştı ancak navitech daha idi o zaman bunu görememiştim.Sonradan aldığım ise kafalık tipi monitör özellikleri ön konsolda izlediğini yansıttıgı gibi bağımsız kendindende dvd vcd vs izleyebiliyorsun .usb bağlantısı var  ayrıca oyun konsolu olarakata kullanılıyor.toplam maliyeti ise 400 tl  ve 8 taksit şeklinde ödedim.Resim yükleme özürlüyüm ama az sonra inip bir kaç resim çekeceğim becerebilirsem buraya yüklerim.
Sizinde sistem şimdiden hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 29, 2010, 16:57:35 »
Ben arka taraf için şu üründen aldım:

Özellikle kaliteli ama çok özelliği olmayan birşey bakıyordum. Niyeyse DVD oynatma, oyun oynama gibi özellikleri olan ürünlerin kaliteleri ile ilgili bir önyargım var. İçinde herşeyin olduğu ama 200 TL'ye satılan çin Malı telefonları aklıma getiriyorlar. Gerçi bunlar da USB ve kart ile her formatı oynatıyorlar ama, bakalım. Önce çok önemsemiyordum bağımsız olarak film oynatabilmesini ama, düşününce kızımın Cailou filmlerini ben de dinlemek zorunda kalmayacağım :) Oyun vs de ilginç olabilirdi ama, dediğim gibi, önyargı işte. Necvox iyi kötü bir marka olduğu için cazip geldi. Keşke Sony falan olsa da, biraz daha fazla para verip kalitesinden kuşku duymayacağımız şeyler alabilsek. Bunların Türkiye fiyatları 600 TL civarında sanırım. Bana biraz daha ucuza mal oldu.

Bu arada özellikle İstanbul ve Ankara için bagajda başlıklara uygun kılıf bulundurmakta fayda olur diye düşünüyorum...

Tekrar kazasız belasız sürüşler... Hepimize hayırlı olsun.