0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Ali bey sorunun çözüldüğüne sevindim ne mutluki aracınıza göre bir sistem bulmuşsunuz ben 22 sinde aldığım Verso da sizin ses sıkıntısını yaşıyorum ancak uygun cihaz malesef bulamadım çin honkong yazışmama rağmen araç türkiyede üretildiği için herhalde tanımıyorlar darısı başıma diyorum
Mehmet Ali Bey, bir yurtdışı seyahatinde kafalık tipi monitör alıp getiren biri olarak size sunulan çözümü, dolayısıyla çektiğim zahmetin değip değmediğini merak ediyorum. Sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz?Bu arada servis genellikle Navitech'i öneriyor sanki Necvox'a göre. En azından bana en ufak bir sorunda tamir prosesi yerine hemen yenisiyle değiştirmeyi tercih ettiklerinden, mallarının arkasında durduklarından falan bahsedildi. Araç henüz gelmediği için kullanmadım, birşey söyleyemeyeceğim.önce bir düzeltme yapalım ben yurtdışından almadım izmit ten aldım ancak yurtdışından getiren arkadaşlar var mesela benim önceki arabam için çin den alış veriş yaptım ve sonuç öok iyi idi fakat biziö forumdan aynı ürünü sipariş eden başka bir arkadaşm hem gümrükte sorun yaşadı hemde ufak bir arıza çıkmıştı. 50 tl kaşılığı ankarada tamir ettirmişti .Ha çin li firma ürününe sahip çıkıyor gönderin değiştirelim gibi önerileri oluyor ancak bu defa kargo ücreti yüzünden tamir ettirmek daha mantıklı oluyor.size tavsiyem navitech ben necvox aldım fakat ufak tefek sıkıntılarım var aslında kişiye göre sıkıntı.mesela 1led ışıkları bana turuncu olur demişlerdi toyota gösterge rengi yani bende sadece kırmızı var ve gıcık oluyorum.usb desteği var dende kullanan arkadaşlarda var ama ben verim alamadım.bunun dışında herşey çok iyisonuç,eger yurtdışında tanıdık varda gelirken yanında getirsin hem yarı fiyatına hemde avrupada satılanlarda öyle kolay kolay arıza çıkmaz çıksa bile halletmesi kolay.yada Türkiyeden alın.Ben vatansever manasında milliyetciyim ve elin adamı kazanacağına vatanım insanı kasansın mantığı ile buradan aldım garanti filan olayıda var tabi.
Mehmet Ali bey merhaba Ankarada yaşıyorum yazmayı unutmuşum kusura bakmayın gösterdiğiniz yardım severliğe teşekkür ederim Belçika merkez toyota da eniştemiz geçen sene döndü ama bulgaristan ve hırvatistan da bir kaç ahbabım var bu ülkeleri seçme nedenim İngilreye Almanyaya göre ucuz olabileceği için umarım yanılmam ve çözüm bulurum verdiğiniz firmalardan izmit olabilir Telefon numarası verebilirseniz sevinirim kurallara aykırı ise cartoonman30@yahoo.com adresine mail atabilirseniz sevinirim aracınızı güle güle kullanın selam ve saygılar