Gönderen Konu: bu sorunlar beni toyotodan soğutacak...  (Okunma sayısı 1940 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
bu sorunlar beni toyotodan soğutacak...
« : Ağustos 23, 2010, 23:43:37 »
Değerli kardeşlerim ağabeylerim,aracım 1998 xl birkaçdefa daha elektrik aksamında problemler olmuştu(arka stop ışıklarının yanmaması,fren ışıklarının yanmaması)ama bu daha büyük bir problemim var,2 saat önce trafikdeyken sinyal verdim ve ön farlar kapandı,parklarda yanmıyor,arka stoplarda,fren ışıklarıda :(.Yarın ilk işim bir oto elektrikçiye gitmek sizce problem nedir,bana kaça mal olur?

Toyota Club Türkiye

bu sorunlar beni toyotodan soğutacak...
« : Ağustos 23, 2010, 23:43:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: bu sorunlar beni toyotodan soğutacak...
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2010, 23:56:14 »
Büyük ihtimal sorunun toyota ile bir alakası yoktur.. Zamanında gittiğiniz bir ustanın tesisatın içine etmiş olma olasılığı yüksek.. İyi bir tesisatçı güzel bir şekilde halledecektir..
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2010, 23:57:28 »
Sigortan atmış besbelli :)

kornada calmıyordur kesin :) banada olmuştu ben havalı korna takarken sigortayı yakmıştım istemeden aynı sorunları bende yaşamıştım.

25 krş veya 15 krştu sigortanın tanesi ben 3 tane değiştirdim toplamda.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2010, 00:09:29 »
Bu sorunları yaratan toyota degıl arkadasım..Arabanın orjinalligiyle oynatıyorsunuz sora sucu toyotada arıyorsunuz olacak iş değil :) Güzel güvenilir bi oto elektirikcisi sistemini yeniden kursun bide 25krş olan sigortalarını değiştir yenisini aldır hepsinin sıkıntı ortadan kalkacaktır..Saygılar..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2010, 00:26:50 »
Arkadaşlara katılıyorum

Ayrıca

Toyota en zor ampül patlatan ve elektrik tesisatında en az sorun çıkan markalardan biridir. Eğer 1998 model bir e100 ün elektrik tesisatından yada mesela Ön takımından şikayetçi iseniz %99 ihtimalle aracınıza eli değen birinden kaynaklanıyordur. Ama bu araçlar düzgün kullanıldığı takdirde 15 yaşında dahi orjinal parçalarıyla kalıp hala tıkır tıkır çalışabilir. Örnekleri mevcuttur.

Toyotanın değerini diğer aracımızla(VWpassat) çukura düşünce anladım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 24, 2010, 00:51:56 »
Bu sorunları yaratan toyota degıl arkadasım..Arabanın orjinalligiyle oynatıyorsunuz sora sucu toyotada arıyorsunuz olacak iş değil :) Güzel güvenilir bi oto elektirikcisi sistemini yeniden kursun bide 25krş olan sigortalarını değiştir yenisini aldır hepsinin sıkıntı ortadan kalkacaktır..Saygılar..

3 sene önce babamın opelini çok kolay çözülebilecek bi sorundan dolayı alelade bi oto elektrikçiye götürmüştük.Elektrikçi arabanın anasını ağlatmış üstelik 25,30 liraya hallolabilecek bi meseleyi yaktığı röle yüzünden 450 liraya mal etmiştik.İşin en güzel yanı da arabayı işin ehli olan ustanın oraya kadar çektirmek zorunda kalmıştık.Usta görünümlü çıraklardan uzak durun.(Doğan görünümlü şahin gibi oldu :)  )
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 24, 2010, 08:18:59 »
Vay be, bende ne zamandır Toyota'dan soğuma konusu açılmıyor ne oldu diyordum :wacko: :huh: :huh:

Bu arada 87 model Landcruiser'ımın gösterge lambalarının hepsi orjinal ve "Toyota" marka çıktı temizlemek için söktüğümde. Çalışmayan bir tane var, o da sonradan takılan devir saatinin ki:))))))))))

Buzzzzzz gibi soğudummmmmmmmmm.....
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2010, 09:11:54 »
Vay be, bende ne zamandır Toyota'dan soğuma konusu açılmıyor ne oldu diyordum :wacko: :huh: :huh:

Bu arada 87 model Landcruiser'ımın gösterge lambalarının hepsi orjinal ve "Toyota" marka çıktı temizlemek için söktüğümde. Çalışmayan bir tane var, o da sonradan takılan devir saatinin ki:))))))))))

Buzzzzzz gibi soğudummmmmmmmmm.....

Alemsin Umut abi :D sabah sabah güldürdün beni :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2010, 09:45:38 »
3 sene önce babamın opelini çok kolay çözülebilecek bi sorundan dolayı alelade bi oto elektrikçiye götürmüştük.Elektrikçi arabanın anasını ağlatmış üstelik 25,30 liraya hallolabilecek bi meseleyi yaktığı röle yüzünden 450 liraya mal etmiştik.İşin en güzel yanı da arabayı işin ehli olan ustanın oraya kadar çektirmek zorunda kalmıştık.Usta görünümlü çıraklardan uzak durun.(Doğan görünümlü şahin gibi oldu :)  )

aynen bizede öyle oldu bunda 2-3 hafta önce bir elektrikçiye götürmüştüm sigorta atmasın diye büyük sigorta koymuş,tabi sigorta atmayıncada bütün tesisatı yakmış...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 26, 2010, 00:37:41 »
aynen bizede öyle oldu bunda 2-3 hafta önce bir elektrikçiye götürmüştüm sigorta atmasın diye büyük sigorta koymuş,tabi sigorta atmayıncada bütün tesisatı yakmış...

Geçmiş olsun.Zamanında yaptığımız hataları paylaşıyoruz ki aynı hataya başkaları da düşmesin.Ben artık bilmediğim yerde arabamın yağını bile değiştirmiyorum ve işim bitene kadar ustanın yanından ayrılmıyorum.
2006 corolla sol A/T LPG