Gönderen Konu: sedefli beyaz ??  (Okunma sayısı 2918 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
sedefli beyaz ??
« : Ağustos 23, 2010, 14:58:18 »
97 model beyaz corollamı sedefli beyaz rengine cevirmek istiyorum ....düşüncelerınızı beklıyorum + ve - lerı var mı ??   :yika:
_street monsteer_oo1
2012 ford transit connect silver   loading...

Toyota Club Türkiye

sedefli beyaz ??
« : Ağustos 23, 2010, 14:58:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: sedefli beyaz ??
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2010, 15:43:26 »
+ sı güzel görüntü , - si ise satarken takla atmış veya kaza yapmış dedirtir ve düşük fiyata gider araba ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2010, 15:46:47 »
mesut abi ne derse o ....dimi mesut abim.. mesuta abimiz haklı..ne diye? niçin? neden? boyattın nedne bu renk orjinal renk nedne yapmadın..toytanın sedefli beyazı var mı? gibi sorularla karşılasırsın..ki bunlar bir kaçı çoğaltılabilir..evet güzel olur..ama eksi artı oluckatır..karar sizin..;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2010, 16:09:06 »
boyatırsanız güzel olur boyatmadan önce noterden kaza nedeni ile boyatmadığınıza dair tasdikli bir onay almanızı tavsiye ederim tabi bol bol fotograf...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 14, 2010, 02:39:07 »
haklısın mesut abı de çok tatlı bı gorunumu var adanada bı megane coupe de gormustm eskı kasalarda konsolun bazı kesımlernı pembeye benzer tatlı bı renk yapmıs koltuklar beyaz derı ve guzel bı calısma olmustu hosuma gttıgı ıcın efsaneme yaptrmak ıstyorum noterle bı gorusme yapıp oyle karar wermem gerekıo byuk ıhtmal boyatacagm cnku efsanemı satmak gbı bı dsuncem yok benimle beraber kalıcak :D yakıtı yok masrafı yok ama gecen gun arabayla tahmını olarak 5o cm yukseklıgınde bı yerden ucurtum ıstemeyerek... frene basınca tak tak tak dye ses gelıo salıncaktan mıdr? yoksa rotlardan flan mı ?sanayıye gotrme fırsatımda olmadı hıc :/
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 14, 2010, 02:59:47 »
   Boyatmak istersende sana İBİS beyazını öneririm.Tatlı bir renktir.Ama AE101'ede ne kadar uyar bilinmez.Sedef yerine sim kullanılması ayrıca tavsiye nedenidir.Lokal boyalarda sedefi tutturamam riski söz konusu.Ama sim kullanılırsa böyle bir problem olmaz...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
« Yanıtla #6 : Eylül 14, 2010, 04:25:20 »
eğer noterden kazası yoktur. kendi isteğimle boyatmak istiyorum diye bir kağıt alırsanız problem olmaz. bir de aracınızı boyatmadan önce bilhassa boyacıda iken bol bol fotosunu çekin detaylı bir şekilde. fotoları da gösterirsiniz satacağınız kişiye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 14, 2010, 09:16:29 »
arkadaşlar keyfi boyanan bir arabayla takla atan arabanın tavanında verilecek mikron değerleri farklıdır yani sadede gelirsek arkadaşım sen arabanı gönül rahatlığı ile boyat güzel görüntü olucaktır ilerde satacak olduğun zaman alacak olan vatandaş zaten arabadan anlayan birine gösterdiği zaman eksper bakıp yorumunu yapacaktır...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 14, 2010, 10:59:46 »
boyatmaya tamamen karar verdım ve sedefli beyaz artk bu gun notere gıdecegım ama once benım su sesı cozmem gerek anlayan var  mı abilerim ?frene basınca tak tak tak ses gelıo ve hafıften araba sallanıyo
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 15, 2010, 00:55:55 »
+ sı güzel görüntü , - si ise satarken takla atmış veya kaza yapmış dedirtir ve düşük fiyata gider araba ;)
bende düşündüm ama sırf bu yüzden sorun çıkar diye ellemedim. benim aracım asla kazası yok ama komple boyalı her önüne gelen laf ediyor. boyada olmasa adam yine çamur atıyo. kaç yaşında araba illaki boya olur diye :S
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #10 : Eylül 15, 2010, 00:58:22 »
İyi güzel hoş diyorsunuzda, arabanın taklalı olup-olmadığı en basitinden, tavan direklerinden veya tavanda doğrultma olup olmamasından kolayca anlaşılabilir ki.
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 15, 2010, 12:57:14 »
Bende eski aracımı komple sedefli simli griye boyatmıştım.Angel farlar,hafif homurdayan bir egzos ve bi kaç ufak işlemle alan adam hasta olmuştu pazara çıkardım 2 senedir satmaya uğraştığım aracım 1 saatte satıldı dünya kadar pazarlığa giren oldu ve piyasasının çok çok üstünde verdim.Tavsiye ederim yapabilirsiniz.Unutmayın her malın bir alıcısı vardır,inanmayan eksper getirir gösterir zor bişey değil.Kolay gelsin ;)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 15, 2010, 23:29:05 »
Bende eski aracımı komple sedefli simli griye boyatmıştım.Angel farlar,hafif homurdayan bir egzos ve bi kaç ufak işlemle alan adam hasta olmuştu pazara çıkardım 2 senedir satmaya uğraştığım aracım 1 saatte satıldı dünya kadar pazarlığa giren oldu ve piyasasının çok çok üstünde verdim.Tavsiye ederim yapabilirsiniz.Unutmayın her malın bir alıcısı vardır,inanmayan eksper getirir gösterir zor bişey değil.Kolay gelsin ;)
orasıda doğru :) bugün bi adam benim aracın etrafinda dolanıyodu. hayırdır abi dedim.bende de 96 var ama bunlar gözümde ayrı dedi  :) 93leri seviyorum kaç tl istiyosun dedi.12 dedim tamam dedi :S :D senin aracı alırım bütün orj halde veririm ve noter masrafını sen çekersin dedim kabul dedi :D ben de şaşırdım sonra adama mecbur abi şaka aman dedim :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 16, 2010, 11:02:35 »
gecmiş olsun mustafa  :D az kalmıs gdıomus senın araba ...........alper  dedgınde haklısn kımı ınsanın hosuna gdıo kımı ınsanda kıl kapıo yada ölü fiyata almaya calışıo gerı kafalı cok malsef:) herkesın zewki ayrı o tartsılmaz bı konu :D
_street monsteer_oo1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 16, 2010, 18:43:53 »
Hiç sorun etme abi beğenmeyen beğenmez çok tın yani.. :P
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega