0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gecenlerde bı corollada gordum ae 101 de arkasından 2oomtre kostum yetısemedm ısıklarda durmustu soracaktm fakat malsef :/ adanada tanıdgm bı fıbercı var gıttıgımde ona soracagm artk yapabılırse mutiş olucak beyazdı araba ve felaket yakısmısıtı bnce her efsanede olması gereken bısey ...
Bende dükkanın önünden geçen bir E12 hb araçta sunroof görünce koşmak istedim ama müşterim vardı .
Vedat abi sunroof sıkıntı degil sonradanda yapılıyo bütün arabalara ama yagmurda karda sızdırıyomuş duyduguma göre orjinali gibi olmuyo diyo herkez. sunroof büyük bi zevk ama bencede bütün araçlarda orjinalden olmalı üreticiler bizi sıkıntıya sokmasın
vedat abi e12 hakkında her şey için bana sorabilirsin
Tabiki sonradan yapılan bir çalışma eğer araca uyumlu değilse, sızdırırda, güvensizde olur. Gerçi sunroof u olup kullananda çok az.Cam rüzgarlığı almıştım arabaya. Yazın güneşte duruyor diye bir parmak açıyordum camları. Sonradan farkettimki içerisi iki günde toz olmuş. Torpido falan neysede, koltuklar kirleniyor. Sunroofta aynı işleve sahip sanıyorum
yok abi yaa yarım açcan ama sadece giderken o görüntüye bayılıyorum yani tek kelimeyle cincik bence arabamda olsunda tozlansın yani ama arabayı parkedip açık bırakır gidersen sıkıntı büyük abi senin rüzgarlık hesabına döner kanımca
sadce link var elımde fto yukluyemedım bu sferlık mağzur gorun ercan abı geldgnde bızzat uygulamalı olarak ogrenecegım tabı kendısı kabul ederse ?? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-toyota-hersey-ortada-yasaman-gerek/detay