0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teleflex GFI markasını Trabzon Honda bayii Çİm Art 'ta sordum,adamlar 3 yıl boyunca bir sıkıntı olursa Teleflex aracın tüm masrafını karşılıyor diyor,yalnız bunu sadece Honda marka araçlara için dedi,ona biraz kafam takıldı yoksa markanın kalitesine, çalışma prensibine ikna oldum açıkçası 2100 TL ye 12 taksiit yapıyor,20 000 km de parasını amorti ettirıyor,Eğer taktırırsam kesinlikle Teleflex taktıracam. Avantajları:1. Direk manıfolttan benzin enjektörlerinin yanından lpg enjektörleri takılıyor,2. Manıfolt eldeyken delme işlemi yapılıyor,çapakların motora zarar verme ihtimali yok.3. Benzin beynını kopyalayan bir lpg beyni var, bu aracın lpg yi benzin gibi kullanmasını sağlıyor.4. Aracın herhangi ibr çalışma düzenine müdahele yok,krank sensörü vs...Dün bunları duydum,sitesine baktım,Brc yi 1500 TL den 1300 TL ye düşürürüz dediler ama ben yine olacaksa Teleflex olsun dedim...İyi günler...
2010 model toyota auris 1.33 aracıma lpg taktırmak istiyorum araştırmalarıma göre tleflex gfi çok iddialı ve kullananlar da çok meminn tabiki ücreti de farklı 2200 TL taksitli fiyatı diyor bayisi.ancak aracın garantisi kalkacak bu beni endişelendiriyor.Bir yandan da sıfır aracın garantye gerek olmayabilir diyorum.benzin bana ağır geliyor kilometrede ş.içi 0,28-0,32 TL civarında yakıyorum.bu konuda bana görüşlerinizle yardımcı olabilir misiniz taktıranlar varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim