0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet bey ben ortalama 20 bin yaptım bir sorun yaşamadım.Şimdiye kadArda lpg kitinin parasını coktan cıkardı..80 bin km yapmıs olanda var forumda 50 bin km yapmıs olanda.Ancak bazı arkadaşlar 50 bin km de subabLarın eridiginden bahsettiği ortalama 800-1000 lira amsraf cıkıyormus.Beyfendi lpg bakımlarında brc nin subablar zarar görmesin diye katkısı var lpg ve benzin için depoya katılıyor ortalama 100 tl tutuyor ben onu kullanıyor her 10 binde...50 bin 60 binde erise ne olacakki ben ozamana kadar 3-4 binden fazla cebimde kalacak..Araba benle beraber yaşamayacak sonucta kul yapımı sorunuda olacak masrafıda..Bu devirde benzinle binmek zor..1050 km yi lpg 190 tl ile gittim ortalam hızımda 110 -120 km civarında aynısını benzinle 400 tl ye giderdim..
.. benim de 1.33 auris var ama seninki kadar yakmıyo abi acaba farklı motorlar mı merak ettim
lpg ile kaç km.yol yaptınız toplam.kısa vadede herşey iyi güzel de 100.000 olmadan motoru indirmek var maazallah
1,33 auris' de ş.dışında yakıt iyi.Yaklaşık ölçümlerime göre 0,22 krş yakıyor 100 km' de.Ancak ş.içi biraz fazla 0,30-0,35 krş gibi yakıyor.aracım şu anda 5000 km' de.ancak ben lpg taktırmayı düşünüyorum açıkçası. teleflex gfi 'yi tercih edeceğim biraz pahalı 2000 TL gibi ama kullananlar hiçbir sorun yaşamadıklarını söylüyorlar ayrıcada cng yani doğalgaza da dönüşümü sağlanabiliyor ileriye yönelik bakalım hayırlısı.herkese iyi bayramlar
Kemal bey,130bin gayet güzel km...cesaret veriyor.Teşekkürler.Teleflex yada prins ikisinden birini takacağız herhalde.---Ozan bey,Auris değil ama bu motorun Corolla kasası var bende.Düşüncelerim fikir verebilir...-Eğer çok sportif bir kullanım alışkanlığınız yoksa- tüh keşke 1.6 alsaydım diyeceğiniz bir durum olmaz...malum yaptığımız km.lerin belki %90 ını şehir içinde yapıyoruz.Zaten zırt pırt ışık...dur,kalk...bu durumda,1.33 ile az benzin yakacağınız için memnun olacaksınız.---Şehir dışında ne olacak?6.vites sayesinde yine ekonomiyi yakalıyorsunuz...6.vites deviri düşürüyor güzel ve sessiz gidiyor araç...amotisör konforu iyi...Sadece dikkat etmeniz gereken,1600 e göre olabilecek fark;Rampaya girdikten sonra değil,girmeden önce yani devri düşürmeden bir vites düşürmeniz gereği...Uzun lafın kısası Toyota'nın 1600 üne değil ama pek çok markanın eski nesil 1600 lerine nal toplatır...yine de mümkünse deneme sürüşü yapmadan almayın derim.Selamlar.