Gönderen Konu: havalandırma klipsleri...  (Okunma sayısı 13502 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
havalandırma klipsleri...
« : Ağustos 21, 2010, 01:16:48 »
selamlar; aslında havalandırma klipsi mi deniyor cok emin değilim ama bu ön göğüste hava üfürülen ızgaraların üzerindeki hava yönünü değiştirmeye yarayan klipsler kırıldı... internetten bulabilirmiyim acaba...servislerde vardır herhalde...

Toyota Club Türkiye

havalandırma klipsleri...
« : Ağustos 21, 2010, 01:16:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: havalandırma klipsleri...
« Yanıtla #1 : Ağustos 21, 2010, 01:18:41 »
aracınız kaç model öncelikli olan o.O parçayı tek bulamazsınız benimde aşagı yujkarı yapan lardan 2 tanesi kırıktı.Serviste garantiden değişti.Ancak parça satış fiyatı 240 tl idi.Orta ızgaranın.Araç 2004 corolla
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ağustos 21, 2010, 01:25:57 »
kusura bakmayın araç 2008 corolla...yalnız söylediğiniz fiyat biraz ucuk geldı bana... komplemı değiştiriyorlar...bu bahsettiğim parça baş parmak tırnağı kadar bir sey...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Ağustos 21, 2010, 01:30:33 »
aşağı yukarı sağa sola yapıyor bu klips..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ağustos 21, 2010, 01:40:39 »
Anladım dediğinizi ızgaranın ortasındaki diyorsunuz ama ya çıkmacılarda bulursunuz orda bulsanız bile ayrı olmaz tek parçadır..Beyfendi fiyat uçuk gelmesin yarın arayıp sorun servise.Bİr önceki corollalarda teypin etrafındaki ızgarayı garantiden değiştirdim bentek parça s fiyatı 240 tl..Arayın yarın ögrenirsiniz..Ayrı satılmıyor dediğiniz başparmak kadar olan şey..Mantıksız olabiliyor bazen parca fiyatları..2002/2007 arası  corollaların tavandaki antenin dibine 450 lira gibi bir fiyat istemeleri mantıklımı değil..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 22, 2010, 13:00:18 »
kusura bakmayın araç 2008 corolla...yalnız söylediğiniz fiyat biraz ucuk geldı bana... komplemı değiştiriyorlar...bu bahsettiğim parça baş parmak tırnağı kadar bir sey...
Evet komple değişiyor benim de bildiğim... Aracın garantisi var mı? Garantiden neden yararlanmıyorsunuz?
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2010, 22:12:20 »
aracımda 2012 ye kadar uzatılmıs garanti var.ama bu klipsleri kıran cocuklar...sonra bana kullanıcı hatası gibi bir sey soylemesınler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 23, 2010, 22:17:24 »
Beyfendi bende garantiden değiştirdim o çerçeveyi..Garanti extradan değiştiler.Hatta aracım 40 bindeydi patlamış amortisörü bile değiştiler..Yardımcı olurlar garantiden yaptırrısınız
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Eylül 07, 2010, 10:29:54 »
Tuncay bey elazığda garanti extradan değiştirmediler. garanti kapsamına girmıyormuş.Siz garanti extra dan mı değiştirdiniz.Ayrıca hangi servisten. Ona göre bende onlara emsal göstereyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 07, 2010, 10:35:59 »
bu birazda yetkili servisteki garanti uzmanında bitiyor murat abicim adam kılsa kullanıcı hatası der geçer ve değiştirmez...ama iyimser işyapmayı seven bi adamsa bi kılıfına uydurur ve garantiye sokar onu...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 07, 2010, 19:27:29 »
öncelikle herkese iyi günler diliyorum. 1999 corolla aracımın orta havalandırma konsolunu sökerken çevirmeli düğmelerden birinin içinde bulunan metal parça kayboldu. bu parça olmayınca da düğme yerinde durmuyor. bu düğme tek satılıyormu. hyundailer için var dediler ama toyota için bulamadım.
Mesut İNAL B Rh (+)

YİNE YENİ YENİDEN TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Eylül 07, 2010, 21:05:23 »
Evet murat bey 2004 corolla E12 kasanın teypin etrafındaki havalandırma ızgaraları aşagı yukarı yön veren ızgaradan sadece bir tanesi kırıktı.Garanti extradan değiştiler.Hatta aracım 40 bin km deydi.Toyota iletişim merkezi ile görüşmelerim sonucu ön amortisörde garanti extradan değişti...Amortisörü garantiye sokarlarmı ama yardımcı oldular..Bizim arac için o ızgaranın fiyatı komple cerceve tek parca geliyor 220 tl işçilik hariç.D.bakır kardelen servisinde değişimini yaptım.Kardelen laza bu konuda cok yardımcı oluyor..Elpa plaza olarak bana çok da iyii gelmemişti.Elbistana giderken yol üstü ugramıstım malatya yolu üzerindeydi..Direksiyondan gelen bir sürtme sesi için adamların bişeyden haberi yok.D.bakırda ki mekanik formeni o sesi kesti 3 sene oldu hala ses yok altı üstü bir sprey sıktılar ama elpanın hiçbirşeyden haberi yok..Eğer isterseniz aracımın plakasınıda veririm.Aracın üzerinde yapılan tüm işlemler servis kaydında gözüküyor zaten..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Eylül 09, 2010, 12:16:23 »
Tuncay bey ilginiz için çok teşekkür ederim. Toyota ya bu durumu yazdım cevap bekliyorum. olmaz ise bende diyarbakıra gelir sorunu orada hallederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Eylül 16, 2010, 11:28:06 »
tuncay bey toyota dan cevap geldi...garanti extra kapsamına girmediği için değiştiremezlermiş. ben en iyisi kardelen le irtibata geceyim. ne kadar yardımcı olurlar bilemiyorum ama denemekte fayda var diye düşünüyorum. inşallah onlar garanti kapsamına alabilirler. aksı halde cebimizden 600 tl cıkacak bu gidişle..
çıkma dahi bulsam iyi olacak ama bulunduğum ilçede bu imkanım yok..haberiniz olursa lütfen yazın... teşekkürler. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 16, 2010, 11:42:30 »
tuncay bey toyota dan cevap geldi...garanti extra kapsamına girmediği için değiştiremezlermiş. ben en iyisi kardelen le irtibata geceyim. ne kadar yardımcı olurlar bilemiyorum ama denemekte fayda var diye düşünüyorum. inşallah onlar garanti kapsamına alabilirler. aksı halde cebimizden 600 tl cıkacak bu gidişle..
çıkma dahi bulsam iyi olacak ama bulunduğum ilçede bu imkanım yok..haberiniz olursa lütfen yazın... teşekkürler. 

abicim son bir atış olarak,
olmaz diyen servisin ısrar ile servis müdürü ile görüşme talep edin ve görüşün.
tuncay kardeşimizin olayını emsal vererek yardım isteyin.
olumlu cevap olacağını düşünüyorum. olmadı nazik bir şekilde konuyu tüketici hakları çerçevesinde hukuka intikal ettireceğinizi hatta bölge tse ye de servis olarak haklarında yazılı şikayette bulunacağınızı ifade edin.
yetkili servis olabilmeleri için gerekli tse belgesi nedeni ile tse gerek servislere gerekse üreticilere sıkı pres yapıyor.
umarım bilgiler faydalı olur..
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '06
  • 14 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 06, 2016, 17:47:22 »
Anladım dediğinizi ızgaranın ortasındaki diyorsunuz ama ya çıkmacılarda bulursunuz orda bulsanız bile ayrı olmaz tek parçadır..Beyfendi fiyat uçuk gelmesin yarın arayıp sorun servise.Bİr önceki corollalarda teypin etrafındaki ızgarayı garantiden değiştirdim bentek parça s fiyatı 240 tl..Arayın yarın ögrenirsiniz..Ayrı satılmıyor dediğiniz başparmak kadar olan şey..Mantıksız olabiliyor bazen parca fiyatları..2002/2007 arası  corollaların tavandaki antenin dibine 450 lira gibi bir fiyat istemeleri mantıklımı değil..

Benim aracında o kısımları çıktı ve komple satılıyormuş.
Sol taraftaki tek olan 203 TL, orta teybin olduğu yerin çerçevesi 420 TL gibi bir fiyat verdi servis. Bugün konuştum.
Yuh yani.