0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kusura bakmayın araç 2008 corolla...yalnız söylediğiniz fiyat biraz ucuk geldı bana... komplemı değiştiriyorlar...bu bahsettiğim parça baş parmak tırnağı kadar bir sey...
tuncay bey toyota dan cevap geldi...garanti extra kapsamına girmediği için değiştiremezlermiş. ben en iyisi kardelen le irtibata geceyim. ne kadar yardımcı olurlar bilemiyorum ama denemekte fayda var diye düşünüyorum. inşallah onlar garanti kapsamına alabilirler. aksı halde cebimizden 600 tl cıkacak bu gidişle..çıkma dahi bulsam iyi olacak ama bulunduğum ilçede bu imkanım yok..haberiniz olursa lütfen yazın... teşekkürler.
Anladım dediğinizi ızgaranın ortasındaki diyorsunuz ama ya çıkmacılarda bulursunuz orda bulsanız bile ayrı olmaz tek parçadır..Beyfendi fiyat uçuk gelmesin yarın arayıp sorun servise.Bİr önceki corollalarda teypin etrafındaki ızgarayı garantiden değiştirdim bentek parça s fiyatı 240 tl..Arayın yarın ögrenirsiniz..Ayrı satılmıyor dediğiniz başparmak kadar olan şey..Mantıksız olabiliyor bazen parca fiyatları..2002/2007 arası corollaların tavandaki antenin dibine 450 lira gibi bir fiyat istemeleri mantıklımı değil..