Gönderen Konu: Adsl Hız Rekoru  (Okunma sayısı 1084 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Adsl Hız Rekoru
« : Ağustos 04, 2007, 00:45:45 »

Nette Hız Rekoru
İnternet hız rekoru İsveç'te yaşayan 75 yaşındaki Bayan Sigbritt Lothberg'in evinde kırıldı. İsveç'in Karlstad şehrinde yaşayan Lothberg'in evinden internete saniyede 40Gbit hızla bağlanıldı.

Sadece 2 saniyeden daha az bir zamanda, bir DVD filmin tamamını ev bilgisayarına indirmeye olanak tanıyan rekor bağlantı hızına bağlantıda yeni bir modülasyon tekniği kullanılması ile ulaşıldı.

Bölgenin internet sağlayıcısının teknik birimi ve Lothberg'in donanım uzmanı oğlu (hayırlı evlat) tarafından gerçekleştirilen bağlantı şu ana kadar dünyada yakalanan en yüksek internet bağlantı hızı olarak tarihe geçti.

biz bir oyun indirecez diye bilgisayar 24 saat açık tutalım elin isveçlisi 2 sn de film indirsin.offf offf.

Toyota Club Türkiye

Adsl Hız Rekoru
« : Ağustos 04, 2007, 00:45:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Adsl Hız Rekoru
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2007, 11:08:14 »
hehehe yakında bizim telekomda böle hızlara ulaşır inşallah bizim halkımız teknolojiye açıktır nede olsa yeterki başımızdakiler sunmasını bilsin bu hizmeti..
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
Adsl Hız Rekoru
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2007, 00:24:32 »
hay sen cok yasa emrah cok ii biliyorum san andreas oyununu indircem diye 3 gun beklemistim :Dbir ara bilgisayar aldıgımdan beri acık falan sandım
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Adsl Hız Rekoru
« Yanıtla #3 : Ağustos 09, 2007, 02:06:53 »
ben hız rekorunu kırdım evde ama ethernet üzerinden  siz sanmayın türkiyede internet çok yavaş bazı sistemler direk uydudan çalışır veya bir çok özel hatlar kullanılır misal banka sistemler sigorta sistemleri askeri sistemler bize göre çok hızlı veri alış verişi yapar ama bunun maliyeti yüksektir bu yüzden bize sadece devede kulak kalır

yuhh ttnet sana el rekor üstüne rekor kırıyor sizde bana 2 megabit bağlantıyı ön görüyorsunuz