Toplam Oy Verenler: 0
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok Tşkr Edrm Sinan Bey bazı söyledikleriniz kafama yattı yaptırıcam tekrar tşkrlr saolun
Mehmet kardeşim saolsun açıklamış, ben hazıra kondum arkadaşlar:) Bu arada plakalık ampüllerini beğenmedim değiştireceğim galiba, tabi vakit bulabilirsem..Arkadaşlar araçta ki tüm akseuarlar orjinal. Sadece soldaki egsozt süs amaçlı konulmuş bir işlevi yok:)Serviste yaptırmaya kalkarsanız boyası falan filan derken 3 lirayı bulur. Maalesef servis dışında da başka opsiyon yok gibi. Mehmet kardeşimle biz baya bir araştırmıştık sadece spoileri yaptırabilmiştik.Benim araçta 4 liralık aksesuar var ona göre hesap yapın.
Sinan aracın çok hoş kazasız belasız ama keşke soldaki egzostu ya işlevsel yani çalışan yapsaydın yada yapmasaydın keşke gerçi hazıra konmuşsun ama şahsen benim tuhafıma gidiyo olupta çalışmayınca bütün büyüyü bozuyo bence
Abi aracı hazır aldım hiç vaktim olmadı üzerine düşmeye nargileden bile erken kalktım senlede muhabbet edemedik aracın tekrardan hayırlı olsun.Hiç uğraşacak enerjim yok araba ile şu an maalesef.Bu aralar hayat biraz zorluyor:( İşlevsel olmasını isterim ama diyorum ne gerek var ki içimden o kadar işim varken:)