0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahh ahh, zor tabi oralarda.Bende arada sabah ezanını dinlemek için kalkardım yataktan.
Allah tez zamanda kavuştursun memleketine...
gurbet ah gurbet diyecek o kadar çok şey var ki sadece ... ya sığdırmaya çalışıyor insan...
Ahmet abi naaptın sen yaa valla okurken duygulandım...az daha uzun yazsan ağlardım yani... inşallah biran önce dönersin memleketine... bu memleketin senin gibilere çok ihtiyacı var...ayrıca bu içten yazın için bi alkış gönderiyorum sana...
kim dedi sana gavur ellerine git diye ))) bunun için kısa çözüm; telefonuna ezan sesini indir ve alrm sesi olarak ayarla istediğin iftar saatinde ezanı dinlersin... )))))sanki şey gibi oldu; bak senin gurbet elde ezan sesi işinide hallettik, gelmesende olur gibi birşey )))) yanlış anlama sakın candil....
şimdi geldim namazdan hepimiz ve tüm müslüman alemi için dua mı ettim umarım kabul olmuştur..a.c.d tez zaman da inşallah kavuşursun memleketine..zordur tabi inanarım yaşamayan bilemez elbette..
Bende yeni geldim namazdan Ahmedim Allah kısa zamanda sağ salim kavuştursun inş seni memleketine..
Bende 3 sene önce Almanya'ya ziyarete gitmiştim.Gittiğim yer ilçe gibi bir yer.Sabahları ezan sesine o kadar alışmışım ki her sabah çan sesi çalınca bir garip oldum.1,5 ay boyunca ezan sesine hasret kaldım.Memlekete inince kendimi tekrar buldum.
Ahmet o çok garip bir duygudur içinde olmasa hasret kaldığını da anlamazsın zaten. Bizi biz yapan değerler olmasa hayvanlardan ne farkımız kalır ki.Ezan yaz 3568 e gönder ezan sesi cebine gelsin
Hasretiz öyle şeylere biz en güzel muhabbet oradaki sohbettir zati. sabah uykunda uyuklarken en çok ezan sesini duymak isteriz en güzelinde biz buna hasretiz zaten ...