Gönderen Konu: 2001 corolla üst modellerle yakıt tüketimi ve diğer yönleri ile kıyaslama  (Okunma sayısı 3090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Merhaba arkadaşlar 2001 corolla sol special otomatik model emektar aracımın modelini yükselteyim artık diyorum.Aracımdan her yönüyle çok memnunum acaba model yükseltirsem bu aracımdaki yakıt tasarrufunu ,konforu vb ararmıyım.Bazıları üst modellerde yakıt tüketiminin fazla olabileceğini ve malzeme kalitesininde düşük olabileceğini söyledi bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
İlk olarak sizi tanışma bölümünde görebilirmiyiz...
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Mercan !!!  Öncelikle biz bir aileyiz aile içinde saygılı olmazsan burada yerin yok !!!  Efendi gibi davranmayı ögren önce senin yaşın kaç ki 15 yaşında ama olgun bir kardeşimize 7 yaşında ki bir seviyeyle yaklaşıyorsun ???

Ayrıca profil bilgilerin eksik olduğu ve uzun süredir üye olmaan ragmen yeni toyotacı ünvanının geçememiş olmandan dır o uyarıyla muhattab olman....  Kendi hatalarını insanlara yersiz suçlamalar yaparak kapatamazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Ahmet abi ben kendimi tutuyorum bak cevap yazmıyorum :D :D iyi hal yani :D
Beyfendi ehliyetsiz ve trafikte olmayan ( :D :D ) biri olarak size bir kuralımızı hatırlatmak istiyorum.Lütfen kendinizi tanıtır mısınız?Lütfennnnnnnn :D :D ..Birde hangi kasadan bahsediyorsunuz?
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Zaten senin yorum yazdığını görünce korkmuştum :D 

Hiçbirinizden bu tür konularda yorum istemiyorum bundan sonra....
Biride bana saydırmış bugün cevap bile vermedim.... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Kim o asabi arkadaşımız ismini bahşeder misin abicim veya konuyu gönderirsen bende merakımı gideririm :D :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
mercan bey ilk önce burda atarlı konuşmaya devam ederseniz Ahmet abiminde dedeği gibi YERİN YOKK !!! bu bir. ayrıca araba sürüyor dediğiniz kişi şu an fanatik olmuştur. sizin kadar hatalı olsa forumda yeri olmazdı zaten !!! bu iki. konuşmalarınıza dikkat edin !!! bu da üçç. hadi bakalım bana da aynı şeyleri söyle 16 yaşındayım diye
abilerim ablalarım kardeşlerim, saygı kurallarını biraz aştım ama affola. bilip bilmeden konuşanlar için değer.
Ahmet abi ben kendimi tutuyorum bak cevap yazmıyorum :D :D iyi hal yani :D
Beyfendi ehliyetsiz ve trafikte olmayan ( :D :D ) biri olarak size bir kuralımızı hatırlatmak istiyorum.Lütfen kendinizi tanıtır mısınız?Lütfennnnnnnn :D :D ..Birde hangi kasadan bahsediyorsunuz?
atakanım ben senin yerine de yazdım kardeşim.
A.C.D +1
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Sağol ciğerim :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Boşver Ati ;)

Eh be Seçkin ben bi üst mesajda ne dedim ama ya.... Bu mesajımdan sonra sizlerden yanıt istemiyorum ben sizin adınıza gerekli cevabı verim ;)

Tartışmalara yer yok forumda.... Haydi Car Town'a :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
Sağol ciğerim :D :D
ne demek atakan hepp senmi yazcan arada biz de yazalım :D

Boşver Ati ;)

Eh be Seçkin ben bi üst mesajda ne dedim ama ya.... Bu mesajımdan sonra sizlerden yanıt istemiyorum ben sizin adınıza gerekli cevabı verim ;)

Tartışmalara yer yok forumda.... Haydi Car Town'a :D
kusura bakma ahmet abi yazmak geldi içimden ve engelleyemedim kendimii.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Evet şikayet edilir orada haklısınız peki sizin davranışınız normal mi?

İyide şimdi siz bu çocukların böyle yaptığını(hava yapan ehliyetsiz araba kullanan vs) nereden uydurdunuz bu bir...
Forumu kuran insanlar gayet bilgili ve belirli bir düzeye gelmiş insanlar oldukları için gecenin bu saatinde dinleniyorlar normal olarak bu iki....
Terbiyesizlik ilk sizin tarafınızdan yapıldığı için evet görmezden gelinmeyecektir bu üç....
Son olarakta fikir alışverişi durumu tamamen bilgiyle alakalıdır zaman sadece armutları olgunlaştırır... Aralarında teknik olarak benden bilgili arkadaşlar var...
Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Mercan bey mi diyim hanım mı diyim bilemedim kusura bakmayın...
 Sizi saygının sevginin barışın yoluna davet ediyorum.Gelin beraber huzur içinde bir birimizi sarılalım gelin el ele tutuşup çayırlarda koşalım.Gelin beraber toyotalarımızı yıkayalım. :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
Forumlarda kurallara uymayanları moderatörlere şikayet edersin o uyarır tabiki benim anladığım kadarıyla bu forum bir avuç reşit bile olmayan ehliyetsiz araç kullanmayı marifet sayan babasının arabasını çalıp hava atan bir grup züpbe tarafından kurulmuş öyle değilse bu terbiyesizliklerinizi görmezden gelmezler çoluk çocuklada fikir alışverişi yapacak değilim.
merak etmeyin foruma bildirdim zaten. ayrıca o reşit olmayan çocukları dikkatlice inceleyin onlara özel cevap verin en önemlisi fikir alışverişi için reşit olmayanlarla fikir alışverişinde bulunmayacaksanız  BU FORUMDA YERİN YOKKKKKKKKKKK !!! !!! !!!
Ahmet abicim sorman hata anormal bu
sevgili yöneticilerim konunun kitlenip gereğinin yapılmasını istiyorum.
Mercan bey mi diyim hanım mı diyim bilemedim kusura bakmayın...
 Sizi saygının sevginin barışın yoluna davet ediyorum.Gelin beraber huzur içinde bir birimizi sarılalım gelin el ele tutuşup çayırlarda koşalım.Gelin beraber toyotalarımızı yıkayalım. :D :D :D :D
atakancım böyle konularda seni görmek istiyoruz
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
iyiki susun dedim size eyvallah....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Seçkin'cim sakin ol dostum.Bak el ele tutuşup barış içinde paylaşım yapmak varken kim ister ki bu arkadaşa her araba ile yola gömeceğini söylemek (tabiki trafiğe kapalı alanlarda)..Ne güzel huzurlu bir forum bu arkadaşımızı el ele tutuşup çimenlerde koşmaya davet ediyorum  >:(  >:(  >:(  :islik:  :islik:  ;)  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
atakan uzaklaştırmalar yaramış sana şeker gibi olmuşsun
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Eee her çaylak üyeyi uyarıp kuralları hatırlatıcaz diye tatil yersek :D :D Rütbenin bir manası olsun :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
forum iyice çığrından çıkıyor atakannn
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Sabırlı olalım Seçkin kardeşim.Kendimizi doğanın ve nirvanın relax enerjisine bırakalım.Bırakalım kardeşlik dostluk kazansın.Kuş sesleri duyulsun  :D  :rofl: :dance: :hurra: :dans2: :dans3: :dans3: :daghan: :daghan: :kanka: :kanka: :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
Atakan ben relaxım :) bu zamana kadar böyle halimi gördün mü benim? son zamanlarda adamı çileden çıkartıyolar vallaha.
2011 Auris Sport