0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet abi ben kendimi tutuyorum bak cevap yazmıyorum iyi hal yani Beyfendi ehliyetsiz ve trafikte olmayan ( ) biri olarak size bir kuralımızı hatırlatmak istiyorum.Lütfen kendinizi tanıtır mısınız?Lütfennnnnnnn ..Birde hangi kasadan bahsediyorsunuz?
Sağol ciğerim
Boşver Ati Eh be Seçkin ben bi üst mesajda ne dedim ama ya.... Bu mesajımdan sonra sizlerden yanıt istemiyorum ben sizin adınıza gerekli cevabı verim Tartışmalara yer yok forumda.... Haydi Car Town'a
Forumlarda kurallara uymayanları moderatörlere şikayet edersin o uyarır tabiki benim anladığım kadarıyla bu forum bir avuç reşit bile olmayan ehliyetsiz araç kullanmayı marifet sayan babasının arabasını çalıp hava atan bir grup züpbe tarafından kurulmuş öyle değilse bu terbiyesizliklerinizi görmezden gelmezler çoluk çocuklada fikir alışverişi yapacak değilim.
Mercan bey mi diyim hanım mı diyim bilemedim kusura bakmayın... Sizi saygının sevginin barışın yoluna davet ediyorum.Gelin beraber huzur içinde bir birimizi sarılalım gelin el ele tutuşup çayırlarda koşalım.Gelin beraber toyotalarımızı yıkayalım.