0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
umut abi dediğin gibi ben bi duble teyp sipariş vermiştim özel kargoyla gönderildi gümrükte kaldı ve gümrükten satıcının bilgilerine ulaşmak istediler kargoda yazan telinden ulaşılamıomuş filan dendi sonuç olarak teyp kaldı..
peki ne kadar sürede geliyor yani elmize ne zaman ulaşır sizce ?? almışken sisede led lamba almak istiyorum millet zenon taktırıyor mavi oluyor gerek yok yani ledle iş görür dimi ?
Ali kendin yapmaktan vaz geçtin galiba. En iyisini yaptın.Uygun yer var mı montaj için.
ebay den birkaç ürün aldım çinli bir satıcıdan isterseniz linkini verebilirim özellikle led ürünler konusunda ürün yelpazesi geniş, ürünler 100 & geçmediği sürece kolay kolay gümrüğe girmiyor. birde sürekli kendi adınıza postalanmasını istemeyin sık yollannan kişiler gümrüğün dikkatini çekiyor ya ürünleri bekletmesini alacağınız ürünler varsa hesap kitap yaparak birlikte göndermesini isteyin yada posta bilgilerinizi satıcıyla görüşerek sırayla abinize kardeşinize eşinize dostunuza kısacası güvendiğiniz kişilerin adına yollamasını isteyin. Böylece gümrüğünde dikkatini çekmiyorsunuz kargonuzuda kolayca alabiliyorsunuz.
Ali selam kardeşim, öncelikle o ürünler TR ye gönderilmiyor . Shippin g ( kargo ) kısmında turkey yoksa satıcı ile mesaj yoluyla görüşmen gerekicek....daha kolay olsun aynısını geçenlerde Taylan abine çektik fiyatıda 10$ = 16TL gibi birşey yapıyor, gümrüğede takılmaz yakında gelir. al sana link vereyim bir inceleee ....http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180487014468&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT#shId
tunç abi bu ürün açık artırmada mı yoksa hemen al mı birde kargo ücreti istemiyoralr anladığım kadarı ile türkiyeye gönderiyorlar mı almak üzereyim de
yok yok kardeşim benim buy it now ( hemen al) çek gitsin , o üründen ben Taylan 'a çektim gelir 3-5 gune kadar.turkiye'ye e kargo ücreti almıyormuş zaten
ooo tamam çekiyorum hemen gelsin dayligt teşekkür ettim tunç abi
rica ederim canım kardeşim benim çekk çek yapıştırr