0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yasin Arkadaşım Merhabalar,Bende de 2 ay öncesine kadar 1994 Corolla (1,6 ) vardı ve iki yıl önce debriyaj setini değiştirttim.90 TL ye voleo işçilik 50 TL ve sonuç süper. Valla debriyajım pamuk gibi olmuştu abartılı olmazsa bugünkü avensisiminkinden daha iyiyidi. Sana tavsiyem İvedik 88 oto sanayiinde Oto Sultan var oraya git Hasan Usta var ( 0312 394 13 95) ona Kızılcahamam'dan Osman Öğretmenin selamı var de o sana gereken yardımda bulunur. Forumdan bazı arkadaşlar da Hasan Ustaya gidiyoruz ( Ben 2005 avensis, Arif Hoca 1994 Corona- Murat Hoca 2006 Verso - Ruşen Bey 1994 Corolla...) Sözün özü en fazla 200 TL ye işçilik dahil halledersin. Zaten daha fazla harcamaya da gerek yok.
osman bı selam. abı aısın toyotanın orjınal debrıyajı. valeoda aısın kalıtesıne yakın ama toyotaların uzerındekı debrıyajlar orjınal japon malı aısın dıye bılıyorum. ben aldım pazar taktırcam. ama bı sorun cıkacagını sanmıyorum. benım arkadasım özel bır servıste calısıyor ona sordum aısın 100 bınden fazla gıder valeo da70-80 falan dedı.. yınede arastır debrıyaj onemlı bır konu
eniştem 98xli'ye 2 yıl önce valeo taktırdı, yaklaşık 20-25 km yaptık, geçenlerde yolda kaldık, balata 2 parça çıktı. 4nal'da orjinal japon aisin taktılar, şimdilik memnunuz...