Gönderen Konu: 2006 toyota avensis alıyorum  (Okunma sayısı 1828 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
2006 toyota avensis alıyorum
« : Ağustos 18, 2010, 01:58:16 »
Arkadaşlar konuyu yazıcak en uygun yer olarak burayı buldum

2006 Toyota avensis 1.6 elegant 55.000 km de gümüş gri hatasız boyasız dedi araç sahibi 30.000 tl ye

şimdi arkadaşlar arabayı yarın görmeye gidicem görsel olarak benim onayımdan geçerse avcılar toyota sonkar'a göstericem bana önerebiliceğiniz bilgileriniz varmı acaba

bu arada ekspertiz 3 saati buluyormuş ekspertizde herhangi birşeyi atlama durumları varmı yada kesin orjinal km tespiti yapabiliyorlarmı yani yaptıkları tüm tespitler kesinmi oluyor daha önce hiç ekspertize sokmadım aracımı yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

birşey daha eklemek istiyorum bu araç silivriye yakın bir mevkide sele maruz kalmış bir araçta ne gibi hasarlar meydana gelir ve bu durum toyota servisinde ekspertizde anlaşılabilirmi

Toyota Club Türkiye

2006 toyota avensis alıyorum
« : Ağustos 18, 2010, 01:58:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: 2006 toyota avensis alıyorum
« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2010, 10:18:41 »
Sabahattin Bey, Allah hayırlısını nasib etsin.

Ekspertiz hakkında bilgim yok ancak, bir abimin aracı gebzede selde kaldı. Bütün elektronik aksam değişti. Beyin vs. Motorda pek hasar yoktu. Birde aracı sürekli havalandırmalarına rağmen, alt döşemenin kuruması çok uzun sürmüştü. Ekspertize verirken, selde kaldığını belirtmeyi unutmayın bence. Birde TRAMER var tabi.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2010, 10:34:05 »
ben buradan yardımcı olayım pert olan aracımı ekspertize 2 kere sokmuş biri olarak..satıcı bendim alıcı ekspertizi önerendi... hiçbir detay atlanmıyor..dedikleir gibi 3 saati buluyor altından girip üstünden çıkıyorlar aracın..şaşe kule beyin..motor eksoz..balata fren disk lastik klima radyatör..vs vs vs  aracı gerekli gaz seviyelerine göre bağırttırıyolrlar..rolantide çalışıp herşey denetleniyor..sonra artılar eksiler kağıda dökülüp bildiri yapılıyor.. ama iki kez girdiğim..ekspertizde servisin bir tanesi değişen parçalardan ikisini bilemedi... diğer servis aracım pert dememe ragmen nasıl pert edilmiş dediler.. benim başımdna geçen olay bu tecrübeleirm bu yönde..ama sağlıklı güvenilebilir...
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2010, 11:41:50 »
nihayetinde sele maruz kalıp kalmadığı anlamışmıydı o servisler hocam bu arada avcılar sonkara götürücem arabayı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2010, 12:38:51 »
benim aracım selden pert değildi..selden pert olan aracı alacağımı tavana ezilmiş koltuğa yapışmış aracı alrım daha sağlıklı...benim aracımın sadece sağ ön çamurluğu üzerinden sıyırmaca..bir tatlı kaza ..servisler bu olayı sadece kayıtlarda görebiliyor..ama değiişnei boyası varmı diye sorulduğunda testler artık ne çıkarsa...benim..aracımın boyalı iki parçasına boya yok dendi.. değişme yok dendi..yani bilemediler..ama diğer sonuçlar..doğru idi..sorun yok..alıcı sayesinde aracıam chek-up yapılmış oldu...:) bu bahsettiğim özel servis falan değil yetkili servis...
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ağustos 18, 2010, 13:16:05 »
    Hayırlı olsun. Kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama 2007 model 37.000 deydi sanırım km tam aklımda değil, 27.000 de aldı arkadaşlar. Hatasız boyasız servis bakımlıydı. 2006 için 30.000 çok fazla gibime geldi. Ama hayırlı olsun. 2006 model 30.000 e 2.0 elegant executive modelleri var. Lüks konfor cabası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ağustos 18, 2010, 15:37:26 »
Yetkili servislerin aracın pert olup olmadığını anlamama ihtimali de var. Hele araç alt kısmındaki mekanik aksamdan dolayı pert edildiyse daha zor anlamaları. Aslında bu durumda tek güveneceğiniz şey sigorta kayıtları.

Araçta değişen parçaları(en azından görünenleri) iyi tespit edebilmeniz(ya da ettirebilmeniz) de hasar durumu hakkında bilgi verebilir. Örneğin aracın orijinal çelik jantları yerine daha kalitesiz bir çelik jant takılmışsa biraz şüphelenmeniz gerkebilir.   
Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 19, 2010, 04:10:32 »
Arkadaşlar bugün aracı görmeye gittim avcılar sonkarda buluştuk.Araca hiç boya yaptırmamış doğrudur ama arabanın 3-4 parçasının boyaya ihtiyacı vardı boyattıktan sonra 4 parça boyalı araç sahibi olucaktım yani vazgeçtim. aklınızda bulunsun arkadaşlar 2006 1.6 elegant siyah avensis arıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 19, 2010, 14:13:38 »
söylemeyi unutmuşum elegant ve siyah olucak arkadaşlar tekrardan toyotalanarak aranıza dönmek istiyorum ama bulamıyorum bi yardımcı olsanız :)