0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biraz önce söyledim güzelce bi fırça attı kzıdı bağırdı araba gitti vermeyecekmiş daha abi sende sivas merkezdensin değil mi sen sen ol öğretmenevinin oraya park etme arabanı
haha:)ben öğretmenim çok giderim oraya ya..daha dün orda park halindeydim akşam..
geçmiş olsun
vermicem diyolarda veriyolar ama biraz vakit alabiliyor fırça atması ne normal nede saçma
ben olsam daha gitmezdim oraya 2 km yakınından geçmem abi nerde öğretmensin
ben babamı bilirim dediğini yapar vermez daha arabayı neyse artık kendime bis alırım 600 tlye
yok verir diye düşünüyorum ya senin hatan değil be abi olmadı tct olarak toplanır geliriz tehdit ederiz mecburen verir
Sivas-Merkez..Orası bizim mekan.illa gideceğiz.Hem olacak olduktan sonra her yerde olur.
bak bu fikir aklıma yattı kardeşim
Millettttt toplanınn ilk yolculuk sivas hadi bakalım emanetleri alın ( 18lik anahtar lokma anahtarı levye tabikide bijon anahtarı )
sen sen ol öğretmenevinin oraya park etme arabanı
Sivasa geldiğimde hemen hemen her gün öğretmen evinin orada oluyorum iyi denk gelmedi bana bişi aklımda bulunsun bi daha gittiğimde dikine degil can çekiyim olmazsa
adamı öldürecen ercü naptın ya
çok gittim dimi pardon neyse gelirken bulundururuz yanımızda bişiler öyle boş gelmeyiz çikolata cips gazoz cola bla bla bla
siz gelin bulruruz birşey ercü zaten adam yarın arabayı görünce beni vurur direk siz kürekle gelin mezarıma toprak atarsınız
sonunu düşünen kahraman olamaz abicim boşverrr diyemiyorum boşverilcek bi yanı yok Ayrıca biz kürekle değil patinajla kum atarız öyle bişi olursa TCT olarak