0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabayı park etseydin sabah da haberin yokmuş gibi davransaydın çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
hep garajımız var diye seviniyordum bu sefer üzülüyorum seçkin cok teşekkürler
Abi durumlar nedir noldu bugün kaç raund dayanabildin fight varmıydı evde din din çılink
2 raund dayandım sonra nakavlt oldum adam arabayı görünce bi sinirlendi hiç öyle görmemiştim babamı .. oysaki bende bi suç olmamasına rağmen .. canım cok sıkıldı bu duruma artık arabanın yanına bile gitmiyorum binmek gelmiyor içimden
abooo
artık toyota yok bana tabanvay takılıyorum
valla çok geçmiş olsun ben en son arabayı vurduğumda peder beyi araım ve şöyle dedim ''baba arabanın ön vardı ya ARTIK YOK'' dedim ve telefonu hemen kulağımdan uzaklaştırdım
aaaahhh ah ne sen sor ne ben söyliyeyim şaka bi yanada ilk başta yine herzamanki gibi gazlıyorum makas filan atıyorum derken kaza yaptım sanmış kızmış fakat yavaş giderken yaptığımı anlayınca relax oldu diğer şansımda iki aracımız olduğu için araçsız kalmamamız oldu yoksa 3 hafta araç yattı o sürede kafamın etini yerdi ben biraz sürat yaptığım için çok kızar bana kendileri
hafif viraj var abi ulu caminin ordan geldin mi hızını alamadı herhalde direk bizim arabaya vurdu
harbiden orası çok keskin yaa... bide senin gibi öğretmen evinin önüne arabaları park ediyorlar geçmek sıkıntı oluyor resmen...
geçmiş olsun erdem... cana gelmesinde varsın sen dayak ye )))
teşekkürler abi dayak yemek sorun değil adam bütün birikimini arabaya yatırmıs kaza olunca içi acıyor onuda anlıyorum tabiki neyse geldi geçti artık kasko tarafından yaptırılır
Kaskoyu bozmana gerek varmı?