Gönderen Konu: Park Sensörü  (Okunma sayısı 1584 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Park Sensörü
« : Ağustos 02, 2007, 05:16:13 »
selam  sorum:servıs park sensoru için 200 ytl ıstıyor bu paraya degermı sadcee ses lı uyarı ımıs .verımlı calısmaktamı sensorler saolun sımdıden

Toyota Club Türkiye

Park Sensörü
« : Ağustos 02, 2007, 05:16:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Park Sensörü
« Yanıtla #1 : Ağustos 02, 2007, 08:29:52 »
İdare ediyor. Tampon renginde olsun ama parçalar.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Park Sensörü
« Yanıtla #2 : Ağustos 02, 2007, 10:24:54 »
Valla servis yolmaya devam yolunu izliyor arkadaşım. Dışarda 70 Ytl ye filan takıyolar. Ekranlı modellerde var onşarda 120 -140 arası. Aracın renginden 100 gr boya yaptır 10 ytl ye tampon rengine boyarlar.  Hatta ikisini öne ikisini arkaya taktıranlarda var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Park Sensörü
« Yanıtla #3 : Ağustos 02, 2007, 17:11:05 »
Murat bey,
Ben aracı alırken hediye vermişlerdi. Dediğiniz gibi sadece sesli uyarı yapıyor. Ben bugüne kadar çok memnun kaldım. Servis veya dışarıdan olabilir kesinlikle taktırmanızı öneririm.
2006 Corolla Sedan Terra 1.4 D-4D
15" CMS Scimitar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Park Sensörü
« Yanıtla #4 : Ağustos 03, 2007, 10:32:36 »
Alıntı yapılan: murat ala
selam  sorum:servıs park sensoru için 200 ytl ıstıyor bu paraya degermı sadcee ses lı uyarı ımıs .verımlı calısmaktamı sensorler saolun sımdıden
[/quote]
selam, benim araçta sensör var ve çok da lazım değil gibi geliyor çünkü ancak bir adım kala kesintisiz dııııtlıyor ve o noktada işe yarıyor, bunun dışında yaklaşırken kesik kesik ötüp taciz ediyor sürücüyü, yaklaşma oranında farklı dıtlama düzeyi verimli değil eğer illaki takılacak ise 150 ye yapacaklardır işi iyi pazarlık edin...
park sensörünün bir de ekran aparatı olan modeli olacaktı ve bu modeli sorun servisten, sanırım ekransızdan daha faydalı olacaktır.
iyi günler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Park Sensörü
« Yanıtla #5 : Ağustos 04, 2007, 16:04:26 »
Kesinlikle taktırın. ben serviste sadece sesli uyarı olanaından taktırdım. Gerçekten çok faydalı. Özellikle Avensis gibi arkasını hiç göremediğiniz bi araç için. Benimkinde tam kesintisiz bip sesi geldiğinde inip bakıyorum aradan insan geçemeyecek kadar yanaştığındakesintisiz bip geliyor.
2001 Avensis Sol Extra VVT-i D4 150 bg 204 Nm
Metalik Siyah 0-100:9,1 sn 0-130:12,9 sn
Asfaltı ağlatır :) Alayına gider.
Electrical Engineering @ YTU