Gönderen Konu: corolla HB için yardım lütfen  (Okunma sayısı 1609 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
corolla HB için yardım lütfen
« : Ağustos 17, 2010, 04:46:07 »
merhaba ben 2003 model corolla 1.6 sol HB araç aldım. öğretmenim. ilk aracım. ve sizlerle tanıştığım içinde mutluyum. araç hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim. ön ve arka tamponlar için kopçalar lazım dedi usta. ama nereden temin edeceğinide bilmiyormuş. bana yardımcı olur musunuz.
kopçalar lazım. bide sağ sis far çerçevesi .. nereden temin edeceğimi şaştım. internette yok. antakyada yaşıyorum.

Toyota Club Türkiye

corolla HB için yardım lütfen
« : Ağustos 17, 2010, 04:46:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: corolla HB için yardım lütfen
« Yanıtla #1 : Ağustos 19, 2010, 11:11:21 »
valla üstadım, bu tür parçaları çıkmacılardan bulabilirsin sanırım. banada buna benzer parçalar lazım olmuştu sanayiye gidip toyota çıkma parçaları satan bir yerden aldım. Tabi İstabulda bu tür yerlerde alternatif daha çok tabi. sizin orda ne durumda bilmiyorum.
2011 Toyota Corolla 1.6 Comfort A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla HB için yardım lütfen
« Yanıtla #2 : Ağustos 19, 2010, 11:19:02 »
aramıza hoş geldiniz yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler kopçaları oto parçacılarında bulursunuz elinizde bir numunesi olursa daha kolay olur.fakat sis farı çerçevesi okadar kolay değildir.ya Alp arkadaşın dediği gibi çıkmacılardan yada servisten siparişle getirtebilirsiniz parçacılarda bulmak biraz zordur
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..