Gönderen Konu: Web Siteler Hakkinda  (Okunma sayısı 1003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
Web Siteler Hakkinda
« : Temmuz 31, 2007, 20:59:35 »
Arkadaslar benim bir web adresim var bu adresi ucrestsiz aldim yani gercek bir host degil simdi bu siteyi yenilemekteyim fakat sizlere sorum olacak ben web siteme reklam alabilirmiyim bunun yasal bir islemi varmidir veya bu tarz web siteleriyle ilgili bilmedigim sorulari internette ogrenebilecegim bir adres varmi tavsiyeleriniz nelerdir cevaplarinizi bekliyorum ozellikle yonetici arkadaslarin bu konudaki bilgilerinden yararlanabilmek beni dahada mutlu eder Saygilarimla...
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Toyota Club Türkiye

Web Siteler Hakkinda
« : Temmuz 31, 2007, 20:59:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Web Siteler Hakkinda
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2007, 22:18:02 »
www.google.com/adsense
en çok tercih edilen reklamlardan bir tanesidir. sitenizdeki içeriğe göre reklam gösterir.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
Web Siteler Hakkinda
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2007, 21:10:24 »
Alıntı yapılan: Mertol Kip
Eğer bedava bir hosting alanı kullanıyorsan reklam olayı için onların kurallarına uymak zorundasın demektir. Eğer izin veriyorlarsa elbette reklam koyabilirsin sitene. [/quote]

Sorunumla ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim fakat benimde bilmedigim reklam koymam icin olan kurallar nelerdir bunlari biliyormusunuz veya nereden ogrenebilirim.

[quote=Yaman Eligül] [url=http://www.google.com/adsense]www.google.com/adsense[/url]
en çok tercih edilen reklamlardan bir tanesidir. sitenizdeki içeriğe göre reklam gösterir. [/quote]

Google adsenseyi biliyorum onda butun kurallari madde madde siralamislar saolsunlar ama ben normal bannerli reklamlarin kurallarini nereden ogrenirim onu bilmiyorum ilgilendiginiz icin tesekkur ederim.
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
Web Siteler Hakkinda
« Yanıtla #3 : Ağustos 08, 2007, 12:38:24 »
bence ufaktan sponsor arayısına girsen fena olmaz  google adense tabiyiki tavsiyemdir kuralları dahilinde
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba