0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel olmuş elinize sağlık. bana ithaf ettiğin için de ayrıca teşekkürler.anladığım kadarı ile UPS içindeki aküleri çıkartıp, aracın aküsünden aldığınız 12V u bunların uçlarına bağladınız. UPS in aküleri de 12 V muydu?hoşuma gitmeyen ise buton ve şalter oldu. daha kalitelilerini kullanabilirdiniz.eksik olarak gördüğüm ise, çıkış yönünde sigorta şalteri olmayışı. yani evlerde kullandığımız otomatik sigortalı şalterlerden kullanman gerekir. 650 W lık bir UPS olduğuna göre 220 V üzerinden hesap yaparsak 3 A lik bir otomat işini görür.yolcularının iyi günlerde kullanması dileğiyle.
Valla ne diyeyim mükemmel bir çalışma olmuş Özcan. Baya büyük gözüküyor kaç inç bu tv. Birde usb desteği var mı ? Ups nin yeri tam olmuş, şalter gerekli bir güvenlik donanımıydı onuda koymuşsunuz, tv nin montajı ise zaten profesyonel bir elden çıktığı belli. Tabii öncelikle bu fikri üreten kişiyi tebrik etmek lazım. Güle güle seyretsin yolcuların Özcan, boş zamanlarında da sen
Özcan abi allah cebine bereket versin yolcun olmak istedim şimdi daha yeni atılımlarda bekliyoruz
Neyse sağlık olsun bu şekilde de güzel. Ama tabiiki usb desteği olsaydı en azından 8-16 gb lik bir usb ye 700 mb den epey bir divx film atardın senin içinde kolaylık olurdu. Ama naparsın her güzellik bir üründe bulunmuyor maalesef, bir özellik birisinde varken aradığın diğer özellik aynı üründe olmuyor.Ayrıca bahsettiğin o şalter "EMERGENCY STOP" butonu görevi görüyor galiba, birde kırmızı başlıklı kocamanca bir şey olaymış tam adına yakışır bir buton olacakmış.
Amaaan 650W da ne ki?? Benim Landcruiserda 2000W/4000W 12-220 invertör var:))))))) Matkap bile çalıştırırm billa:))))) Hem de ikinci Optima Deep Cycle aküye bağlı...Boşalt boşalt kullan.
özcan turizm farkı hayırlı olsun özcan abi
Teşekkürler Seçkin.Buyur beklerim bir gün
Güle güle izlesinler