0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar nasıl olduysa iş yerinin otoparkında anlamadıgım şekilde arabay fare girmiş..Döşemeleri hemen cıkarıp yıkayacağım...Ama fareyi bulamadık...Bakmadık yer kalmadı altı üstü döşemelerin altı..Sizce tamamen kapalı araca nasıl girdi ? umarım cıkmıstır yoksa kemire kemire gider ya offf
bir ara bizim arabayada girmişti ama sadece havalandırmada kaldı ve orda öldü gitti bir süre arabada fan açamadık
havalandırmayamı nasıl ya :S havalandırma havayı sileceklerin altından almıyormu ordan girebilecek fare baya cengavermiş
ercü kapının altındaki boşluğa serçe parmağın zor giriyo ya fare oraya girerken banamısın demiyo öyle pis bir mendabur, ıyyy valla huylandım haaa
doğru o hayvanların kuyruklarının geçtiği yerden vücudlarıda geçiyordu
İlginize teşekkürler arkadaşlar...Kapı açıkken girmesinin imkanı yok ama burak ın dediği gibi her yerden girer..Kuyruğunun girdiği yerden giriyor bu hayvanlar..Araba da pisliği var koltukta paspasın üstünde, arka camın önünde ve bagajda...Arka koltukları bagajı komple cıkardık yok.Ön döşemelerin altına baktık kemirmemiş süngerleri..torpido diğer gözler de yok.Yıkamacı iyi ce baktı.Cıkıp gitmiştir dedi.Fare ilacı aldık koyduk kaldı baya bi ama ölüsü cıkmadı.Umarım havalandırmada falan olmaz kafayı yedirir herhalde...Arabayı bayramdan sonra ziebatta falan iç dış temizletip bakım yaptırcam kendine gelsin düldül.Umarım bu fare olayı sadece ufak bi teşebbüsle sonuçlanır.
evet trafikte onu çeviriyolar seni çevirmiyolar , o yönden güzel.. 2.0 TURBO gerisi hikaye havalandırmaya girip girmediği anlaşılır abi zaten, kokudan falan anlarsın, ızgaralrda falan hava gelmez zaten direk tıkandığı belli olur, bayrmdan sonraya bırakma git temizlet bence ben huylandım burda ya
geçen gün burdura gidiyoruz ankara-eskişehir yolu malum dümdüz insigniayı solladığımız halde onu çevirdiler hiç bişey anlamadım olaydan
yok ercü burdura giderken eskişehir yolundan, sivrihisar kavşağında afyon tarafına geçiyoruz yoksa eskişehire gelmeyi çok istiyorum...
bilmiyom ki gidicez bi ara heralde ama eylülde büyük ihtimal...