Gönderen Konu: Corolla D-4d  (Okunma sayısı 1552 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ..
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Corolla D-4d
« : Temmuz 24, 2007, 23:40:32 »
En sonunda uzun yolda aracımı uzun yolda denedim; shellden depoyu tam full yapıp samsundan elazığa gittim 734 km yolda 5 kişi 150 kg bagaj ve klima sürekli 1 devrede soğuttu , gündüz, lastikler 35 ps 100km ortalama yol bilgisayarı göstergesi  elazığa geldiğimde 4.6 litre idi depomda çeyrek litre görünüyordu hemen tekrar elazığda ki shelle girdim 34 litre sallaya sallaya eure dizel aldırdım. Hızımı 85 km de tutmaya çalıştım üst vitese 2200 devirde geçtim, ortalama hız 74 km  araç daha 10000 km ve 2007 model ilk kasa bence bu yakıtla TOYOTA tüm dizelleri dize getirir....
sizcede öyle değilmi arkadaşlar...
Mükemmel Toyota

Toyota Club Türkiye

Corolla D-4d
« : Temmuz 24, 2007, 23:40:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Corolla D-4d
« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2007, 23:54:55 »
Alıntı yapılan: HAKAN ATABERK
En sonunda uzun yolda aracımı uzun yolda denedim; shellden depoyu tam full yapıp samsundan elazığa gittim 734 km yolda 5 kişi 150 kg bagaj ve klima sürekli 1 devrede soğuttu , gündüz, lastikler 35 ps 100km ortalama yol bilgisayarı göstergesi  elazığa geldiğimde 4.6 litre idi depomda çeyrek litre görünüyordu hemen tekrar elazığda ki shelle girdim 34 litre sallaya sallaya eure dizel aldırdım. Hızımı 85 km de tutmaya çalıştım üst vitese 2200 devirde geçtim, ortalama hız 74 km  araç daha 10000 km ve 2007 model ilk kasa bence bu yakıtla TOYOTA tüm dizelleri dize getirir....
sizcede öyle değilmi arkadaşlar...
[/quote]

bencede arkadaşım dize getirir

saygılar!!
düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senın beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum[/colo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Corolla D-4d
« Yanıtla #2 : Temmuz 25, 2007, 13:16:01 »
Selam,
bu konu daha once forumda incelendi biraz aradıktan sonra bulabilirsiniz.
malesef  d4d'nin diğer dizellerden biraz fazla yaktığı konusunda hem fikiriz, lakin bu fark oldukça az.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Corolla D-4d
« Yanıtla #3 : Ağustos 04, 2007, 01:09:14 »
ilk kasa demisken eski kasayı mı kastediyorsunuz dostum?