Gönderen Konu: Teleflex-GFI ve Corolla Hk.  (Okunma sayısı 6915 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Teleflex-GFI ve Corolla Hk.
« Yanıtla #20 : Mart 19, 2011, 20:56:11 »
aracım 2010 model tam otomatik comfort araba konusunda da yeniyim :) sanırım antifriz vardır ama tam bilmiyorum nasıl anlaşılır olup olmadığı onu da bilmiyorum :) yarıdmcı olursanız sevinirim antifiriz olması ya da olmaması etkiler mi?
bakmana gerek bile yok antifiriz vardır,sizin araç servis bakımlıdır servis su koymaz zaten,antifiriz motorun çabuk ısınmasını sağlar.benim aracım yazın aşırı sıcaklarda maksimum 1 dk sonra lpg ye geçer kışın ise 3-5 dk yı bulur aşırı - soğuklarda 3 km sonra lpg ye geçtiği olmuştur.Ben her zaman için gaza geçtikten sonra hareket ederim.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 19, 2011, 20:56:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Mart 19, 2011, 22:16:02 »
Prins'i genelde bmw ustaları kullanıyor diye biliyorum. Bir arkadaşımın bmw 528'ine önce brc sonra prins takıldı brc zamanının son çıkan modeliymiş arabayı dip gaz yaptığımızda sanki gaz bitmiş gibi benzine geçiyordu, prins'e geçip ve komple motor yapılınca(eski sahibi eşşeğe biner gibi binmiş sadece benzin koyup sürmüş adam) cillop gibi oldu ve performanstada bir fark yok.
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #22 : Mart 19, 2011, 23:33:53 »
Prins'i genelde bmw ustaları kullanıyor diye biliyorum. Bir arkadaşımın bmw 528'ine önce brc sonra prins takıldı brc zamanının son çıkan modeliymiş arabayı dip gaz yaptığımızda sanki gaz bitmiş gibi benzine geçiyordu, prins'e geçip ve komple motor yapılınca(eski sahibi eşşeğe biner gibi binmiş sadece benzin koyup sürmüş adam) cillop gibi oldu ve performanstada bir fark yok.
volkan kardeşim bu dediğin olay kaç yılında olmuş motoru komple yapılması gereken bir araç tabiki lpg de sorun oluşturabilir ve bahsettiğin BRC MY serisis BRC mi onlarıda yazarsan seviniriz.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #23 : Mart 20, 2011, 20:44:17 »
o kadardarını bilmiyorum ama babasının e300'ü var 2001 kasa my brc ve dip gazda oda gaz kesiyor... hayatta inanamam 6000cc'ye kadar regülatörlerin dayandığına.
93AE101(sw) 89100km =)