0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ara sıra ses gelmesi
balatanın bittiğini anlamak için,arabayı 5 e tak motoru 4000 5000 devre getir debriyajı bırkınca motorun stop etmesi lazım.motor stop etmiyorsa ,motor yüksek devire devam ediyorsa balata bitiktir.söylemeyi unuttum at,ynı andada frene kuvvetle basacaksın.
Evet aynı sorunlar sonuç: Debriyaj seti değişti. Pedale basınca metale sürtme sesi geliyordu. Geri vitese geçerken birkaç defa tekrar basmak zorunda kalıyordum. Pedal sertti. Park ederken birkaç defa bastığımda beni baya yoruyodu. Bir de vitesi büyütmenize rağmen o oranda araba hızlanmıyordu. Değişince pamuk gibi pedal+ 2. viteste 50 yigör 4 de 100. Serviste dün değiştirdim. Başka masraflar da vardı ama debryaj seti ve işçilik 700 TL. 6 Taksit.
Enver bey nasıl bir Türkçe bu acaba cümleler devrik, noktalama işaretleri sıfır, bir yere gideceksinizde aceleniz varmış gibi, yaş itibari ile sizin buna bizlerden daha çok dikkat etmeniz gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca konu açılalı 4 ay olmuş, sanıyorum arkadaş bu sorunu çoktan halletmiştir.Eleştirin için çok teşekkürler. Cümlelerin devrik olduğunu kabul ediyorum. Ancak noktalama için bunu söyleyemem. Özellikle dikkat ettim. Geç kalma olayı için de ben aynı konuyu yeni yaşadığım için paylaşmak istedim. Yeni bir konu açmak yerine. İyi akşamlar.Selamlar.