0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar;Gecen hafta çok ilginç bir olayla karşılaştım ve hala TOYOTASA ile bu konu için tartışıyoruz. 1.6 M/M Auris modeli almıştım ve gecen hafta ilk defa debriyaj balata sinyali verdi (çok ısınınca MM modellerinde bu uyarı oldugunu duymustum) ve hemen durup kitapcıga bakayım dedim (330. sayfa ) ama ne yazıkkı kitapcıgımda 330. sayfa YOOOK... Hemen müşteri temsilcilerini aradım ve sorunu ilettim adamlar hiç oaralı olmadılar aracı aldıgınız plazadan kitapcık ısteyin dediler ve başlarından attılar. Bende genel müdürlüğüne mail attım ve en sonunda göndermeyi kabul ettiler...Yeni araba alan arkadaşlar uyarı sinyallerini belirten sayfalrınızı kontrol ederseniz iyi olur...[/quote]selam arkadaşım anlattığın olay şaka gibi 330syf.olmaması vala bende yani corolla aldım yarın ılk işim kitapçığa bakmak olcak verdiğin bilgi için teşekkür eder kazasız belasız günler dilerim saygılarımla!!!
yoğun trafikte m moduna almak kullanışlı oluyor.[/quote]Merhaba Herkse;Sizi biraz daha şaşırtayım o zaman bu sabah kitapcıgı masamda gördüğümde daha şok oldum cünkü Corolla El kitapcıgı yollmamışlar. Fazladan 1 adet Corolla kitapcıgım var isteyene yollayabilirim:)
Merhaba Herkse;Sizi biraz daha şaşırtayım o zaman bu sabah kitapcıgı masamda gördüğümde daha şok oldum cünkü Corolla El kitapcıgı yollmamışlar. Fazladan 1 adet Corolla kitapcıgım var isteyene yollayabilirim:)
eğer yeni kasa kitapcığı ise ben alabilirmiyim ?