0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geniş acıLardan aLırsan daha güzeL oLur bu fotoda cok güsel [/quote]teşekkür ederim yorumun için ayrıca önerini dikkate alıcağımsaygılarımla!!
siyah corollaya cok yakismis resimlerde guzel[/quote]teşekkür eder saygılarımı iletirim!!!
Maşallah kazasız belasız...[/quote] teşekürler[quote=ERCAN ÖZÖKTEM]güzel çıkmış fotolar... siyahta cok yakısmıs tekerine tas degmesinn[/quote] teşekürler[quote=ERCAN ÖZÖKTEM]güzel çıkmış fotolar... siyahta cok yakısmıs tekerine tas degmesinn[/quote]teşekkürler
hayırlı olsun yeni aracın.volkan bey den mi yoksa hakan beyden mi aldınız aracı.[/quote] ilk önce teşekkür ederim iyi dileklerin içinaracı çavdarlı toyota çavdarlıda çalışan ismini şu ana hatırlayamacağım bie bayandan aldım
geçen sene bende çavdarlıdan almıştım onun için sordum.zaten bursada 10 toyotadan 8 i çavdarlıdan alınıyor.[/quote] aklın yolu birdır biz ailecek toyotacı olduğumuz için servir çok önemli hatta bir ara ist servise götürmeyi bile düşündük avensisi ama çavdarlı satış sonrası desteğide iyi verince kararı bu bayıde kıldık!!!