Gönderen Konu: Arabanın üzerindeki Orjınal Bantlar  (Okunma sayısı 2899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Arabanın üzerindeki Orjınal Bantlar
« : Temmuz 24, 2007, 01:15:34 »
selam arkadaşlar araba sıfır gelirken üzerinde boyası zara görmesin diye beyaz bir bant çekmişler onu çıkartınca iz kaldı n yapmalıyım

saygılar!!
düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senın beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum[/colo

Toyota Club Türkiye

« : Temmuz 24, 2007, 01:15:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • hkup@mynet.com
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2007, 02:05:05 »
öncelikle hayırlı olsun yeni aracınız.aracı bayiden alırken temizlemedilermi.ilginç.sana şimdi desem gaz yağı çıkartır.sıfır arabaya sürermisin bilmem.
98 euro civic 1,4is

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 24, 2007, 09:34:24 »
Başka bir konuda da sorulmuştu, düğün arabasındaki bant izleri nasıl çıkar diye ve cevap verilmişti. Ufak bir arama yapmanı tavsiye edeyim

Yeni Corollan hayırlı olsun, o açıdan fotoğrafı baya karizmatik çıkmış!
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2007, 13:20:36 »
Alıntı yapılan: Alper Sinav
Başka bir konuda da sorulmuştu, düğün arabasındaki bant izleri nasıl çıkar diye ve cevap verilmişti. Ufak bir arama yapmanı tavsiye edeyim

[/quote]

ya evet okudum ama aracın üzerindeki bantlar para bandı idi ama benim aracın üzerindeki iz daha önce görmediğim bi yapışkn izi idi o yuzden sorma ihtiyacı duydum yoksa bu forumda okumadığım sayfa ve konu kalmadı nerdeyse ama yınede bana cevp verdiğin için ve ayırdığın zamana teşekkur  eder saygılarımı iletirim

saygılarımla!!

[quote=Alper Sinav]

[/quote]

evet kardeşim çeşitli önerilerde bulunulmu ve bu sorunla karşılaşan arkadş hepsini deneyceğini söylemişti ama tahmının doğru sürmeye cesaretö yok doğrusu:P zaman ayırdığın teşekkür eder kazasız belasız ve cezasız günler dilerim dilerim
düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senın beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum[/colo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2007, 14:00:35 »
Alıntı yapılan: Hüseyin Köp
öncelikle hayırlı olsun yeni aracınız.aracı bayiden alırken temizlemedilermi.ilginç.sana şimdi desem gaz yağı çıkartır.sıfır arabaya sürermisin bilmem.
[/quote]

selam arkadaşım ya elbette temzişlemişlerdir zaten farkına vardım ve sordum ama yıkandıkça çıkar takmayın kafanıza dediler ama ben söz dinletemedim kafama ) takıyorum işte zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkür ederim

saygılarımla !!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Temmuz 24, 2007, 16:50:16 »
Alıntı yapılan: erdem akarsu
selam arkadaşım ya elbette temzişlemişlerdir zaten farkına vardım ve sordum ama yıkandıkça çıkar takmayın kafanıza dediler ama ben söz dinletemedim kafama ) takıyorum işte zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkür ederim

saygılarımla !!
[/quote]

Üzerindeki yapışkan kaldıysa hemen cıkartırsanız işyi olur cünkü havalar sıcak olduğu için ve cok fazla guneste kalacağı için yapışkan izi olan yerlerde ileride iz kalma ihtimali çok yüksektir. Sıcak su ile denerseniz belki çıkar ama bana sorarsanız 0 arabayı o şekilde kabul etmesydınız daha iyi olurdu. Aldığınız plaza temizleyerek geri size versin boylece boyada problm cıkarsa onlardan kaynaklı olacağı için telefi edebilirler...
H.Volkan BAYRAMGİL....
Auris 1.6 M/M SR

Yer SİYAH, gök BEYAZ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2007, 22:06:04 »
Alıntı yapılan: Volkan Bayramgil
Üzerindeki yapışkan kaldıysa hemen cıkartırsanız işyi olur cünkü havalar sıcak olduğu için ve cok fazla guneste kalacağı için yapışkan izi olan yerlerde ileride iz kalma ihtimali çok yüksektir. Sıcak su ile denerseniz belki çıkar ama bana sorarsanız 0 arabayı o şekilde kabul etmesydınız daha iyi olurdu. Aldığınız plaza temizleyerek geri size versin boylece boyada problm cıkarsa onlardan kaynaklı olacağı için telefi edebilirler...
[/quote]

şimdi geldim plzadan bu şikayetimi dile getirdim onlarda hemen boya koruma ısmarladılar bende olmaz demedim valla inanması zor ama 3 saatte çıkardılar arabayı şimdi sorun yok ayırrdığın zaman için teşekkür ederim

saygılarımla!!