Gönderen Konu: Cam Güvenlik Filmi  (Okunma sayısı 2497 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.ciftciguzeli.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Cam Güvenlik Filmi
« : Temmuz 23, 2007, 16:30:19 »
Herkese merhaba,

Bir süredir aracım için camlarına seffaf renkli (yeni dışarıdan bakıldığında normal camları varmış gibi duruyor) güvenlik filmi yaptırmak istiyorum. Amacım camları koyultmak falan değil tamamen ben ve eşimin güvenliğini bir miktar daha arttırmak. Çevremizde bir çok olay duyuyoruz hergün.

Bir süredir bazı siteleri takip ediyorum. Aracın camının kırılabilmesi için en az 12-15 sefer güçlü bir biçimde kırılması gerekiyormuş. Zaten ilk 2-3 vuruşta kıramayınca saldırgan kaçıyormuş. Bu filmleri yaptıran, kullanan varmı, tutarı nedir..süreci..gibi bazı konuları aydınlatmak istiyorum kafamda. Ya da tanıdık yerler var ise telefon adres alabirim.

Teşekkürler.

Bürkan

Toyota Club Türkiye

Cam Güvenlik Filmi
« : Temmuz 23, 2007, 16:30:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Cam Güvenlik Filmi
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2007, 17:29:15 »
Merhaba,

Bahsettiğiniz filmler ile ilgili en son 3 hafta önce fiyat almıştım Derindere'den. 600 ytl demişlerdi. Ziebart vb yerlerden daha değişik fiyatlar alınabilir.

Ayrıca yanılmıyorsam forumumuzdan bir üyemiz Llumar (veya neyse adı) film taktırmıştı arabasına. Onunla ilgili konuyu araştırabilirsin. Sanırım Fotoğraflar kısmında idi.

Edit: Buldum, modifikasyon bölümündeymiş. Siz de konu açmadan evvel ufak bir araştırma yapabilirsiniz. Saygılar...

http://www.toyotaclubtr.com/forum/index.ph...ic=276&hl=lumar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.ciftciguzeli.com
  • 1 kere teşekkür edildi
Cam Güvenlik Filmi
« Yanıtla #2 : Temmuz 24, 2007, 00:10:25 »
Aslında bu konuyu açmadan önce sitede arattım, sizin bahsettiğiniz konuyu görmüştüm. Fakat genelde herkes siyah, koyulaştırılmış ya da güneş için kullanılan filmleri taktırmış okuyabildiğim kadarıyla.

Ben bu filmlerden ziyade renksiz ama kırılmayan (ya da zor kırılan desem daha doğru olacak) filmleri merak ediyorum. Nataş servisi aradım onlarda bana 640 ytl fiyat verdiler ve koyulaştırıyoruz camlarınızı dediler. Ben renksiz istiyorum dediğimde şeffaf yokmuş sadece renkli takıyoruz dediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
Cam Güvenlik Filmi
« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2007, 00:31:02 »
Bugün Balçova Kipa daki 3M den fiyat aldım orj.3M orta renkli film ve koruma filmi beraber 300 YTL
Toyota Corolla VERSO 2006 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Cam Güvenlik Filmi
« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2007, 12:18:00 »
Ben 1 ay önce kocaelinde Lumar marka cam filmi yaptırdım. 300 YTL.  Açık koyu ve orta koyulukta renkleri var. Ben orta koyulukta olandan yaptırdım. Memnun kaldım. ( Ön camı yaptırmadım). Fiyatlar 600 YTL ile 150 YTL arasında değişiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Cam Güvenlik Filmi
« Yanıtla #5 : Temmuz 24, 2007, 16:52:28 »
Alıntı yapılan: HÜSEYİN DENİZ
Ben 1 ay önce kocaelinde Lumar marka cam filmi yaptırdım. 300 YTL.  Açık koyu ve orta koyulukta renkleri var. Ben orta koyulukta olandan yaptırdım. Memnun kaldım. ( Ön camı yaptırmadım). Fiyatlar 600 YTL ile 150 YTL arasında değişiyor.
[/quote]

Merhaba;

Ben ziebarttan yaptırdım ve bu aralar ziebartın yaz kampanyaları çok fazla olduğundan epeyce ındırım yaptılar. Tavsiye ederim hatta bende ön camada yaptırmayı düşünüyorum...
H.Volkan BAYRAMGİL....
Auris 1.6 M/M SR

Yer SİYAH, gök BEYAZ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • 3 kere teşekkür edildi
Cam Güvenlik Filmi
« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2007, 18:04:35 »
Fiyat nedir acaba ?
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.ciftciguzeli.com
  • 1 kere teşekkür edildi
Cam Güvenlik Filmi
« Yanıtla #7 : Temmuz 24, 2007, 19:18:24 »
Bu güvenlik filmlerinin şeffaf olanı yokmudur ki? Herkes ya açık renk diyor, ya koyu renk..Toyota servisi biz renkli takıyoruz dedi. Siz derecesini seciyorsunuz dedi. Ben renkli istemiyorum dedim ama bizde yok dedi?

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Cam Güvenlik Filmi
« Yanıtla #8 : Temmuz 24, 2007, 19:56:48 »
Renkli olmasının en büyük nedeni içerisinin görülemediği için sağlanan ekstra güvenliktir. Almanya gibi ülkelerde sürücünün yanında camlar ve ön dışındaki camlara koyu film yaptırılması yasak değildir.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Cam Güvenlik Filmi
« Yanıtla #9 : Temmuz 25, 2007, 00:50:18 »
Ben arabama (Corolla hatchback 2006 MMT dizel) yaklaşık 3 ay önce Lumar marka güvenlik filmi taktırdım. Renksiz (Renkli seçenekleri de var). Çeşitli kalınlık seçenekleri var orta bir kalınlık taktırdım. Ön ve arka cama güvenlik filmi yapmıyorlar (Kaza durumunda çıkış kapısı olması açısından bir de yuvarlak camlara montajı zor oluyordu herhalde). Yalnız arkaya en açık renklisinden cam filmi yaptılar. Fiyatı 250YTL işçiliği beğendim yaklaşık 2,5 saatte takıldı. 5 yıl garantili. Ankarada istenirse adres telefon verebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.ciftciguzeli.com
  • 1 kere teşekkür edildi
Cam Güvenlik Filmi
« Yanıtla #10 : Temmuz 26, 2007, 11:24:36 »
Bende dün ziebarth ile görüştüm. Bostancı şubesi ile. 300$ fiyat verdiler. Renksiz varmış, ama renkli taktırın diye ısrar ediyorlar?? Daha güzelmiş.. (İyide ben renkli sevmiyorum ki? Şeffaf ısrarım ondan..ayrıca benim yerime karar vermeleri çok itici geliyor..ısrarcı olmaları..) Ömür boyu garanti veriyorlar ürünlerine.unutmadan camları da sökmeden yapıyorlarmış.

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Cam Güvenlik Filmi
« Yanıtla #11 : Temmuz 26, 2007, 12:58:42 »
Açık renklerin, özellikle açık renkli arabalarda güzel duruduğu doğru. Ama onların sizin yerine karar vermesine izin vermeyin.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler