Gönderen Konu: araç tavsiyesi yakıt ve sağlamlık önemli  (Okunma sayısı 1400 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
araç tavsiyesi yakıt ve sağlamlık önemli
« : Ağustos 10, 2010, 21:25:34 »
merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım ben uğur 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim hafta sonları ankara hafta içi okul sebebi ile kırıkkaledeyim şimdi soruma geçeyim ben bi araç almayı düşünüyorum uzun zamandır araştırmaktayım ve 2000 polo ya kafayı takmış durumdaydım taki düne akdar dün yarisi keşfettim şimdi benim için yakıt çok önemli malum öğrenciyiz ve bütçem kısıtlı 12-13 bin bütçem var sizce bu fiyatlara alınablecek en uygun en az yakan araç hangisidir tabi en az sorun çıkaran ve güvenli olmasıda önemli ha şunu belirteyim hız tutkunu değilim uzun yolda bile asla 90 ı geçmem trafiktede sakin kullanırım yani öyle ahım şahım bi performansa ihtiyacım yok az yaksın az bozulsun sağlam olsun benim olsun biraz uzun oldu ama k.bakmayın yardımcı olursanız çok çok sevinirim hepinize saygılar...
çok çok çok çok az yaksın az gitsin sağlam olsun bozulmasın suyunu yakıtını koyum gitsin =)

Toyota Club Türkiye

araç tavsiyesi yakıt ve sağlamlık önemli
« : Ağustos 10, 2010, 21:25:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: araç tavsiyesi yakıt ve sağlamlık önemli
« Yanıtla #1 : Ağustos 10, 2010, 22:25:04 »
Sanada merhaba Uğur.. Hemen temiz bi yaris bul.. ne demişler yaristen şaşma bütçeni aşma :D
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Ağustos 10, 2010, 22:43:36 »
1000 motor yarisi olupta tüp yaktıranı var mı acaba ne kadar yakar performans ne olur çünkü yakıt çok önemli benmim için sürekli bincem çünkü
çok çok çok çok az yaksın az gitsin sağlam olsun bozulmasın suyunu yakıtını koyum gitsin =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2010, 22:49:24 »
Uğur bey lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanıtın.Profil bilgilerinizi doldurun ve gerçek soyadınızı yöneticilere bildirin.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #4 : Ağustos 10, 2010, 22:53:26 »
Yaris kullanıcısı olarak sana 1.0 Yarisi tavsiye ediyorum... Bence isteklerine birebir cevap verecek bir araba...
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 10, 2010, 22:58:18 »
Yaris kullanıcısı olarak sana 1.0 Yarisi tavsiye ediyorum... Bence isteklerine birebir cevap verecek bir araba...
Abi yapmayın bunu bi üs mesaja bakın.....
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 10, 2010, 22:59:45 »
Abi yapmayın bunu bi üs mesaja bakın.....
atakan arkadaş kendini tanıtmış burada

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 10, 2010, 23:03:12 »
Abi araba tavsiyesi istemiş mekanik sohbet altında.Hadi bu anlaşılır da birde tavsiyenin yanında kendini tanıtıp oldu bittiye getirmiş gibi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #8 : Ağustos 10, 2010, 23:03:21 »
Uğur bey lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanıtın.Profil bilgilerinizi doldurun ve gerçek soyadınızı yöneticilere bildirin.

Pardon güzel kardeşim dikkat etmemişim iş yorgunuyum mazur gör :( ... Uğur , atakan kardeşim haklı kendinide bir tanıtsan iyi olur, bu yazdıklarını özellikle tanışma bölümünde ama. Orası boşuna açılmadı sonuçta :) Emin ol daha yardımcı olacak bir çok insan var burda.. İyi forumlar.
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Ağustos 10, 2010, 23:11:57 »
uzun süredir vw forumu takip etmekteyim malum aylardır polo peşindeydim taki düne kadar bu forumuda dün keşfettim ara kısmına yaris yazıp arattım 40 sayfa konu çıktı şuan 33. sayfadayım 2. gündür gözlerim felç oldu konuları incelemkten ve sitede dikkatimi en çok çeken sey bu tanışma konusu oldu bu yüzden olaya kendimi tanıtarak basladım eğer yanlış bişey yaptıysam affola acemiliğime verin  vw forumda böyle bi olay yok varsada benim dikkatimi çekmedi ama günelrdir ordada okumadığım konu kalmadı olsa dikkatimi çekerdi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 10, 2010, 23:28:02 »
Doğru bir şeyler yapmaya çalışmışsınız fakat alışacaksınız.
Önce kendinizi burada tanıtın
http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/
Sonrada sorunuzu burada paylaşın
http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ağustos 24, 2010, 02:29:34 »
arkadaşım ben yarıisi bilmem ama 10 yıldır corolla kullanıyorum. tüp konusunda uyumlu. ve poloya göre çok az arıza çıkarıyor. pololarda enjektör çok sorun çıkarıyor toyotada hiç duymadım. pololarda rotlar çabuk boşluk yapar toyota daha sağlam. yakıt olarak da yaris çok daha ekonomiktir eminim.
-===2004 corolla terra sd makyajlı kasa)))):