0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz ağır bi kelime olmadımı? Beğenmiyosan yorum yapmak zorunda değilsin arkadaşım. arkadaşlar ben sadece meclise kadar gelebilmelerine sinirleniyorum. Ya MHP girmeseydi? Allah'tan ordalar. Onların onları susturacağı ve bastıracağı ümidindeyiz hepimiz. Ama şunu da unutmayın dış güçlerden fazlaca destekleri var. Umarız iyi bi gidişat olur. Sabah ola, hayrola.[/quote]öncelikle kavga yok burası demokratik bir ülke olduğuna göre (%100 olmasa bile)bu forumda genelde kültürlü insanlardan meydana geldiğini düşündüğümde böyle kavgalara yer yok gereksiz bu konuyu burda kapattım 4 sene sonra bakarız duruma göremeclise mhp girmese idi ne olurdu bana kalırsa çok şey farketmiyecek hatta mhp yapacağı hatalar karşısında oy bile yani halk desteği bile azalacak çünkü öhp ülkeyi kapsamıyor sadece bir grubun partisi haline geldi kendisini düzeltirse o zaman türkiye için daha hayırlı olur düşüncesindeyim yoksa mhp dtp ye karşı kaliteli muhalefet yapmazsa türkiye kaybeder
İsmail Bey, Dün hepimiz gittik her Türk vatandaşının yapması gereken bir görevi yerine getirdik.Herkes aklını mantığını kullanarak oylarını kullandı. Kimse halkı zorlamadı, bileğini bükmedi ve seçim gerçekleşti. Sonunda Akp kazandı. Artık bu saatten sonra yapılacak bir şey kalmadı. Ben pozitif düşünüyorum. İçimde kötü şeylerin olabileceği hissi yok ki; altıncı hissim kuvvetlidir Türk halkının çoğunluğu büyük bir farkla Tayyibi seçti. Büyük bir farkla diyorum az bir fark olsada bu nasıl olur falan desek! Artık barışık yaşanacak bunu kabullenmek zorundayız. Halk artık meydanlarda kavga, gürültüyü istemiyor demekki. Zaten diğer partilerin kavgadan, hırstan ve sataşmadan başka yaptıkları bir şeyde yoktu. Yani başa gelselerde muaffak olamıyacaklarını halk anladı ve oyunu tayyibten yana kullandı. Bu yadsınamıyacak bir gerçek, durumda onu gösteriyor zaten. Devletimize, milletimize hayırlı uğurlu olur inşallah.[/quote]yasemin hanıma sonuna kadar katılıyorum çünkü bizler yani orta yaş nesli yerimizi alacak insanlara ne bırakacağız kavgamı yoksa kardeşçe ayrım olmadan ayırım yapanları destekleyenleri tek tek gerçekleri gösterip kardeşçe yaşamayı bırakmak zorundayız bizim aslında en büyük görevimiz bu mhp nin bu seçimde beklenen sıçrayışı yapamamanın en büyük nedeni sadece tabii bu benim düşüncem seçmenini dinlememesi vede sadece kavgacı gürültücü bir yapıya sahip olduğunu izlemini vermesidir inşallah demokrasimiz için gerekli olan bu düşünce birikimi daha fazla bu ülkeye hizmet eder yoksa gene benim açımdan bir siyasi grupun düşünceleri var diye oy vermeyi hiç bir zaman düşünmem ben kısaca şunu söylemek isterim ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz yani şu anki muhalefet en kısa zamanada halkın tamamını iyisini kötüsünü hatta düşmanınıda kucaklamadır vede halkın partisi olduğunu göstermesidir yoksa elit bir grubun partisi olursa veya bir kısmın partisi olursa aradan akp gibi bir siyasi görüş hoooop diye koltuğa oturur sonrada yapışmaya başlar