Gönderen Konu: Halk Cevabını Verdi  (Okunma sayısı 1774 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Halk Cevabını Verdi
« : Temmuz 23, 2007, 10:33:48 »
Vallahi anketler, istatistikler onlar bunlar her şey hikaye. Halk seçimini yaptı. Saygı duyuyoruz ama meclise ülkeyi bölme isteği, eyalet yapalım diyen bazı kendini bilmez insanları nasıl alacak ve onlarla nasıl yan yana oturacak ve bu halk onca cumhuriyet yürüyüşleri ile sokaklara dökülen bu halk onları oraya nasıl sokacak çok merak ediyorum. Akşamdan beri içim içimi yiyor arkadaşlar. Ya kabullendiremiyorum. Onca şehit ailesi bunu nasıl sindirecek bünyesine ki bu insanlar dokunulmaz olacak ve her haltı yicekler.

Tayyip Uyan, Ülke Elden Gidiyo Lan!... (Bi şarkıdan alıntıdır, ağzımdan çıkan bi söz değildir.)
Hadi bi cesaret kovun şunları ...dir olup gitsinler.

Toyota Club Türkiye

Halk Cevabını Verdi
« : Temmuz 23, 2007, 10:33:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2007, 10:54:39 »
+1
Allah’ın seçtiği kurtulmuş millet!
Güneşten başını göklere yükselt!
Avlanır, kim sana atarsa kement,
Ezel kuşatılmaz, çevrilmez ebed.....Şair

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2007, 10:55:07 »
O değilde Bu Mecliste MHP'lilerle DTP'liler Yanyana Oturacaklar Buna ne diyorsunuz ? Hahahahaha..... Allahım Sen Ülkemizi koru yarabbim
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #3 : Temmuz 23, 2007, 11:11:33 »
Ya ne kadar maddiyatçı olmuşuz demek ki ... vatandaşın seçiminin nedeni her ankette "ekonomik iyileşme"!

İnşallah yeni dönemde paradan başka konularda da ilerlemeye çalışırlar. Uluslararası ilişkiler, teknolojik ilerleme, eğitim çok kötü durumda. Enerji sorunu var, su sorunu var vs vs...
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2007, 11:11:44 »
Allah'tan o MHP liler orda. Yoksa bu DTP lilere diğerleri bi şey yapamazlar. Beni tek teselli eden nokta bu zaten. Onlar olmasaydı diğerlerini kim susturacaktı. Bunlar ülke için ant içecekler ama nasıl şarap içer gibi herhalde.

Alperciğim maddiyatla ilgili bir şeyden bahsetmedik. Dediklerine katılıyorumda iyileşmeler konusunda. Helede eğitim konusunda. Yanlız o bölücü örgüt militanları hakkında ne diceksin. Ülke bi yandan gelişirken, diğer yandanda bölünsünmü ki bu insalar vatanın bölünmezliğini koruyacaklarına dair ant içecekler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #5 : Temmuz 23, 2007, 11:26:23 »
İsmail Bey Sizi Çok Sinirli Görüyorum bu kadar büyütmeyin onlar bu sistemin içinde yoğrulur giderler Bakım Halkımız onların tepesine MHP'yi koydu Koyduki sahip çıksın onlara diye  Ayrıca Halk Neyse meclis o Demekki biz bu meclis e layıkız öyle düşünün...
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #6 : Temmuz 23, 2007, 11:56:39 »
Açıkçası meclisteki etnik gelişmeler beni kaygılandırmıyor. Serkan beyin de dediği gibi bu konuda meclis MHP'nin girmesi ile dengelenmiş durumda. O bölgedeki silahlı çatışmaların ve ölümlerin önüne geçecek ise belki daha bile iyi olmuş olabilir. Hatta DTP'nin bağımsızları geçen seçimlere göre oldukça fazla oy kaybetmiş durumda. Birlik olarak çalışmak için mi, yoksa bölücülüğün yeni bir cephesi olarak mı milletvekili olduklarını zaman gösterecek. Geçmişten ders almamışlar ise, zaten sonunda kaybetmeye mahkumlar.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2007, 12:04:17 »
zaman gelir herkesin amacı ortaya çıkar ve bu amaç doğrultusunda halk kararını verir dtp konusuna gelince eğerki bu ülke demokrasiyi tam yaşamak istiyorsa herşeyin artısı varsa eksisinide görmek gerek dtpliler ne yapabilir fazla birşey yapacağını sanmam 91 yılını hatırlayalım ne yaptılar ikinci seçimde işleri bitti gerçekten bu ülkeye hizmet etmek istiyorlarsa kendi halkına hiz<met etmek istiyorsa o zaman başka ama bir halka sormak lazım yani çoğunluğu kendi halklarına gerçekten onlar için eyalet sistemi veya başka bir sistem onları ilgilendiriyorma şahsen ben hiç sanmıyorum kendi halkının yani kandırılmış bölümünün belki%10u ama bu geriye kalanların yani %90 nın düşüncesi olmadığını gösteriri sanırım 4 yıl sonra dtplilere güle güle diyeceğiz hala onların kalplerinde demokrasi farklı yorumlarınıyor kendi vatandaşlarının ki gibi değil hatta bı konuda dün ahmet türk ağzından bir kaç kelime kaçırdıya dediki adaylarımız halkımızı kucaklamıyor kısaca 4 yıl sonra neler olacak bekleyeceğiz vede göreceğiz
gelelim mhp durumuna mhp ile dtp arasında sıkıntı yaşanacağı kesin ama önemli bir dereceye çıkmayacağıda kesin iki tarafta boşluklarını biliyor sanırım kırmızı çizgilere yaklaşmaları zor yoksa ikiside kaybedecek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2007, 12:50:24 »
Oh, seçim yorumu da yapıldı, tam oldu. Araba forumu mu, kahvehane mi belli değil.
Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #9 : Temmuz 23, 2007, 15:42:14 »
ALINTI
Araba forumu mu, kahvehane mi belli değil.[/quote]

Biraz ağır bi kelime olmadımı? Beğenmiyosan yorum yapmak zorunda değilsin arkadaşım.

arkadaşlar ben sadece meclise kadar gelebilmelerine sinirleniyorum. Ya MHP girmeseydi? Allah'tan ordalar. Onların onları susturacağı ve bastıracağı ümidindeyiz hepimiz. Ama şunu da unutmayın dış güçlerden fazlaca destekleri var. Umarız iyi bi gidişat olur. Sabah ola, hayrola.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #10 : Temmuz 23, 2007, 16:12:09 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Biraz ağır bi kelime olmadımı? Beğenmiyosan yorum yapmak zorunda değilsin arkadaşım.

arkadaşlar ben sadece meclise kadar gelebilmelerine sinirleniyorum. Ya MHP girmeseydi? Allah'tan ordalar. Onların onları susturacağı ve bastıracağı ümidindeyiz hepimiz. Ama şunu da unutmayın dış güçlerden fazlaca destekleri var. Umarız iyi bi gidişat olur. Sabah ola, hayrola.
[/quote]
öncelikle kavga yok burası demokratik bir ülke olduğuna göre (%100 olmasa bile)bu forumda genelde kültürlü insanlardan meydana geldiğini düşündüğümde böyle kavgalara yer yok gereksiz bu konuyu burda kapattım 4 sene sonra bakarız duruma göre

meclise mhp girmese  idi ne olurdu bana kalırsa çok şey farketmiyecek hatta mhp yapacağı hatalar karşısında oy bile yani halk desteği bile azalacak çünkü öhp ülkeyi kapsamıyor sadece bir grubun partisi haline geldi kendisini düzeltirse o zaman türkiye için daha hayırlı olur düşüncesindeyim yoksa mhp dtp ye karşı kaliteli muhalefet yapmazsa türkiye kaybeder

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2007, 16:51:25 »
Kavga eden yok Mustafa bey. Arkadaşın yazdığı kelime biraz dokundu o kadar. Formmu kahvehanemi gibi şeyler yazmış.

Mhp kolay kolay halk desteği yada grup desteği kaybetmez bence. Bir çok konuda kendilerini göstermeye çalışacaklar. Hele hele Chp tarafında çalkantılar başlayınca.

Ama pkk militanlarının mecliste işi olmamalı. Ben sindiremiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
  • Araç: ---
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2007, 17:43:02 »
dtp destekli bağımsız adaylardan birisinin şu anda cezaevinde olduğunu biliyor muydunuz?şimdi seçildiği için serbest bırakılacak.böyle saçma şey görmedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #13 : Temmuz 23, 2007, 18:13:15 »
İsmail Bey, Dün hepimiz gittik her Türk vatandaşının yapması gereken bir görevi yerine getirdik.
Herkes aklını mantığını kullanarak oylarını kullandı. Kimse halkı zorlamadı, bileğini bükmedi ve seçim gerçekleşti. Sonunda Akp kazandı. Artık bu saatten sonra yapılacak bir şey kalmadı. Ben pozitif düşünüyorum. İçimde kötü şeylerin olabileceği hissi yok ki; altıncı hissim kuvvetlidir  Türk halkının çoğunluğu büyük bir farkla Tayyibi seçti. Büyük bir farkla diyorum az bir fark olsada bu nasıl olur falan desek! Artık barışık yaşanacak bunu kabullenmek zorundayız. Halk artık meydanlarda kavga, gürültüyü istemiyor demekki. Zaten diğer partilerin kavgadan, hırstan ve sataşmadan başka yaptıkları bir şeyde yoktu. Yani başa gelselerde muaffak olamıyacaklarını halk anladı ve oyunu tayyibten yana kullandı. Bu yadsınamıyacak bir gerçek, durumda onu gösteriyor zaten. Devletimize, milletimize hayırlı uğurlu olur inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #14 : Temmuz 23, 2007, 21:26:16 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
İsmail Bey, Dün hepimiz gittik her Türk vatandaşının yapması gereken bir görevi yerine getirdik.
Herkes aklını mantığını kullanarak oylarını kullandı. Kimse halkı zorlamadı, bileğini bükmedi ve seçim gerçekleşti. Sonunda Akp kazandı. Artık bu saatten sonra yapılacak bir şey kalmadı. Ben pozitif düşünüyorum. İçimde kötü şeylerin olabileceği hissi yok ki; altıncı hissim kuvvetlidir  Türk halkının çoğunluğu büyük bir farkla Tayyibi seçti. Büyük bir farkla diyorum az bir fark olsada bu nasıl olur falan desek! Artık barışık yaşanacak bunu kabullenmek zorundayız. Halk artık meydanlarda kavga, gürültüyü istemiyor demekki. Zaten diğer partilerin kavgadan, hırstan ve sataşmadan başka yaptıkları bir şeyde yoktu. Yani başa gelselerde muaffak olamıyacaklarını halk anladı ve oyunu tayyibten yana kullandı. Bu yadsınamıyacak bir gerçek, durumda onu gösteriyor zaten. Devletimize, milletimize hayırlı uğurlu olur inşallah.
[/quote]
yasemin hanıma sonuna kadar katılıyorum çünkü bizler yani orta yaş nesli yerimizi alacak insanlara ne bırakacağız kavgamı yoksa kardeşçe ayrım olmadan ayırım yapanları destekleyenleri tek tek gerçekleri gösterip kardeşçe yaşamayı bırakmak zorundayız bizim aslında en büyük görevimiz bu mhp nin bu seçimde beklenen sıçrayışı yapamamanın en büyük nedeni sadece tabii bu benim düşüncem seçmenini dinlememesi vede sadece kavgacı gürültücü bir yapıya sahip olduğunu izlemini vermesidir inşallah demokrasimiz için gerekli olan bu düşünce birikimi daha fazla bu ülkeye hizmet eder yoksa gene benim açımdan bir siyasi grupun düşünceleri var diye oy vermeyi hiç bir zaman düşünmem ben kısaca şunu söylemek isterim
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz yani şu anki muhalefet en kısa zamanada halkın tamamını iyisini kötüsünü hatta düşmanınıda kucaklamadır vede halkın partisi olduğunu göstermesidir yoksa elit bir grubun partisi olursa veya bir kısmın partisi olursa aradan akp gibi bir siyasi görüş hoooop diye koltuğa oturur sonrada yapışmaya başlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Mercedes CLA 180d AMG
    • Kendi Sitem
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #15 : Temmuz 24, 2007, 11:40:56 »
bu sitenin girişinde site kuralları yazıyor ve bu kurallara aykırı davrandığım için bi iki mesajım silindi hatta mesajlarımı silen Alper beyde bu konuyu takip ediyor

şimdi site sakinlerinin hepsine soruyorum bu sitede siyaset konuşmak yasak deilmi ?

Bknz. kurallar listesi 2. kural
www.envarencok.com
Lider dediğin...
ATATÜRK gibi OLmaLı......OLdu mu VATAN....ÖLdü mü EFSANE

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #16 : Temmuz 24, 2007, 12:06:48 »
Arkadaşım siyaset konuşmuyor, o parti, bu parti eleştrisi yapmıyoruz. Ben konuyu açtım Ayberk arkadaşımızn dediği gibi "dtp destekli ve şu anda hapiste olan bi mahlukat bile meclise girecek, serbest kalacak ve dokonulmazlığı olacak." Bu ne rezalettir.

Tamam bunlarıda halk seçti Yasemin hanım. Buyurun burdan yakın. Bunlarmı kardeşlik, bölünmezlik vs. için yemin edip ant içecekler. Ben AKP nin birinci olmasını eleştirmiyor ve karşı çıkımıyorum. Elbette bi parti birinci olacaktı ve bu bekleniyodu. Yazdıklarınızada katılıyorum. Diğerlerinin sataşmaları zaten AKP nin uzak ara önde birinci olmasını sağladı. Hele hele Baykal ve Bahçeli. Hiç yakıştıramadım. Ama o adam "açık kapı bırak yarın birbirimizin yüzüne bakacaz" dedi. "Bu lafları sana yediririm ulan" demedi.

Ben halkımın seçimine saygı duyuyorum.

Ama ben meclise halk bile seçmiş olsa ki (o halkın Türk'lükle ne kadar alakası var o meçhul) o pkk yandaşlarının ülkemizin meclisine girmelerini sindiremiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Mercedes CLA 180d AMG
    • Kendi Sitem
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #17 : Temmuz 24, 2007, 12:10:34 »
ben sadece hatırlatma yaptım ismail bey sizle alakalı bişey değil ben sadece bazı konularımı forum lurallarına uymuyor diye silen arkadaşlara solüyorum he silmekte haksızlarmıydı diyeceksin doğru haklılardı çünki kuralları çiğnemiştim ama işte adil bi hareket sağlanmıyor

herşey için teşekkürler birilerini kırdıysamda özür dilerim
www.envarencok.com
Lider dediğin...
ATATÜRK gibi OLmaLı......OLdu mu VATAN....ÖLdü mü EFSANE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
Halk Cevabını Verdi
« Yanıtla #18 : Temmuz 24, 2007, 12:30:21 »
Konu forum kurallarımızın dışına doğru çekildiği, ve çekilmeye devam edeceği için kapatıyorum.
İnsanlar 10'a ayrılır