0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Methini çok duyduğumuz Toyotronic var güngören taraflarında..05339501161 Mithat usta diye bir usta ..Ben bu cumartesi 100 000 bakıma gideceğim kısmetse. BU zamana kadar Derindereye gittim memnundum. Bundan sonra ekonomiye bakacağım.
İş yeri mecidiyeköy, evim ise Avcılarda.Aslında mesafe o kadar önemli değil. Güvenilir, işini bilen önerebileceğiniz yer varsa olabililir. İlginiz için teşekkür ederim.
en son bildiğim ve forumdan duyduğum kadarıyla; forumdan 1-2 kişinin oradan mağdur olarak ayrılması olmuş... bu arkadaşlarda istisna-i durum söz konusu olabilir, dikkat etmekte yarar var...aracın çok aman aman parçalarını yada masrafın ve işçiliğin yüksek tuttuğu işlemleri kendim dışarda hallettirmeye çaışıyorum... yine arada birde araca servis yüzü göstermek gerekiyor, elektrik aksamında yada iç ampullerde 1 sıkıntı olduğunda servis dışına pek çıkmıyorum...
Bugün Toyotronic e gittim.Yapılan işler gayet sistematik,titiz ve kontrollü. Mekandan çok bir şey beklemeyin. Klasik tamirhane ama başındaki Mithat usta iyi bir insana benziyor. Kendi namıma ekonomi, işçilik, hassasiyet, titizlik yönünden memnun kaldım diyebilirim. Bu yerden mağduriyet yaşayan arkadaşların problemlerini ayrıntılı açıklarsanız sevinirim.
selam sizin mitat ustaya ilk gidişiniz sanırım şöyle bikaç sefer gidin görürsünüz...