0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensisin Bopş Modeli Diye Tabir Ettiğiniz Model Eleğant Tır Ben Bu Donanımda bir Hiç Bir Boşluk Eksiklik Göremiyorum .
Ramazan, Forumumuzda Türkçe'mizi düzgün kullanma adına ciddi bir savaş veriyoruz. Senden de bu kapsamda yazım kurallarına ve mesaj içeriğindeki kelimeleri yazarken dikkatli olmanı rica ediyorum. Ayrıca neredeyse tüm mesajlarında her kelimenin baş harfini büyük harf kullanıyorsun. Bu da yazım kurallarına uygun olmadığından düzeltmeni rica edeceğim. Unutma ki burada yazılanlar yıllarca görüntüleniyor...
Konu yine açılmış.. 1- Halkımız bir kere rakamlara inanmaz. Gözüyle gördüğüne inanır. Avensis'e bakıyor büyük lüks araba.. Korkuyor. Ben kimim ki buna bineyim diyor.2- Hız sabitleyici, park sensörü, ayna ısıtıcısı, elektrikli koltuk.. Bunlar somut şeyler. Motor gücü, yol tutuş, kasa, güvenlik vs. soyut şeyler. Biz maalesef işlerin esasını ve özünü ön plana çıkaran bir eğitim sistemi kuramadık. Aksesuvarına süsüne fazlaca önem veren insanlar olduk.3- Zor satacağımızı düşündüğümüz için kimse almayınca, bu sefer hakkaten zor satılıyor. (kısır döngü)