0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Madem konu hortlamış, bende bir soru ormak isterim.Corolla'daki eksikler, Avensis'de de var mı acaba. Mesela en basitinden ;Avensis'de :Şöför kapısındaki cam açma düğmelerinde ışık var mı?Bagaj kapağında hidrolik var mı? Kumanda ile açılıyor mu?Corolla kadar yol sesi alıyor mu?Sonradan cruise control takılabiliyor mu?İç mahalli, Corolla'dan ne kadar daha geniş?v.b.Bilen varsa yanıtlayabilir mi?
2003 executive elegant sahibiyim,şoför kapısı ve diğer kapılarda cam açma düğmesinde ışık mevcut,hidroliği bilmiyorum ama kumandada bagaj açma düğmesi mevcut,yol sesi c sınıfından daha az alıyor,fabrika çıkışında sabitleyici var sonradan taktırmaya gerek yok,iç mahalli çok geniş ama benim koltuğa oturuş şeklime göre arkamda oturan biraz rahatsızlık duyuyor. tek sorun park yeri bulmakta oluyor biraz daha geniş bir araç.
Bilgi ve yorum için teşekkürler.Suphesiz ki eski Toyota'lar çok daha iyi ve donanımlıydı. Ben aslında yeni corolla ve yeni avensis arası bir kıyaslama istemiştim.
yenisinde sunroof yok toyota artık güvenlik için sunroof kullanmıyor, yenilerinde + lar var.