arkadaşlar malumunuz aranıza yeni katıldım sohbetleriniz seviyeli ve çok hoş.toyota seviginiz bambaşka .1 aydır toyota sahibiyim araç 12 yıldır babamda idi ben kendisinden aldım.araç 1.6 xli kasalardan .araçta bir çekiş düşüklügü var aracın geçmişini bilmesem kabul edecegim ama geçmişini biliyorum .tüp sistemi düz sistem di sıralıya çevirdim fark etti ama öyle aman aman degil .bütün herşeyi tamam ama nitekim performans kaybı hissedilir derecede var .geçen lpg takarken usta orta susturucuyu salladı içinde sanki metal parçaları varmışcasına sesler geldi usta bunun içi dagılmış özellegini kaybetmiş abi dedi bende kardeş dışında birşey yok delinene kadar gitsin dedim sen bilirisin dedi bugün internetten biraz araştırdım eksozun özellikle orta susturucunun aracın performansını acayip etkiledigini ögrendim .birde şöyle bir durum var eskiden bastıkça araçtan çok tatlı bir motor sesi gelirdi şimdi o ses yerini çok kötü bir sese bıraktı zevk degil işkence çekiyorsunuz .okudugum makalede özellikle yokuşlarda performansın çok belli olacagını söylüyorlar .bu konuda sizinde fikirlerinizi bekliyorum yardımlarınızı bekliyorum.boş yere susturucu degiştirmek istemiyorum