Gönderen Konu: 2011 Avensis Elegant Ekstra ilk izlenimler  (Okunma sayısı 12306 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
2011 Avensis Elegant Ekstra ilk izlenimler
« : Ağustos 09, 2010, 15:56:26 »
Merhaba, hafta sonu aracı aldım ve 350 km kadar kullandım. Araç konforlu ve sessiz. Ancak yakıt tüketimi şu an için oldukça yüksek. 100km ortalama hızla şehir dışında 8lt/100km gibi ürkütücü bir rakam var. Motor açıldıkça düşer umarım yoksa benim tansiyonum düşebilir. Yol bilgisayarı oldukça yetersiz. 2001 model megan coupe'm de bile çok daha ayrıntılı bilgi vardı. Yakıt tüketimi için sadece 100km deki tüketimi veriyor. Kaç litre benzin tüketimi yapıldığı yok. Anlık tüketim göstergesinde sayısal veri yok, sadece şekilden çıkartabiliyorsunuz. 2011 model bir araca kısır bir yol bilgisayarı yakışmamış. Müzik sisteminin direksiyon kontrolünde "mute" tuşu olmaması komik. Heryerinden kısmışlar gibi arabanın :) Bluetooth keyifli ancak telefondaki rehbere ulaşılabilseydi daha güzel olurdu.
Coupe araç kullandıktan sonra Avensisi park etmeye alışmak biraz zor oldu. Sığdıramadım bir süre. Şimdilik bukadar :)

Toyota Club Türkiye

2011 Avensis Elegant Ekstra ilk izlenimler
« : Ağustos 09, 2010, 15:56:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 Avensis Elegant Ekstra ilk izlenimler
« Yanıtla #1 : Ağustos 09, 2010, 16:08:23 »
aracınız hayırlı uğurlu olsun...sıfır aracın yakıt konusunda fikrim yok ama tahminim düşer daha motor yeni açılmamış..zamanla normal değerlerini alır..ayrıca araç kaç motor.. otomatik mi manuel mi biraz bilgileir genişletseniz..bir sorum daha olcuak siz aracı görmeden test etmeden araştırmadan mı karar verdiniz.. yol bilgisayarı konusu gerçekten üzücü dediğiniz gibi ise..doğrusu bende yakıştıramadım... toyotaya...
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2010, 16:12:23 »
yol bilgisayarı toyotaların genelinde böyle.Sİz corollanın kini görseniz avensisin kini çok karmaşık bir sistem sanarsınız..Avensis elegant extrada ilaveten anahtarsız çalıstırma ve hız sabitleme var herhalde..BU donanımları ilave etmeleri güzel olmuş ama avensisi piyasaya 1.6, dizel ile sürseler çok fazla daha satar
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ağustos 09, 2010, 16:35:42 »
Abi sende taktınm tipine öncekinden gayet güzel abi okadar kötüleme ...Abi turgutluda san köfte ısmarlayabilirim :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 09, 2010, 16:51:25 »
boş ver şimdi köfteyi (sizin orada bi tavukçu var "giritli" galiba , asıl o tavuk süper)
sen gel burada benim balkonda bi balık-rakı muhabbeti takılalım, iyileştiyse yengeyide al gel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ağustos 09, 2010, 16:54:00 »
avensis konusu rakı balığa döndü abi valla  5 gün içinde cok aydınlığa cıkmayı önermedi doktor..Evde de güneş gözlüğü ile geziniyor..Abi bak ben izmiri bilmem gel tavukcuya gidelim .....İzmirde kaybolurum abi ben ... :lol: Abi teklifimde ciddiyim..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 09, 2010, 17:00:16 »
Turgutludan otobüsle gelirsen garajdan hatay-üçkuyular servisine biniyorsun, hatay caddesinin epey bir bölümünde metro kazısı var, o nedenle servisler ve belediye otobüsleri tam bizim sokaktan geçiyor, durakta bizzati evin önünde, geldiğinde alo dersen seni durakta kowboy şapkamla beklerim karıştırmana imkan yok,
eğer otobüslerle uğraşmam diyorsan, arabanla gelirsen , bildiğin bir noktada buluşuruz, beni takip ederek gelirsin, hem seni biraz gezdiririm, çok sıcak olmasına rağmen akşamları falan izmri gezebiliriz(arabanı koyabileceğin kapalı garajımızda var)