0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bildiklerimi söyleyeyim terra ile sol arasında 4 cam otomatik solda terrada 2 dijital analog klima farkı oluyor bazılarında diye hatırlıyorum daha detaylı bilgi verilecektir benim aklıma gelmiyor şuan bu sıcakta bunaldım dış aksesuar da solda orjinal celik jant var terrada ise kapak var
Sol donanımı en üst donanım terra donanımı hb lerde en alt donanım..Sol donanımı:8 hava yastığı ,abs ebd,direksiyondan kumandalı cd çalar,deri direksiyon ve vites topuzu,digital klima,elektrikli ön arka camlar,elektrikli ıstımali yan aynalar,alimunyum alaşımlı 15 jant(2005 sonrası makyajlı hb sol donanımlarında kendiliginden kararan iç dikiz aynası.yagmur ve far sensörü var,2005 model önce makyajsız kasa hb lerde bu yok.)ayrıca otomatik vites sol donanımlarında sol special diye geçiyor onlarda manuel vitese ek olarak hız sabitleme ve sunroof vardı.Terra donanımda 4 hava yastıgı manuel klima var deri direksiyon vites direksiyondan kumandalı cd çalar yok.Ön camlar otomatik sadece.Alimunyum alaşımlı jant yok ayrıca2005 yılından sonra terra donanıma ek olarak ara donanım olarak HB sport ve Hb plus line donanımları cıktı.Bunlarıda sol donanımın bazı özellikleri vardı.
Teşekkür ederim bu bilgi işime yaradı. Birde az önceki mesajımda yazdığım gibi depodaki yakıtla kaç km gidilebilir bunu görebiliyormuyuz?aracım : 2007 Toyota Corolla HB D-4D