Gönderen Konu: selam  (Okunma sayısı 937 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
selam
« : Ağustos 09, 2010, 11:56:17 »
arkadaşlar 2009 corolla kullanıyorum geri görüş kamerası taktıracam ama herkes bişe dedi kafam çok karıştı kullanan veya bilgisi olan varsa bilgi verirse cok sevinirim iyi günler

Toyota Club Türkiye

selam
« : Ağustos 09, 2010, 11:56:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: selam
« Yanıtla #1 : Ağustos 09, 2010, 12:05:56 »
Nurullah bey önce bi profilden kimlik bilgilerinizi güncellerseniz sevinirim...Ayrıca ne gibi bişeler sölediler?
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Ağustos 10, 2010, 11:53:15 »
hocam benden sana tavsiye bu ayna içi geri gorus kamera kitleri yani yeni corollada yapmışlar direk oyle taktırmanı tavsiye ederim fiyatı hafif daha pahalı ama kesinlikle cok cok daha kullanışlı kullanacaksan alacaksan oyle almanı tavsiye ederim örnek olarakta bak buyur..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-cyclone-bh-064-aynaya-gecme-orijinale-uygun-topuzlu-4-lu-park/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-7inc-goruntulu-aynali-park-sensoru/detay?

fiyat olarak daha ucuzunuda bulabilirsin daha arşatırırsan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2010, 12:26:54 »
Sakın kesinlikle tamponu deldirmeyin deliyolar ise siz bilirsiniz ama ben söliyeyim dedim..Yeni nesillerde arka plakanın üstünde kamera haberiniz olsun arkadaşlar..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 10, 2010, 14:33:59 »
Ben 98 model aracıma yurtdışından getirterek kendim monte ettim. Hemen plaka aydınlatmasının yanına  koydum  kamerayı. Geriden bakınca kamera gözükmüyor. Tampon falan da  delmedim. Gayet kullanışlı, tavsiye ederim.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -