Gönderen Konu: Yaşanan Her Ayrılıkta Hep Bir Geride Kalan Olur Ya  (Okunma sayısı 2198 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Yaşanan Her Ayrılıkta Hep Bir Geride Kalan Olur Ya
« : Temmuz 19, 2007, 14:48:49 »
Yaşanan her ayrılıkta hep bir geride kalan olur ya, işte bu ayrılıkta geride kalan ben oldum. Bu durumu yaşamamak için o kişiyi hala sevdiğimi kendime unutturarak başka bir insanı sevdim. Aylarca o insanla meşgul oldum ama bir ilişki başlamadan bitti. Daha sonra geçmişe doğru yeniden dönüşler başladı, eksi hatıralar, eski anılar tek tek canlandı beynimde. Ben o insanı her şeye rağmen hala çok seviyordum. Ömrümde verdiğim en büyük sevgiydi. Aradan aylar geçti onun hayatında başka birinin olduğunu fark ettim. Ama kendi uğraşmalarımdan o tamamen çıkmıştı aklımdan. Bunun habersizliğinde kendi içimde ona karşı olan sevdamı tekrar büyütürken, öğrendiğim bir şey vardı , bunu biliyordum ama bu kadar gerçek olabileceğine inanmamıştım. O insan gerçekten birisi ile beraberdi ve benimle yaşadığı onca yılın ardından, onca anıdan sonra bunlar yaşanmıştı ve bu sürprizle birlikte onun evleneceğini öğrendim. İlk günler hiç inanmamakla birlikte, dört yıl boyunca yaşadığım her gün aklımdan geçiyordu. Bu kadar etkileneceğime inanmazdım hiç. Ama 20 gün kadar biz zaman sonra evleneceğini bilmek. Her geri sayan günde işkencede geçen günler gibi geldi.

İnanır mısınız o kişi hakkında her şeyi merak etmeye başladım. Düğünün nasıl olacağını, nasıl bir gelinlik aldığını, evini nasıl döşediğini, neden hafta içi düğün yaptığını? Çünkü bunların hepsini birlikte iken planlamıştık. Vakit buldukça gider eşya bakardık.

Şimdi o  dün gece evlendi. Artık başka bir insanla ömrünü bir ömür boyu birleştirdi. Ya işte bu ayrılıkta geride kalan bendim. Koskoca gecen 6 yıl ömrümün 6 yılında planlarımda hayallerim de sadece bu insan vardı. Bütün umutlarım bu insan üzerine kurulu idi. En genç en verimli olduğum yıllarda bir çok fırsatı bu insandan uzakta olmamak için geri çevirdim. Aynı zamanda da  onun  daha iyi bir yerlerde olması için çaba harcadım. Ve hep ona destek olabilmek için bazen kendimi bile unuttum.

Şu anda ne oldu? Olanlar ben 6 yıl öncesi durumumda yerimde sayıyorum. Kazandığım hayatın benden götürdükleri ile kazandığım tecrübeler. Elimde başka hiçbir şey yok. Kaybettiklerim yıllarım. Onun kazandıkları, normal bir personel olarak çalışırken hayatında farklı değişiklikler için onu yönlendirmelerim sonucu bir üniversite de öğretim üyesi. Ayrıca şuanda kendi yuvasını kurmuş olan biri. Tanıştığımızdan çok farklı hedefleri olan bir insan.

Acaba tekrar hayatla ilgili farklı planlar kurup uygulayabilir miyim bilmiyorum ama bunun için artık önümde öle çok bir geniş zaman olmadığını biliyorum. ve ben yine tek başıma yalnızları oynamaya devam ediyorum……….  
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

Toyota Club Türkiye

« : Temmuz 19, 2007, 14:48:49 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2007, 15:26:10 »
Geçmiş olsun. Valla aslında ne denir bu yazdıklarına onuda bilmiyorum. Ama neden ayrıldınız? Her neyse nedeni önemli değil. Onu unutmak için neden bir başkasını da harcamaya çalıştın. Gönlün onla iken neden bir başkasının duygularıyla oynadın. Onu kullandın diyelim.
sonuç bu da senin cezan oldu kanımca. Ayrıldığın kişide belkide senin bu evlenen kişiye bağımlılığın kadar sana bağlanmıştı. Onun ahı tuttu sende cezanı çektin desem darılmazsın umarım. Bi şeyleri yanlış anlayıp da yazmışsam özür diliyorum. ama gerçekten üzüldüm senin adına. Hayat ne yaparsın? Umarım onu sevdiğin kadar birini yine yüce Allah karşına çıkarır. Artık ne denir, kısmet...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2007, 15:34:20 »
senin adına çok üzüldüm ama eminim ki ileride karşına en az onun kadar sevebileceğin birisi çıkar.artık olan olduğuna göre bence onu mümkün olduğunca çabuk aklından çıkartmaya çalış ve kendi geleceğine odaklan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2007, 16:09:49 »
dert değil diyeceksin. önündeki yola bakıcaksın. yol ne kadar uzun veya kısa. aslında biraz göreceli. hep önümde uzun yıllar var diyeceksin ama bunun için de hımbıllık yapmayacaksın tabii. ne yapmak istiyorsan bugün yapacaksın. herşey unutulur. dün evlendi diye ateş hala alevli ama gerçekten kor oluyor ve hatta kül oluyor. o küller de rüzgara karışıyor. resimdeki kişi sensin dimi. yakışıklı bir insansın. gidenin arkasından üzülme. merak etme etrafta çok kız var. en iyisi de seni bulur eminim.  önce kendine 10 numara ver. karşındaki hep 0 olsun. o birşeyler yapsın ki puanı yükselsin.

benden bu kadar. anafikir şu   elini sallasan ellisi
                                            gider biri gelir yenisi
                                            hayat üzülmeye değmez
                                            son satıra sen bulursun bişi

hala onbaşıyım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2007, 16:15:50 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Geçmiş olsun. Valla aslında ne denir bu yazdıklarına onuda bilmiyorum. Ama neden ayrıldınız? Her neyse nedeni önemli değil. Onu unutmak için neden bir başkasını da harcamaya çalıştın. Gönlün onla iken neden bir başkasının duygularıyla oynadın. Onu kullandın diyelim.
sonuç bu da senin cezan oldu kanımca. Ayrıldığın kişide belkide senin bu evlenen kişiye bağımlılığın kadar sana bağlanmıştı. Onun ahı tuttu sende cezanı çektin desem darılmazsın umarım. Bi şeyleri yanlış anlayıp da yazmışsam özür diliyorum. ama gerçekten üzüldüm senin adına. Hayat ne yaparsın? Umarım onu sevdiğin kadar birini yine yüce Allah karşına çıkarır. Artık ne denir, kısmet...
[/quote]

İsmail Bey ben yazarken aslında biraz anlam düşüklüğün olduğunun farkına vardım ama ikinci kişi kısmını toplamam uzun sürekci aslına  bakılırsa ondan dolayı düzeltmedim.

ayrıldıktan uzun bir süre sonra eski nişanlım olan kişi benim üzerime kayıtlı cep telefonunu kullanıyordu ve haliyle faturalar bana geliyordur. bir gün tesadüfen ayrıntı gözme takıldı ve bir numaraya sürekli mesaj çekildiğini gördüm. (bu mesaj gece saat 11 den sabaha karşı 2 ye kadar hiç aralıksız mesajlardı ve yaklaşık 45 tane idi) bunu gördükten sonra hayatında biri olduğunu anladım ve onu aklımdan çıkarıp hayatıma devam etmem gerektiğini düşünerekten. bir insana karşı tek taraflı bir hisler duymaya başladım. bir kaç ay sonra o insanla bir kaç kere görüştüm. ama bi çok görüşme teklifimde bazı bahanelerle görüşmek istemedi. sonra tamamen ona düşüncelerimi söylemek için aradığımda o da başka birisi ile evlenme kararı aldığını söyledi. yani o insanla aramızda iki taraflı duygusal anlamda bir ilişki başlamadan bitti. galiba bunda da ben tek taraflı düşüncelerdeydim. benim yazımlarımda kullandığım imzada bu ikinci kişinin bana evlenme kararı aldığını söyledikten sonra bana söylediği sözdür.

durumlar fazla karşık bazen bende işin içinden çıkamıyorum.

[quote=Ayberk Yılmaz]
senin adına çok üzüldüm ama eminim ki ileride karşına en az onun kadar sevebileceğin birisi çıkar.artık olan olduğuna göre bence onu mümkün olduğunca çabuk aklından çıkartmaya çalış ve kendi geleceğine odaklan
[/quote]
 Ayberk Bey hayatın neler getireceği hiç belli olmuyor. bundan sonra daha fazla kendime odaklanmam gerekiyor bu kesin.

[quote=Tuba Akkır Kandemir]
dert değil diyeceksin. önündeki yola bakıcaksın. yol ne kadar uzun veya kısa. aslında biraz göreceli. hep önümde uzun yıllar var diyeceksin ama bunun için de hımbıllık yapmayacaksın tabii. ne yapmak istiyorsan bugün yapacaksın. herşey unutulur. dün evlendi diye ateş hala alevli ama gerçekten kor oluyor ve hatta kül oluyor. o küller de rüzgara karışıyor. resimdeki kişi sensin dimi. yakışıklı bir insansın. gidenin arkasından üzülme. merak etme etrafta çok kız var. en iyisi de seni bulur eminim.  önce kendine 10 numara ver. karşındaki hep 0 olsun. o birşeyler yapsın ki puanı yükselsin.

benden bu kadar. anafikir şu   elini sallasan ellisi
                                            gider biri gelir yenisi
                                            hayat üzülmeye değmez
                                            son satıra sen bulursun bişi

[/quote]
Tuba hanım yazdıklarınız için  teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2007, 04:31:51 »
Abdurrahman Bey, yazınız beni derinden üzdü, inanın okurken tüylerim ürperdi. Yapılacak iş bundan sonra: Geçmişe kocaman bir ataç takıp, Yepyeni tertemiz bir sayfayla hayatınıza kaldığınız yerden devam etmektir.
Arada sakın ataçlı sayfalara gözünüz kaymasın!!! Kendinizi seviyorsanız bunu yapmak zorundasınız. Çok değer verdiğim, fikirleriyle hem fikir olduğum bir dostumun sözü var ben bu sözü kalbimin en güzel yerine koydum: "HER GECENİN, BİR SABAHI VARDIR" bu sözü sizde unutmayın! O kişi beni haketmiyor diyin ve buruşuk bir kağıt parçası gibi fırlatın gitsin. Kağıdı; peşinden koşup hemen yakalamaya veya geri almaya kalkışmayın. Kırılmayın ama sizi kullanan ve hayatına basamak yapan bu insan, sizin gibi bir insanı asla haketmiyordur. Nedenini, niçinini bırakın sorgulamayın, onu, onla geçen anılarınızı öyle bir koparıp atınki bir daha beyninize çöreklenip durmasın. Kendinize büyük bir cezvede acı bir türk kahvesi yapıp için gönül ağrısına birebirdir  Bu arada sakın ha sakın yeniden sigaraya başlamayın! Sizin için ciğerleriniz o kızdan çok daha değerlidir! Sizin tertemiz hislerinizle oynayan bu kişi bakın buraya yazıyorum: ömür boyu mutlu olamıyacaktır. Geriye bakıp yürümeye çalışırsanız, düşersiniz; hep ileriye bakın. Buda benim sözüm. Yarın sabah aynaya bakın ve kendinize gülümseyip merhaba deyin. Bunu başta kendiniz, daha sonra sizi seven aile fertleriniz için yapın. Sizi sevenleri, uyduruk biri için üzmeye hakkınız yok!

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Temmuz 20, 2007, 15:41:40 »
Heyt be ağzına, parmaklarına sağlık Yasemin hanım. Size yüksek dozda katılıyorum.

Evet arkadaşım. İkinci açıklamalarınla olay tamamen aydınlandı. O kız için hakketden üzülmeye değmez. Her ne kadar biz burda bir şeyler yazsakda seni yatıştırmayacağını, gönlünün ferman dinlemeyeceğini, içinin acıdığını biliyorum. Öyle hop demeyle geçmez aşk acısı. Yazık ya hakketden. Yani o mesajlardan sonra tekrar geri dönme girişimleri ile de sen suçlusun. Bunu biliyorsun. Onu o zaman tamamen silecektin defterden. O mesajlaştığı kişiyle evlendi belkide? Öylemi?

Yasemin hanımın dediği gibi o mutlu olamıcaktır. Senin gibi güler yüzlü bi insana bunu yaptığı için olamayacaktır. Ne demişler Alma mazlumun ahını çıkar aheste ahaste...

Üzülme arkadaşım. Biz yanındayız. Sen daha iyilerine layıksın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Temmuz 20, 2007, 19:21:08 »
öncelikle durumunuzu çok iyi anladığımı ifade etmek istiyorum. neler yaşadığınızı az çok tahmin edebiliyorum. yakın zamanda ben de sizinkine benzer bir durumla karşılaştım. şu dünyada herşey insanlar için. şimdi çok üzüldüğünüzü" ben onun için şunları şunları yaptım, ama onun yaptığına bak,ben bunları hakediyor muydum? gibi sözler sarf ettiğinizi sanıyorum. ancak unutmayın ki onun, siz hayatına girdikten sonra sizin çabalarınızla bir yerlere gelmesini aslında siz istediniz, belki de kendiniz için yaptınız bunu, sevdiğiniz insanın ya da hayatınızı birleştirdiğiniz insanı daha iyi yerlerde görmek için. neyse olan olmuş. bir insanın hayatını güzelleştirmek inanın sizin için bir artıdır.

hayatında siz varken bir başkasıyla görüşmesi affedilecek bir şey değil. ama dedim ya her şey insanlar için. insan zor olsa da her şeyi atlatıyor. hayatta bana kendimi iyi hissettiren bir söz var, zor durumda kaldığımda kendime hatırlatırım:" her işte bir hayır vardır." sizin için de hayırlısı olduğunu düşünüyorum.

kendiniz için bir şeyler yapın, yeni bir uğraş bulun, yeni bir sosyal çevre edinin ve geçmişi düşünmemeye çalışın...  umarım en kısa zamanda kendinizi toparlayabilirsiniz. benimki 8 ay sürmüştü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 21, 2007, 03:35:40 »
En başta hayırlı olsun!
Yasemin Hanım'ın dediklerine katılmıyorum açıkçası.aynanın karşısına geçip güler yüzle merhaba diyeceğim falan filan hep kendini kandırmacalar.Vakit geçirmeye çalışmacalar.Duygularınızı zamanında yaşayın arkadaşlar.Üzüldüyseniz ağlayın yav, atmayın içinize.İşte asıl öyle unutmaya çalıştıkça unutamıyor insan.Ve güzel anıları da silip atıyor kafadan.Yapmayın etmeyin.
6 yıl az bir süre değil.6 yılı iyisiyle kötüsüyle silmeyin derim.Kötü anları silin kafanızdan.İyiler sizin hayatınız.Geriye bakınca güleceğiniz şeyler, mutlu edecek şeyler...
Benim bir sözüm vardır.Çok güzel bir şekilde ben de terkedilmiştim ama gerçekten üzülmedim.Kırıldım ama üzülmedim.Dedim ki 'Bazen yaşadığın anlar, çektiğin acılara değer'
Bu bu yani, zamanı geri alabilir misin?
Hayır.
Kızı içinden atabilir misin?
Hayır.
Nikahı basıp kızı kaçırabilir misin?
Hayır.

O zaman güzel anılarıyla içinde yaşatıp başka adalara yelken açacaksın.
Ben de 5 yıl sevdiğim, 50-60 beste yaptığım, 1000 den fazla şiir yazdığım kızın evleneceğini duydum 2 ay önce...

Bir yastıkta...

Otur şiir yaz, rakı iç...
Sadece yaran daha kabuk bağlamadığından acıyor.Bırak kabuk bağlasın, kaşıma.Kendi kendine oluruna bırak.Elbet kabuk kendiliğinden düşecek.Bir iz elbet kalacak.Yıllar sonra ufalacak...Ama bir iz elbet kalacak...
İyisiyle hatırla ki, yara izine yıllar sonra baktığında mutlu olabilesin...

Amerikanya'dan sayılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 21, 2007, 03:37:50 »
vay daghan abıme bak bee.

gene benım profıllen oynamıs  elle mıyecem bu sefer.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #10 : Temmuz 21, 2007, 19:11:40 »
Alıntı yapılan: Daghan Bastug
En başta hayırlı olsun!
Yasemin Hanım'ın dediklerine katılmıyorum açıkçası.aynanın karşısına geçip güler yüzle merhaba diyeceğim falan filan hep kendini kandırmacalar.Vakit geçirmeye çalışmacalar.Duygularınızı zamanında yaşayın arkadaşlar.Üzüldüyseniz ağlayın yav, atmayın içinize.İşte asıl öyle unutmaya çalıştıkça unutamıyor insan.Ve güzel anıları da silip atıyor kafadan.Yapmayın etmeyin.
6 yıl az bir süre değil.6 yılı iyisiyle kötüsüyle silmeyin derim.Kötü anları silin kafanızdan.İyiler sizin hayatınız.Geriye bakınca güleceğiniz şeyler, mutlu edecek şeyler...
Benim bir sözüm vardır.Çok güzel bir şekilde ben de terkedilmiştim ama gerçekten üzülmedim.Kırıldım ama üzülmedim.Dedim ki 'Bazen yaşadığın anlar, çektiğin acılara değer'
Bu bu yani, zamanı geri alabilir misin?
Hayır.
Kızı içinden atabilir misin?
Hayır.
Nikahı basıp kızı kaçırabilir misin?
Hayır.

O zaman güzel anılarıyla içinde yaşatıp başka adalara yelken açacaksın.
Ben de 5 yıl sevdiğim, 50-60 beste yaptığım, 1000 den fazla şiir yazdığım kızın evleneceğini duydum 2 ay önce...

Bir yastıkta...

Otur şiir yaz, rakı iç...
Sadece yaran daha kabuk bağlamadığından acıyor.Bırak kabuk bağlasın, kaşıma.Kendi kendine oluruna bırak.Elbet kabuk kendiliğinden düşecek.Bir iz elbet kalacak.Yıllar sonra ufalacak...Ama bir iz elbet kalacak...
İyisiyle hatırla ki, yara izine yıllar sonra baktığında mutlu olabilesin...

Amerikanya'dan sayılarımla...
[/quote]

Bende sana katılmıyorum Dağhan, Ne yani bırakalım Abdurrahman beyin yarası bir altı sene sonra mı kapansın? veya unutmasın hayallerde dolaşırken o kız orda evlensin çoluk çocuğa karışsın Abdurrahman beyde bunalıma girip gelsin şişeler, rakılar, gitsin sigaralar bunalımamı girsin. Bence hayatına en kısa zamanda bir yön vermeli. Değerine göre insanlara önem vereceksin hayatta. O sana değer vermiyorsa, değerine gider. Geride kalıp niye ah vah çekecek ki! Ah vah demenin hiç bir faydası yok hayatta. Dün dündür, bugün bugün! Yarın ne olcak işte onu kimse bilemiyor. Onun için hiç bir zaman üzülmeye değmez!
Üstelik unutamıyorum ahhh vahhh derken annesi, babası, onu seven yakınlarıda onunla birlikte aynı derecede stres içinde olacaklar. Bunlara hiç gerek yok. Hayat öyle bir unutturur ki insana! Yaşam galesi, iş, güç derken, unutur, unutmayı isterse tabii!  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2007, 22:13:31 »
Abdurrahman Bey, sağlığınızdan endişe duyuyorum. Konuyu açtınız bir daha katılmadınız yoksa Dağhan'ın lafına uyup depresyon mu takılıyorsunuz???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2007, 22:52:11 »
abdurrahman aslan kardeşime
insanlar belli bir yaşa geldiğinde kanı ısınır kısaca hormonlar yükselir ki bu devir de genelde aşk olur bazıları için platonik buna bende dahilim bazıları için ise karşılıklı sözü özü herşeyde bir hayır vardır size tavsiyem dağhanın dediğini değilde benim dediğime kulak verin (dağhan kusura bakma  )gidin iki rekat namaz kılın ve allah şöyle dua edin "allahım durumumu görüyorsun bana açılması gerektiğine iandığım bir kapı yüzüme kapandı karanlığa gömüldüm şu an eziyet çekiyorum yüce allahım bu kötü günlerime karşın bana iyi bir gün nasip et"diye veya buna benzer bir dua et belki bu olay senin için daha hayırlı belkide şu an bunu göremiyorsun ama ileride bunu kimse bilemez canını çok sıkma diyeceğim(boşuna derim ya) kaldığın durduğun yere bir bak hayatına yeni bir çizgi çiz geriye fazla bakma ileriye bak herşeyde bir hayır vardır kişiye kötü gelen de bile bunu unutma derim

bu arada bende buna benzer bir olay yaşadım ama çoktaaaaannnn tarih sayfalarında yerini aldı askerden önce tabii bu arada yaş bende 22 tam delikanlılık zamanı bir güzele takıldık her şekilde ölçüyorum tam bana göre konuştuk anlaştık askere gitmeme bir hafta kala tekrar yüzyüze görüştük beni bekle dedim bekledi bekledi ama yanında başka birisi ile askerden geldim geldiğim gün kızın yanına gittim evde yok tel iptal olmuş bir bakarım ki bizimkisi ooooo çoktan evlenmiş birde hamile bende o moral bozukluğu ile eve geldim düşündüm bunalım sıkıntı herşey bendede var en sonunda kendimi şöyle avuttum beni kendisine yakışıtramayanı ben kendime hiç yakıştıramam dedim yola devam o zaman bile hayır varmış evlendim mutluyum herşey mükemmel değil ama güzel akif biricik oğlum var dünyamın yarısı eee bene yukarı ki duadan etmiştim herhalde kabul oldu allah büyüktür rahat ol kendini fazla sıkma geçer bu günler unutursun unutmaya mecbursun
saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Temmuz 24, 2007, 13:12:25 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Abdurrahman Bey, sağlığınızdan endişe duyuyorum. Konuyu açtınız bir daha katılmadınız yoksa Dağhan'ın lafına uyup depresyon mu takılıyorsunuz???
[/quote]

Yasemin hanım olayın ilk şok kısmını atlattım. sitemizdeki üye arkadaşlarımızın destekleri için çok teşekkür ederim. yorumları okuyorum inanın insan rahatlıyor. insanlarla üzüntüleri sıkıntıları paylaşmak çok rahatlatıyor. üniversite zamanlarında genelde hep içime atardım üzüntülerimi daha çok yıpranıyordum. ama sizlerle bunları paylaştığımda, içimde ki sızı gerçekten hafifliyor. Ayrıca çevremdeki dost diyebildiğim insanlar da beni oturup dinliyorlar ve ellerinden geldiği kadarıyla telkinde bulunuyorlar.

Yok depresyon takılmıyorum. en azından takılmamak için elimden geleni yapıyorum. Yalnız şunu söyleyeyim Bugünlerde Rober Hatemo'nun Beyaz ve Sen parçasını bol bol dinliyorum.  

İnsan ne kadar geçmişi kapatmak silmek istesede karşına mutlaka bir yerlerde geçmiş çıkıyor. en basitinden biz o insanla ayrı şehirlerde idik. ama bir süre aynı şehirde ikamet ediyorduk ve bizi tanıyan ortak arkadaşlarımız vardı. pazar günü görevde iken uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımı gördüm. biraz sohbet ettik. sonra bana o kişiyi sordu. bende bittiğini söyledim. üzüldü, bilmiyordum dedi ve sizin ikinizide seviyorduk merak ettim sordum dedi gayri ihtiyari, derinde olmasa yüzeysel bir yaşananların sohbeti geçti.

ama bende şu var ki herzaman güzel anılar canlanır kafamda. kötü anılara çok fazla yer bırakmıyorum kafamda daha çok üzüntü ve acı veriyor ve ikilemlere sokuyor insanı bak ozaman böle olmuştu ozaman bitseydi daha mı farklı olurdu yoksa devam etmesi iyi mi oldu şeklinde sorgulamalara gidiyor insan ister istemez.

geçen 6 yılım benim hayatımda yaşadığım ve benim gerçeklerim olarak herzaman bir yerde olacak. önemli olan herhalde şuanda hayatımı sürdürmek. sağlığıma fazla zarar vermeden. kendimi yıpratmadan. sonra zamanın daha neler getireceği bilinmez.

burada yorum yapan arkadaşlara tekrardan çok teşekkür ederim. bu yorumlar inanın çok değerli benim için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #14 : Temmuz 24, 2007, 14:52:15 »
Abdurrahman Bey, yazınızı görünce sevindim. (Yaşam ibaresi verdiğinizden dolayı)  
Herşey keşke her zaman bizim istediğimiz gibi olsa, herşey güzel gitse, mutsuzluklar, dargınlıklar, kırgınlıklar olmasa, ağzımızın tadı bozulmasa, iyi ama olmuyor işte! Yaşam, hayat insana neler gösteriyor. Olay daha yeni olduğu için şu aralar; hemen moraliniz yükselemez, hemen sünger çekemezsiniz tabii zamanı var daha!
Ama bu zamanı kendinizi yıpratarak, suçlayarak harcamayın. Tabiiki o insanla çok güzel anılar yaşamış olabilirsiniz ama bu anılar sadece sizin hatırladıklarınız o kızda hatırlasa şimdi sizinle birlikte olurdu! Beklerdi her ne olursa beklerdi yada bir başkasıyla evlenmezdi! Olan olmuş ve bitmiş. Bundan sonra dediğim gibi ataçlayıp yeni bir sayfada yer almak. Kimbilir belli mi olur? allah başka birini çıkarır karşınıza, daha mutlu olursunuz! Herşeyde bir hayır vardır mutlaka, birazda tevekkel olmak lazım hayatta! Kendinize iyi bakın! Sizi
seven birini, en kısa zamanda bulursunuz inşallah!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Temmuz 27, 2007, 11:18:29 »
Alıntı yapılan: Müjgan Gökçer
öncelikle durumunuzu çok iyi anladığımı ifade etmek istiyorum. neler yaşadığınızı az çok tahmin edebiliyorum. yakın zamanda ben de sizinkine benzer bir durumla karşılaştım. şu dünyada herşey insanlar için. şimdi çok üzüldüğünüzü" ben onun için şunları şunları yaptım, ama onun yaptığına bak,ben bunları hakediyor muydum? gibi sözler sarf ettiğinizi sanıyorum. ancak unutmayın ki onun, siz hayatına girdikten sonra sizin çabalarınızla bir yerlere gelmesini aslında siz istediniz, belki de kendiniz için yaptınız bunu, sevdiğiniz insanın ya da hayatınızı birleştirdiğiniz insanı daha iyi yerlerde görmek için. neyse olan olmuş. bir insanın hayatını güzelleştirmek inanın sizin için bir artıdır.

hayatında siz varken bir başkasıyla görüşmesi affedilecek bir şey değil. ama dedim ya her şey insanlar için. insan zor olsa da her şeyi atlatıyor. hayatta bana kendimi iyi hissettiren bir söz var, zor durumda kaldığımda kendime hatırlatırım:" her işte bir hayır vardır." sizin için de hayırlısı olduğunu düşünüyorum.

kendiniz için bir şeyler yapın, yeni bir uğraş bulun, yeni bir sosyal çevre edinin ve geçmişi düşünmemeye çalışın...  umarım en kısa zamanda kendinizi toparlayabilirsiniz. benimki 8 ay sürmüştü
[/quote]

teşekkür ederim yazdıklarınız için. şunu söyleyebilirim ki zor dönemlerini attım gibi. boşlukta kalmış hissine kapılmıştı evleneceğini öğrendiğim zaman sanki benim hayatımda hiçbir şey kalmamış gibi. ama artık kendime planlar kurmaya başladım ve kendimle ilgili iki kişilik değil tek kişi olarak planlar kuruyorum. kendimi yeniden inşa etmeye başlayacam. yıkılmadığımı herkes görecek  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
« Yanıtla #16 : Ağustos 11, 2007, 15:57:31 »
Sevgili Abdurrahman seninle aynı duyguları yasayan birisi olarak hatta yasadıklarının aynısını yasamıs biri olarak su anda gozlerim doldu ben bu olayı atlatalı 6 ay oldu ben bana yapılan haksızlıga dayanamıyorum su anda baskasıyla sozlu olsamda sanki bazen geri donecekmis gibi geliyo evli oldugunu bilsemde cok cıldırma noktası atlattım butun yuregimlede bunu itiraf ediyorum dun gece internetteki resim depomda onun bir resmine rastladım sans eseri aglamamak için kendimi zor tuttum inan ama beni bu hale koyup giden insan seni en büyük bedduam birgun beni anlayacak duruma dusersin oldu insallah sende bu zor donemi atlatırsın cunku ben bunu cok uzun zaman atlamıycam su anda baskasıyla beraber olsamda onun bana olan sevgisi beni ayakta tutmaya yetiyo ve bana herseyi unutturuyo umarım sende oyle birisiyle berabersindir.

bu arada yazdıklarına katılıyorum daghan +100000
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba