0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konu yanlış yerde Seçkinim 2 dakka değiştirsinler rica ediver
mekanik sohbete mi açacaktım konuyu?
İletişim teknolojileri.
Seçkin Ankaraya gelince beni bul. Yardımcı olrum sana. parana göre en optimal bilgisayarı alırız.
oyun maksatlı bir sistem düşünmektesin sanırım? Amd uzmanı arkadaşlar gerekli bilgileri sunarlar sanırıım ben İntel'ciyim, İntel olacak muhakkak dersen ortalama bir sistem yapabilirim sanırım
seçkincim kızılayda mithatpaşada eksen bilgisayar var, benim eski çalıştığım yer orası, teknik servistim, oraya git önder ya da kadir var onu bul benim gönderdiğimi söyle, en uygunu sana temin edicektir.. istersen beraber de gidebiliriz?
seçkin kardeş anladğım kadarıyla sende eskiden bir pc vardı masaüstü ve onun bir ekranı olmaslı. ben şöle yaptım bendede eski bir pc var dı isteklerimi yerine gietirmiyordu bende babama söledim ve kakbul etti şu anda eski kasayı atıp süper bi kasa topladım kendimde pc den anlayan birisi olduğum için sadece kasa klavye ve mouse yi 980 tl ye getirdim özellikler ise şöyle ;4 gb ram 4çekirdek(amd phenom ll x4 810) işlemciatı radeon 1 gb hd4670 ekran kartı 500gb hddgıgabyte s-series m61pme adında da anakartaktırdım+olarakta dvd driver kart okuyucu vs vs...ekran almadan bu dediğim özelliklerde bi pc toplayabilrsin ama birde yanında lcd ekran alcağım diyorsan ben onuda yeni aldım çok ucuz 22 inch 315 tl ye 12 taksitle kısacası ekranda alacağım diyorsan ve bu özellikler olsun diyorsan sana 1300 e denk gelir ama ekran almassan 1000tl ye çözersin ve bu özellikler sayesinde son sürüm bütün oyunları çalıştırırsın mesela bende şu an da son sürüm bir çok oyun var gta4 nfs shift call of duty 4-5-6-7 vsvs istersen msn ni özel mesaj olarak yolla bnm dediğim gibi yapmak istersen yardımcı olurum