0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aklı ben verdim evet gel senin kine düzeltip yapıştırayım metin refranslarımı anlatırsam aklın duru 2010 land rover dıscovery3 2009 porche cayenne porsche carrera4 toyota yarıs toyota avensis kendi toyotam amcaoğlumun toyota 2004 honda accord..honda cıvıcies daha sayayım mı? sanayideyim tecrübem geniş..en azından başkaları gibi harfleri tinerle silmiyorum..hakkı abimin araç efsane olunca plakada efsane malum..zaten o akşam tiner olmuş olsaydı.. halledecektik..
hande abla kendi gelemedi ki buluşmaya kargosu gelsin
kırdıysam seni özür dilerim murat kardeş neden sinirlendin sadece hakkı abinim ugraşması na kafam takıldı bu kadar zormu ben plakalıgı cıkartım cift taraflı bant ile yapıstırdım oldu bitti ğitti
metinciğim bende öyle yapacaktım zaten,ama coğu kişi plakaları o resimde gösterdiğim haliyle yapıstırır gecerdi,çirkin duruyo be abi,zor ama gercekten zor,baya uğraştım dün ama deydi bhee:).dediğin gibi olsa tabi kolay gözüm...bakalım siz beğenecekmisiniz...
hakkı abi senin içine siniyorsa bizde begeniriz tabiki ilk önce senin hoşuna gitmesi gerek sonrada etrafına bir led döşersin firene bastında yanar ğüzel olur tabi benim fikrim bu birde murata sor o daha iyi bilir nede olsa
abi murat a takıldım ama o ciddi den alındı özür diledim inşallah kabül etmişdir
ben mi:)
eyvallah gözüm
hakkı abi ben senin yollardaki gözünüm ist bon boş yollarda araba yok sıcakdan galiba
Yaaaa adamm yaaaa,adammmmboşuna yeğen demedik dimi...
Yaaaa adamm yaaaa,adammmm sanki bu kelimeler tv dizisinden alınma ğibi ğeldi hakkı abi ne dersin
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ağustos 10, 2010, 14:59:58Yaaaa adamm yaaaa,adammmm sanki bu kelimeler tv dizisinden alınma ğibi ğeldi hakkı abi ne dersinhayat alıntı kelimelr alıntı olmuş çok mu.... yeğennnnnn derse karışmama metin ...