Gönderen Konu: Çakma app...  (Okunma sayısı 13742 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Ynt: Çakma app...
« Yanıtla #40 : Ağustos 09, 2010, 14:47:35 »
Ben de alman punto takacam ama cezasından korkuyorum :(
Her şey suretin suretinin sureti...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 09, 2010, 14:47:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 09, 2010, 14:50:30 »
neyse abi plakalrın hayırlı olsun hologramlı stickerle yapmıştın dimi, resimleri eklede bi bakalım gençlere örnek olur :)

sağol gözüm,yok daha yapmadım stickeri bugun buldum aksam yapcam.bitirince ekliyceem resimleri...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 09, 2010, 14:51:45 »
Ben de alman punto takacam ama cezasından korkuyorum :(

anasını satayım cezalar yüzünden hiçbişii yapamıyoz zaten...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 09, 2010, 15:29:47 »
hakkı abi murat kardeş vermişdir o fikri sana ver eline ugrasıp düzeltsin sende keyif kahvesi iç
aklı ben verdim evet gel senin kine düzeltip yapıştırayım metin refranslarımı anlatırsam aklın duru 2010 land rover dıscovery3  2009 porche cayenne  porsche carrera4 toyota yarıs toyota avensis kendi toyotam amcaoğlumun toyota 2004 honda accord..honda cıvıcies  daha sayayım mı? sanayideyim tecrübem geniş..en azından başkaları gibi harfleri tinerle silmiyorum..hakkı abimin araç efsane olunca plakada efsane malum..zaten o akşam tiner olmuş olsaydı.. halledecektik..:D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 09, 2010, 15:31:49 »
hehehhh :) gece değil kardeş,az kalmıstı havanın kararmasına makinada flaşı patlatınca öyle gece gibi göründü resimlerde,stoplar falan parladı. saat 20 ydi...

evet aynen,yapmak istediğim söyledim,nasıl yapacağımı hangi malz.lazım olacagını,fakat bakıyorum da bu acmış oldugum konuda hiç yardımcı olmamış :)
abi ne bileyim bu konunun sana ait olduğnu ..ben üstesinden gelirsin diye demiştim..forumda bununla ilgili bir çok kez bir çokm üyeye yardımcı oldum özelden mesajlaştık yaptılar paylaştılar hangi başlık altınd aolduğunu bilmiyorum...şimdi bu konuda bayagı atılanlar tutlanlar olmuş cevaplayayım...:D şöyle tek tek..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 09, 2010, 15:32:54 »
hande abla gönderecem dediyse gönderir :P :P
hande abla kendi gelemedi ki buluşmaya kargosu gelsin :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ağustos 09, 2010, 15:38:52 »
hakkı abim bu plakayı bu şekilde kuanıcan deformeler olabilir ezikler çizikler..ister istemez olucak ..sticker falan eğer gözüne hoş durusa yap derim ama kesme koparmaya sakın girme konu içerisinde belirtmişler cezası var..muayenede geçmiyor eğer kıl birine denk gelirsen..harf kalınlaştırmasınada giremezsin olur olmasına ama yasak bir iş plaka üzerinde oynadığın he royun ceza..plakalık ışıkların dahi yanmasa ceza...yapacak bişey yok..tinerle kenarlardaki siyahlıkları tamamen temzilediysen çıkarıdıysan ortaya çıkan razı olucan yapabilecek bişey yok yeni plaka için gerekirse bi ara girişirsin oda kolay..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #47 : Ağustos 09, 2010, 15:46:30 »
geçen hafta arkadaşın aracını muayenden geçirdik, plakalar kesik ve yazılar kalındı bakmadılar bile, "hafif kusur" olarak bile geçmiyo muayene kağıdına, ayrıca plakan mühürlüyse herhangi bir ceza-i işlemde yok, ben arabanın plakalarını emniyetten aldığım gün hiç takmadan kenarlarını sildim ve aksesuarcıda kalınlaştırdım, 8 aydır o şekilde biniyorum herhangi bir çevirmeye bile girmedim, muayene istasyonuna gittiğimizde benim arabada ordaydı bu şekilde geçermi dedim hiç bir şekilde sıkıntı yaşamassın dedi ki benim arabada camlar filmli,farlar xenon,stoplar folyolu,plakalar dediğim şekilde... yani herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ağustos 09, 2010, 15:49:45 »
anladım kardeş,yok zaten tek çözüm sticker aksam yapıcam bakalım,sonrasında paylasırım sizle...
he bide perçinleme olayı var plakayı en ufak perçinle tuttursam 4 kenarından,nasıl olur?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ağustos 09, 2010, 15:52:26 »
geçen hafta arkadaşın aracını muayenden geçirdik, plakalar kesik ve yazılar kalındı bakmadılar bile, "hafif kusur" olarak bile geçmiyo muayene kağıdına, ayrıca plakan mühürlüyse herhangi bir ceza-i işlemde yok, ben arabanın plakalarını emniyetten aldığım gün hiç takmadan kenarlarını sildim ve aksesuarcıda kalınlaştırdım, 8 aydır o şekilde biniyorum herhangi bir çevirmeye bile girmedim, muayene istasyonuna gittiğimizde benim arabada ordaydı bu şekilde geçermi dedim hiç bir şekilde sıkıntı yaşamassın dedi ki benim arabada camlar filmli,farlar xenon,stoplar folyolu,plakalar dediğim şekilde... yani herhangi bir sorun teşkil etmiyor.
orada bahsettim burakcığım..kılına denk gelirsen..diye bakarsın elindeki kağıda 62 tl nasıl yazdı ya diye...inş. bir sıkıntı yaşamazsın..bundna sonrada taylanıda uyarmıştım app yüzünden 200 tl unutamaz..hayatının sonuna kadar bu işler şakaya gelmez ayrıca bu bahsettikleirnin içinde xenona dikkat et derim sanayi bu aralar mercek fara nasıl yapılır diye akynıyor demdi deme ..ibarhimede söyledim dimi ibrahim..:D eğer aracının orjinalinde xenon yoksa dağıtıcın yada merceğin yoksa aman denk gelme..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ağustos 09, 2010, 15:54:24 »
anladım kardeş,yok zaten tek çözüm sticker aksam yapıcam bakalım,sonrasında paylasırım sizle...
he bide perçinleme olayı var plakayı en ufak perçinle tuttursam 4 kenarından,nasıl olur?
ön plakayı yapıcan sanırım ön plaka biraz sıkıntı olucaktır tuturmak için yer az olabilir abi adamlar koca koca vidalar atıyor lüks lüks araçlarda bile görüyorum 2 numara perçini ikilik mtkapla del geçir sık kpoar..ama eşit şekilde en az hata ile görünebilecek yerlerden atarsan nedne olmasın plaka senin araç senin keyif senin keder senin..:D istediğin gibi takıl dayıııııı........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ağustos 09, 2010, 15:56:27 »
eyvallah,keyif senin,kahyasıda senin :):)
bakalım bi deniycem bi şekilde takcam ya,plakalıklar söküldü artık bu saatten sonra geri takmak ayıp olur plakalıkları...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ağustos 09, 2010, 15:59:11 »
eyvallah,keyif senin,kahyasıda senin :):)
bakalım bi deniycem bi şekilde takcam ya,plakalıklar söküldü artık bu saatten sonra geri takmak ayıp olur plakalıkları...
ya tak abi nasıl takarsan tak sağlam olsunda boşver kenarını etini sütünü amaç plakalık kullanmamak ve tatlı görünüş değil mi bitti..yap.. bi ara gider bastırırz senin bağlı olduğun trafik şube neresidir..gideriz veririz bi dilekçe plaka düştü diye ertesi gün alırız yenilerini taş gibi çakarız yerine  paşa paşa paylaşırsın..en app lisinden.... ayıpsın..ölümden ötesine çare var.... :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Ağustos 09, 2010, 16:01:21 »
budur işte NOKTA ikinoktaaltaltakapaparantez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ağustos 09, 2010, 16:04:08 »
budur işte NOKTA ikinoktaaltaltakapaparantez
okadar her şey "by son samurayyyy" için....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ağustos 09, 2010, 16:05:30 »
Y a w hakkı , neden kenarları boyamaya çekiniyorsun anlamıyorum, hafiften bi zımpara bas beyaz boyayı , ne vuruk kalır ne göçük tertemiz olur, sonrada silikonla yapıştırırsan vida veya perçinin çirkin görüntüsündende kurtulmuş olursun, tazıları ise kalınlaştırmadan boyamanı tavsiye ederim, (siyah boyaları biraz yıpranmış, çizikler falan var)
sürekli polisle uğraşmaktansa orijinaline sadık kalmak çok daha iyi olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ağustos 09, 2010, 16:11:17 »
okadar her şey "by son samurayyyy" için....
eyvallah,sağol ciğerim eksik olma.

Y a w hakkı , neden kenarları boyamaya çekiniyorsun anlamıyorum, hafiften bi zımpara bas beyaz boyayı , ne vuruk kalır ne göçük tertemiz olur, sonrada silikonla yapıştırırsan vida veya perçinin çirkin görüntüsündende kurtulmuş olursun, tazıları ise kalınlaştırmadan boyamanı tavsiye ederim, (siyah boyaları biraz yıpranmış, çizikler falan var)
sürekli polisle uğraşmaktansa orijinaline sadık kalmak çok daha iyi olur

evet abi de boya sırıtıcak ya o yüzden boyamıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #57 : Ağustos 10, 2010, 00:09:22 »

arkadaşım sen muayenden film camlarla sorunsuz geçtim demişsin. fakat film cam TUV-TURK te hafif kusur ve ruhsata yaptırdığından şimdilik bir sorunun yok fakat K.Y.T.K'nun 30-1-b maddesince filmli camlar 130 TL para cezası + 7 gün izni var. 7 gün sonunda söktürüp tespit yaptırmazsan aracın park halinde iken sorgulanır ise aracın çekici marifeti ile otoparka çekilir. birde Morotlu Araç Trafik Belgen bittiğinde görevli memur arkadaş senden muayene raporunu istediğinde orda film cam yada folyo ibaresini görür ise camlarındaki filmlerini sök gel der. ha muayene istasyonu kalkıp senin film camını görmezden gelir ise oda onun vicdanına kalmış ahmete var mehmete yoksa buda hakkaniyete uymaz

DOSTUM SEN MUAYNEDEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
« Yanıtla #58 : Ağustos 10, 2010, 00:29:15 »
arkadaşım sen muayenden film camlarla sorunsuz geçtim demişsin. fakat film cam TUV-TURK te hafif kusur ve ruhsata yaptırdığından şimdilik bir sorunun yok fakat K.Y.T.K'nun 30-1-b maddesince filmli camlar 130 TL para cezası + 7 gün izni var. 7 gün sonunda söktürüp tespit yaptırmazsan aracın park halinde iken sorgulanır ise aracın çekici marifeti ile otoparka çekilir. birde Morotlu Araç Trafik Belgen bittiğinde görevli memur arkadaş senden muayene raporunu istediğinde orda film cam yada folyo ibaresini görür ise camlarındaki filmlerini sök gel der. ha muayene istasyonu kalkıp senin film camını görmezden gelir ise oda onun vicdanına kalmış ahmete var mehmete yoksa buda hakkaniyete uymaz

DOSTUM SEN MUAYNEDEN

1-Öncelikler forum kuralları gereği kendinizi tanışma bölümünde tanıtıp, eksik olan profil bilgilerinizi tamamlayıp,150. mesajınızdan sonra bana "Arkadaşım" şeklinde hitap ederseniz sevinirim.
2-Yasak olduğu hakkında kimse ters birşey söylemiyor, yasak olduğu tüm türkiye tarafından zaten biliniyor.
3-Ben kendi arabamı değil, arkadaşın arabasını geçirdik yazmışım eğer dikkatli okursanız, ayrıca ordaki konu plaka kesme.
4-Benim aracımda ordaydı demişim, görevli arkadaşa sorduğumda ise senin aracında dışta pek sıkıntı gözükmüyor geçer dedi yazmışım.
5-Benim aracımdaki film 1 numara,plaka yazıları da kalın,stoplarda folyo var,farlarım xenon(bunların cezası var) amma velakin ben bunları aracı aldığım günden beri kullanıyorum, kızılay göbektede çevrildim,elmadağda da çevrildim(polisin vicdanıdır bilemem) herhangi bir ceza yada uyarı almadım.
6-Film cezası geçen gün şirketimizin arabasına yazdılar 62 Tl. sökülecek tarzındada bir uyarı almadık.
7-Film ruhsata falan işli değil, dediğin gibi hafif kusur olarak geçiyor, benim bu saydıklarım hafif kusur olarak muayenden geçiyor.
8-Benim için en önemlisi "Arkadaşım" kelimesini sevmem,nefret ederim,gıcık olurum,onuda dipnot geçelim...

yani burada benim bahsettiğim muayene işlemi, trafikte cezası vardır, zaten neyin cezası yokki, sisleri yakmanın bile cezası var, bu zevk işidir yaptıysan, sonuçlarını bilerek yapmışsındır, ve katlanırsın bu kadar basit...!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ağustos 10, 2010, 09:08:24 »
+1 her türlü :)