0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
neyse abi plakalrın hayırlı olsun hologramlı stickerle yapmıştın dimi, resimleri eklede bi bakalım gençlere örnek olur
Ben de alman punto takacam ama cezasından korkuyorum
hakkı abi murat kardeş vermişdir o fikri sana ver eline ugrasıp düzeltsin sende keyif kahvesi iç
hehehhh gece değil kardeş,az kalmıstı havanın kararmasına makinada flaşı patlatınca öyle gece gibi göründü resimlerde,stoplar falan parladı. saat 20 ydi...evet aynen,yapmak istediğim söyledim,nasıl yapacağımı hangi malz.lazım olacagını,fakat bakıyorum da bu acmış oldugum konuda hiç yardımcı olmamış
hande abla gönderecem dediyse gönderir
geçen hafta arkadaşın aracını muayenden geçirdik, plakalar kesik ve yazılar kalındı bakmadılar bile, "hafif kusur" olarak bile geçmiyo muayene kağıdına, ayrıca plakan mühürlüyse herhangi bir ceza-i işlemde yok, ben arabanın plakalarını emniyetten aldığım gün hiç takmadan kenarlarını sildim ve aksesuarcıda kalınlaştırdım, 8 aydır o şekilde biniyorum herhangi bir çevirmeye bile girmedim, muayene istasyonuna gittiğimizde benim arabada ordaydı bu şekilde geçermi dedim hiç bir şekilde sıkıntı yaşamassın dedi ki benim arabada camlar filmli,farlar xenon,stoplar folyolu,plakalar dediğim şekilde... yani herhangi bir sorun teşkil etmiyor.
anladım kardeş,yok zaten tek çözüm sticker aksam yapıcam bakalım,sonrasında paylasırım sizle...he bide perçinleme olayı var plakayı en ufak perçinle tuttursam 4 kenarından,nasıl olur?
eyvallah,keyif senin,kahyasıda senin bakalım bi deniycem bi şekilde takcam ya,plakalıklar söküldü artık bu saatten sonra geri takmak ayıp olur plakalıkları...
budur işte NOKTA ikinoktaaltaltakapaparantez
okadar her şey "by son samurayyyy" için....
Y a w hakkı , neden kenarları boyamaya çekiniyorsun anlamıyorum, hafiften bi zımpara bas beyaz boyayı , ne vuruk kalır ne göçük tertemiz olur, sonrada silikonla yapıştırırsan vida veya perçinin çirkin görüntüsündende kurtulmuş olursun, tazıları ise kalınlaştırmadan boyamanı tavsiye ederim, (siyah boyaları biraz yıpranmış, çizikler falan var)sürekli polisle uğraşmaktansa orijinaline sadık kalmak çok daha iyi olur
arkadaşım sen muayenden film camlarla sorunsuz geçtim demişsin. fakat film cam TUV-TURK te hafif kusur ve ruhsata yaptırdığından şimdilik bir sorunun yok fakat K.Y.T.K'nun 30-1-b maddesince filmli camlar 130 TL para cezası + 7 gün izni var. 7 gün sonunda söktürüp tespit yaptırmazsan aracın park halinde iken sorgulanır ise aracın çekici marifeti ile otoparka çekilir. birde Morotlu Araç Trafik Belgen bittiğinde görevli memur arkadaş senden muayene raporunu istediğinde orda film cam yada folyo ibaresini görür ise camlarındaki filmlerini sök gel der. ha muayene istasyonu kalkıp senin film camını görmezden gelir ise oda onun vicdanına kalmış ahmete var mehmete yoksa buda hakkaniyete uymazDOSTUM SEN MUAYNEDEN